Sveikos, turiu tokia problemele, visi stresuoja pas mane
zodziu uzsisakinejom is Kinijos rankines dvi ir brolis diskus. Diskus atsiunte, o del rankiniu atsiunte du vokus, kuriuose buvo lapas ir jame parasyta, kad zodziu ten del muitines. Perskaiciau ir nezinau ka daryti dabar.. Namiskiai jau rekia va va nereikejo siuntinetis cia, o as sakau, kad cia nieko baisaus visiems taip buna, juk normalu nu Tai ka dabar man siulytumet daryti? Laukt vistiek to siuntinio ar eit kazkur, daryt kazka?
zodziu uzsisakinejom is Kinijos rankines dvi ir brolis diskus. Diskus atsiunte, o del rankiniu atsiunte du vokus, kuriuose buvo lapas ir jame parasyta, kad zodziu ten del muitines. Perskaiciau ir nezinau ka daryti dabar.. Namiskiai jau rekia va va nereikejo siuntinetis cia, o as sakau, kad cia nieko baisaus visiems taip buna, juk normalu nu Tai ka dabar man siulytumet daryti? Laukt vistiek to siuntinio ar eit kazkur, daryt kazka?
Cherry* - ką daryti nurodyta tame atsiųstame lape - reikia nuėjus į savo Ebay sąskaitą 'ištraukti' invoice bei paypall'o apmokėjimą ir nusiųsti muitinei ( galima email'u arba faksu, duomenys nurodyti tame lape )
Jei suma neviršija 75lt - ( į ją įtraukiami ir siuntimo kaštai ) - viskas ok, muitinė pamatys, kad nėr ko apmokestinti ir atsiųs Jūsų laukiamą siuntinuką į Jūsų pašto skyrių.
Jei suma viršys 75lt - teks mokėti 21% + 14lt ( už muitinės darbą ), pinigėlius mokėsite atsiimdama siuntinį savo pašto skyriuje
aš ir čia prieš kelias savaites rašiau ( 07.13 ) - man ir atėjo laiškas iš muitinės, nusiunčiau jiems reikiamus dokumentus, pamatė jog nėr ko apmokesdinti ( siuntinio vertė neviršijo 75lt ) ir per 2dienas mano siuntinukas jau buvo mano pašto skyriuje
Jei suma neviršija 75lt - ( į ją įtraukiami ir siuntimo kaštai ) - viskas ok, muitinė pamatys, kad nėr ko apmokestinti ir atsiųs Jūsų laukiamą siuntinuką į Jūsų pašto skyrių.
Jei suma viršys 75lt - teks mokėti 21% + 14lt ( už muitinės darbą ), pinigėlius mokėsite atsiimdama siuntinį savo pašto skyriuje
aš ir čia prieš kelias savaites rašiau ( 07.13 ) - man ir atėjo laiškas iš muitinės, nusiunčiau jiems reikiamus dokumentus, pamatė jog nėr ko apmokesdinti ( siuntinio vertė neviršijo 75lt ) ir per 2dienas mano siuntinukas jau buvo mano pašto skyriuje
Žiūrėkit, jei noriu siųstis kompą iš UK, neapmuitins man jo?
QUOTE(micefee @ 2011 08 04, 09:25)
Žiūrėkit, jei noriu siųstis kompą iš UK, neapmuitins man jo?
ne
QUOTE(keistuole @ 2011 08 04, 10:23)
Taip, jei siusies i Oslo Aisku, jei ten istatimiskai nera kokiu isimciu, nes paprastai muitai skaiciuojami, jei siunti i ES is ne ES
Labai prasau pagalbos!!!!
Siunciausi is JAV vaikui zaisla, express siuntimu.
Dabar man is pasto atsiunte rasta kad as dar turiu pateikti muitiniai pirkimo dokumentus arba atsiusti daikto detalius aprasymus, kiekius, kaina. Neteko dar susidurti su tokia nesamone.
Kodel jie paprasciausiai neapmokestino to siuntinio kaip visada. Kokius mokescius man teks sumoketi. Preke kainavo 40$, siuntimas 60$
Dabar man is pasto atsiunte rasta kad as dar turiu pateikti muitiniai pirkimo dokumentus arba atsiusti daikto detalius aprasymus, kiekius, kaina. Neteko dar susidurti su tokia nesamone.
Kodel jie paprasciausiai neapmokestino to siuntinio kaip visada. Kokius mokescius man teks sumoketi. Preke kainavo 40$, siuntimas 60$
QUOTE(gotica @ 2011 08 05, 12:26)
Labai prasau pagalbos!!!!
mokėsit 21 proc PVM ir jei paštu tai ~15 Lt už išmuitinimą.
QUOTE(liusia21 @ 2011 07 24, 20:37)
Noriu patarimo Padariau is vienos US parduotuves kelis uzsakymus ir jie issiunte viska sudeje i viena siunta. Suma gavosi apie 200USD. Tai man dabar skaiciuos ne tikPVM (kas butu buve,jei butu siunte atskirose siuntose), bet ir muitus? ar teisingai suprantu?
suma jums bus paskaičiuota pagal formulę:
muitas+PVM+išmuitinimo mokestis.
bent jau aš visada mokėdavau taip, jei sumos viršydavo normatyvus.
sveiki,pagelbekite kas gali...
per ka geriau siusti is Kinijos siuntinukus?praita karta teko ne mazai sumoketi siunciau per DHL(tai tik muitines tarpininkams 150lt uz "darba",o ten buvo mano vaikiukui rubeliai,kuriu verte ne didesne kaip 150lt).su muitu viskas aisku yra,bet kaip isvenkti muitines tarpininku
per ka geriau siusti is Kinijos siuntinukus?praita karta teko ne mazai sumoketi siunciau per DHL(tai tik muitines tarpininkams 150lt uz "darba",o ten buvo mano vaikiukui rubeliai,kuriu verte ne didesne kaip 150lt).su muitu viskas aisku yra,bet kaip isvenkti muitines tarpininku
QUOTE(stefani_ @ 2011 08 27, 20:08)
sveiki,pagelbekite kas gali...
Mane irgi domina siuntimasis is ten, bet as noriu keliu prietaisu, kurie nemazai sveria. Galvoju, gal plukdytis Gal kas susidurete ?
QUOTE(stefani_ @ 2011 08 27, 20:08)
Siunciantis paprastu pastu ismuitinimo paslauga 14 ar 15 Lt kainuoja, siunciantis per visokais siuntu tarnybas, ismuitina jie patys ir ta kaip jau patyret, kainuoja daug.