Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai, 14 tema

QUOTE(dr. @ 2011 03 25, 12:25)
Sveikos ,mergaites  4u.gif
mes tuoksimes kita ziema,bet jau dabar kol yra laiko dairomes sio bei to ,esam uzsieny ,tai po juvelyrines ir visur kur ner kaip pavazinet ,tai SM isgelbejimas didziausias  thumbup.gif
darem mes su MB samata ir ties ziedais susimastem ties ju kaina ..manasis sako ,kad reiktu kokiu 4000 ziedams ,kad man 2000 ziedui ir jam 2000 ziedui ... bet cia paskaicius pamaciau ,kad manau ir su kokiais 2000 gal iseitu susisukt ... ?
tik galvoju geriau eit darytis ar pirkt  ? kaip jus patartumet ? ir kiek mazdaug jus ziedams skiriat pinigu ?  blush2.gif
jei gamint ,turetume savo aukso manau ne per daugiausiai ,kokius 3 gramus .. 4u.gif

Kainu yra visokiausiu smile.gif Mes savo pirkome tai 2000lt uz abu mokejome smile.gif O draugai pirko mokejo uz abu 700Lt.Nuo svorio daug kas priklauso mirksiukas.gif
Atsakyti
o perkat specializuotose parduotuvelese ,juvelyrinese ,ar kur pvz Akropoly salelese ar parduotuvese ? akropoliuose gal kainos uzkeltos lb ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dr. @ 2011 03 25, 10:25)
Sveikos ,mergaites  4u.gif
mes tuoksimes kita ziema,bet jau dabar kol yra laiko dairomes sio bei to ,esam uzsieny ,tai po juvelyrines ir visur kur ner kaip pavazinet ,tai SM isgelbejimas didziausias  thumbup.gif
darem mes su MB samata ir ties ziedais susimastem ties ju kaina ..manasis sako ,kad reiktu kokiu 4000 ziedams ,kad man 2000 ziedui ir jam 2000 ziedui ... bet cia paskaicius pamaciau ,kad manau ir su kokiais 2000 gal iseitu susisukt ... ?
tik galvoju geriau eit darytis ar pirkt  ? kaip jus patartumet ? ir kiek mazdaug jus ziedams skiriat pinigu ?  blush2.gif
jei gamint ,turetume savo aukso manau ne per daugiausiai ,kokius 3 gramus .. 4u.gif

Labai pazistama situacija smile.gif) Mes irgi gyvenam ne Lietuvoj, tai planuot pradejau su SM pagalba smile.gif As irgi darydama samata, planavau ziedams skirti apie 1000Lt kiekvienam smile.gif Bet... kai grize i Lietuva pradejom eiti per juvelyrines, apziurejom labai daug ziedu ir labiausiai mums patiko ziedai kuriu kaina buvo 3.6 karto didesne smile.gif Ilgai galvojom (i parduotuve ejom gal 5 kartus matuotis),nes kaina nemaza, mano manymu. Kadangi niekaip ju nepavyko ismesti is galvos ir pakeisti kazkuo kitu, tai ir nusipirkom smile.gif
Sunku labai kazka is anksto numatyti. Patarciau, kai grisit i Lietuva, pereikit per juvelyrines, issirinkit, sau tinkancius ir patinkancius modelius, po to nueikit pas juvelyrus, ir issiaiskinsit ar verta darytis ar ne. Mums asmeniskai, neapsimokejo darytis, kaina butu buvus tokia pati, o kokybe galbut net siek tiek prastesne.
Ir beja uzsienyje galite apsiziureti ziedus, issirinkti modelius ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(sigiote @ 2011 03 25, 13:28)

Ir beja uzsienyje galite apsiziureti ziedus, issirinkti modelius ir t.t.

o...labai puiki mintis biggrin.gif kazkodel ji man nesove i galva iki siol doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2011 03 24, 20:03)
pas mane butent ir yra toks ziedelis, imitacija bando. kaip cia issireiskus, gali rinktis plonesni ir kita salia, arba kaip man pardaveja ir pasakojo, gali rinktis stai toki, kuris is sono jau atrodo kaip 2 ar 3

QUOTE(popelka @ 2011 03 24, 20:31)
A, tada viskas aišku. 4u.gif  Tai šiuo atveju jum tas vadinamas bandas (čia aš taip logiškai pamasčiau ir sakau tik savo nuomonę), plonytis ziedelis kurio sakėt kad norėtumėt per vestuvių jubiliejų kaip ir nelabai aktualus 

QUOTE(liekna @ 2011 03 24, 20:38)
na, taip, del to ir sakau per koki jubilieju  smile.gif kai pinigu daugiau bus, ir kai busiu pasiruosus dar didesni guzika ant pirsto turet

Jus nevisai teisingai mane supratot 4u.gif Aš norėjau pasakyti kad šiuo atveju to plono žiedelio paskirtis kaip ir būtų beprasmė, o gal net ir gadintų bendrą harmoningą vaizdą, kadangi kaip minėjot ir jei aš teisingai įžiūriu, lens.gif jūsų žiedas jau dabar tarsi susideda iš trijų dalių - vidurinė lygi su akute, o iš šonų pakraščiuose simetriškai išsidėsčiusios dvi siauros juostelės iš akučių ir jos tarsi simbolizuoja du atskirus žiedelius. Ir ši visuma primena iš atskirų žiedų susidedantį junginį: sužadėtuvių žiedas + vestuvinis žiedas + pirmo vaikelio žiedas, panašiai kaip čia smile.gif
user posted image
Tai va tai turėjau omenyje smile.gif

QUOTE(dr. @ 2011 03 25, 13:06)
akropoliuose gal kainos uzkeltos lb ?  g.gif

Tikrai taip rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dr. @ 2011 03 25, 13:06)
o perkat specializuotose parduotuvelese ,juvelyrinese ,ar kur pvz Akropoly salelese ar parduotuvese ? akropoliuose gal kainos uzkeltos lb ?  g.gif

Mes pirkome akropolyje, aukso centre mirksiukas.gif
Atsakyti
Mūsiškiai wub.gif Paprasti, bet ne prasti ax.gif wub.gif
Nesivaikėm madų ir netaškėm daug pinigų, tiesiog ėmėm kas patinka ir kas tinka ax.gif wub.gif
P.S. Gal nelabai ryšku, bet manau įžiūrėsit mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo secret_lover_: 25 kovo 2011 - 13:47
Pasmalsavau kokius vestuvinius žiedus gaminasi Švedijos nuotakos ir jaunikiai smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Sorry, vieną nuotrauką per didelę įdėjau doh.gif

Kaip matau, dažnesnis variantas kad renkasi vestuvinį žiedelį lygų, o jį derina prie puošnesnio sužadėtuvinio. ax.gif Man patinka toks nuosaikumas, manau kad jų deriniai skoningi. smile.gif
Atsakyti
Labai grazu, kai suzadetuviu ziedas dera prie vestuvinio. arba kai jie sukurti buti kartu smile.gif Bet manau, kad retai kuris vyras (lietuvis) pagalvotu apie tai smile.gif nebent parduotuvej pasiulytu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sigiote @ 2011 03 25, 17:57)
Labai grazu, kai suzadetuviu ziedas dera prie vestuvinio. arba kai jie sukurti buti kartu smile.gif  Bet manau, kad retai kuris vyras (lietuvis) pagalvotu apie tai smile.gif nebent parduotuvej pasiulytu smile.gif

Na taip, smile.gif arba jeigu sužadėtuvinis yra klasikinio tipo tai manau gana nesunku ir vestuvinį būtų priderint. ax.gif
Dar man kas krenta į akis tai kad daugumos švedų žiedai iš geltonojo aukso bigsmile.gif
Atsakyti
musu ziedukai wub.gif

nesigauna idet 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ayrikaa: 25 kovo 2011 - 20:31