Žiedai - kiekvienos poros skirtinga simbolika. Vieni su dabar liaupsinamais deimantukais perkasi, kiti modernaus stiliaus ir pan. Kiek jaunavedžių, tiek skonių ir troškimų.
Kalbant apie skandinavų šalis (vienoje iš jų gyvenu), tai kiek bendradarbių tarpe matau vis dėl to valdo, nenugalima - klasika. Jie man taip pat prie širdies.
Tačiau darėmis šiek tiek kitokius, bet be jokių akučių (nors manajam siūlė). Jie man primena klasiką, tačiau šiek tiek moderniškumą.
Sakote, žiedai visam gyvenimui ir kt... pasaulis keičiasi ir, mano, nuomone, ne žieduose laimė slypi, o dvejų žmonių širdyse... Todėl, mes su MV sutarę, kad 5 m. santuokos proga atnaujinsime savo priesaiką su atnaujintais, o galbūt ir naujais žiedais...
Tad kiekviena pora, asmeniškai susikuria sau artimą tradiciją.
Gražaus planavimo ir ieškojimo.
QUOTE(Šagrenė @ 2011 03 25, 23:50)
Žiedai - kiekvienos poros skirtinga simbolika. Vieni su dabar liaupsinamais deimantukais perkasi, kiti modernaus stiliaus ir pan. Kiek jaunavedžių, tiek skonių ir troškimų.
Kalbant apie skandinavų šalis (vienoje iš jų gyvenu), tai kiek bendradarbių tarpe matau vis dėl to valdo, nenugalima - klasika. Jie man taip pat prie širdies.
Tačiau darėmis šiek tiek kitokius, bet be jokių akučių (nors manajam siūlė). Jie man primena klasiką, tačiau šiek tiek moderniškumą.
Sakote, žiedai visam gyvenimui ir kt... pasaulis keičiasi ir, mano, nuomone, ne žieduose laimė slypi, o dvejų žmonių širdyse... Todėl, mes su MV sutarę, kad 5 m. santuokos proga atnaujinsime savo priesaiką su atnaujintais, o galbūt ir naujais žiedais...
100 % pritariu Jusu nuomonei
QUOTE(popelka @ 2011 03 25, 12:08)
Jus nevisai teisingai mane supratot Aš norėjau pasakyti kad šiuo atveju to plono žiedelio paskirtis kaip ir būtų beprasmė, o gal net ir gadintų bendrą harmoningą vaizdą, kadangi kaip minėjot ir jei aš teisingai įžiūriu, jūsų žiedas jau dabar tarsi susideda iš trijų dalių - vidurinė lygi su akute, o iš šonų pakraščiuose simetriškai išsidėsčiusios dvi siauros juostelės iš akučių ir jos tarsi simbolizuoja du atskirus žiedelius. Ir ši visuma primena iš atskirų žiedų susidedantį junginį: sužadėtuvių žiedas + vestuvinis žiedas + pirmo vaikelio žiedas, panašiai kaip čia
as viska supratau
Labai grazus
QUOTE(secret_lover_ @ 2011 03 25, 14:46)
Mūsiškiai Paprasti, bet ne prasti
Nesivaikėm madų ir netaškėm daug pinigų, tiesiog ėmėm kas patinka ir kas tinka
P.S. Gal nelabai ryšku, bet manau įžiūrėsit
Nesivaikėm madų ir netaškėm daug pinigų, tiesiog ėmėm kas patinka ir kas tinka
P.S. Gal nelabai ryšku, bet manau įžiūrėsit
Nelabai gerai įžiūriu, bet atrodo esu mačiusi tokius žiedelius gyvai, pažįstami darėsi, tai ta vidurinė dalis labai žėri.
QUOTE(Šagrenė @ 2011 03 25, 22:50)
Todėl, mes su MV sutarę, kad 5 m. santuokos proga atnaujinsime savo priesaiką su atnaujintais, o galbūt ir naujais žiedais...
MV turbūt nesutiktų. Nors ką gali žinot, po kiek laiko gal abu nuomones pakeisim.
QUOTE(isaule @ 2011 03 27, 09:48)
Labai grazus
Kas toks?
QUOTE(balla @ 2011 03 02, 17:32)
Mes prieš pusantrų metų darėmės pas Dalių Kudabą. Likom labai patenkinti, padarė tokius kokių ir norėjom
O gal galit plačiau apie savuosius žiedukus? gal foto? taip pat kaip su finansiniais dalykais? Niekaip neišsirenkam juvelyro Kaune, norim gero ir patikimo, nes norim iš savo aukso darytis
QUOTE(Fatela @ 2011 03 29, 12:28)
Man patinka
Mergaites - gal kam teko darytis ziedukus Ziedu valdove? Butu idomu isgirsti atsiliepimu buvom pas juos apsiziureti - visai graziu modeliuku turi ir aptarnauja labai maloniai dvieju spalvu zieduku gamyba sake butu 700-800...
QUOTE(Fatela @ 2011 03 29, 11:28)
Mūsų žiedeliai
Žiedeliai raudono aukso, 2 juostelės - matinės, sveria 14 g, confort fit tipo
REKOMENDUOJU "Juvelyrikos Oazę", Vilniuje ir juvelyrą Mantą Mizgirį
Žiedeliai raudono aukso, 2 juostelės - matinės, sveria 14 g, confort fit tipo
REKOMENDUOJU "Juvelyrikos Oazę", Vilniuje ir juvelyrą Mantą Mizgirį
šiandien kaip tik tokius ir mačiau!!!! Galvoju, nu taip kažkur matyti, bet paskui daėjo, kad ten pat kur ir jūs juos radote
Gaminomės, nes turėjom savo aukso Nunešėm panašų pavyzdį, išsakėm ko norim ir dar sulaukėm patarimų
Nelabai supratau, kaip kažkuri mergaitė galėjo tokius žiedelius matyti, nes identiškų mes niekur nematėm ir neradom
Nelabai supratau, kaip kažkuri mergaitė galėjo tokius žiedelius matyti, nes identiškų mes niekur nematėm ir neradom