Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai, 14 tema

QUOTE(popelka @ 2011 03 24, 11:52)

Tikra tiesa, kadangi Lietuvoje nėra taip įprasta kaip Amerikoje mūvėti abu žiedus (ir sužadėtuvinį ir vestuvinį) ant to paties piršto, užtat lietuvaitės dažnai vestuvinį daro solidesnį, masyvesnį, o tokį su sužadėtuviniu jau kartu nesumausi biggrin.gif Juk pas mus ir sužadėtuvių žiedų tradicija dar ne tokia gili. smile.gif

Nu kodel gi, mano ir tas ir tas masyvus hihihi.gif Kaip gi kitaip dar galetu pasidaryti sarka, kuriai patinka aukso blizgesys hihihi.gif
O nesiosiu ant skirtingu ranku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady*love @ 2011 03 23, 20:21)
user posted image man jie grazus labai smile.gif

Pas moterišką vestuvinį net išlinkimas padarytas kad didžiojo akutė išsitektų. biggrin.gif
Na man šie gal mažumėlę perkrauti. ax.gif Jeigu jau su daug akučių tai man gražiau kažkas tokio
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(ptashka @ 2011 03 24, 13:00)
Nu kodel gi, mano ir tas ir tas masyvus  hihihi.gif Kaip gi kitaip dar galetu pasidaryti sarka, kuriai patinka aukso blizgesys  hihihi.gif
O nesiosiu ant skirtingu ranku smile.gif

Aha, tai viskas OK, bigsmile.gif bet juk va, kaip sakot, juos nešiosit ant skirtingų rankų drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mes tokius uzsakeme http://www.google.lt...1t:429,r:12,s:0 Is savo aukso bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 03 24, 12:12)
user posted image

oj sitie kokie grazus wub.gif Nors pati noriu visiskai klasikinio vestuvinio (na, to mociucisko hihihi.gif), bet tokiam tai tikrai neatsispirciau bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(kristina-kukuskina @ 2011 03 24, 12:23)
Mes tokius uzsakeme http://www.google.lt...1t:429,r:12,s:0 Is savo aukso bigsmile.gif

man kazkaip... schmoll.gif
Atsakyti
Dar moteriškų rinkinukų

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Šis susideda iš trijų žiedelių, paprastai tas didysis su akute - sužadėtuvių, vienas plonas - vestuvinis, kitas plonas užmaunamas gimus pirmam vaikeliui smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

trijule - moteriskas rinkinukas is suzadetuvinio ir vestuvinio plius vyriskas vestuvinis
user posted image

Papildyta:
QUOTE(kristina-kukuskina @ 2011 03 24, 13:23)
Mes tokius uzsakeme
Is savo aukso bigsmile.gif

Įdomūs, nematyti tokie, minkštų banguotų linijų... smile.gif Įdomu kaip ant piršto atrodo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ptashka @ 2011 03 20, 18:42)
Ikeliu musu rezultata smile.gif

Koks įdomus sprendimas su deimantais iš šono 4u.gif Žiedas su paslaptėle biggrin.gif Turėtų labai subtiliai jie žėrėt benešiojant rolleyes.gif
Atsakyti
Ir as noriu tokio ziedo!!!:)
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 03 24, 10:52)
1. Tikrai puošnus, įspūdingas, akį traukiantis sužadėtuvinis ( tongue.gif ) žiedas thumbup.gif Labai gražiai žiūrisi ant jūsų pirštų 4u.gif Man tik vienintelis dalykas kuris užkliūna tai tie aštrūs kampai, ar nekabina jie jums drabužių, plaukų?

nesutinku smile.gif pas mane butent ir yra toks ziedelis, imitacija bando. kaip cia issireiskus, gali rinktis plonesni ir kita salia, arba kaip man pardaveja ir pasakojo, gali rinktis stai toki, kuris is sono jau atrodo kaip 2 ar 3 smile.gif kas pamato, mano, kad cia du ziedeliai mirksiukas.gif smile.gif
gal ir apsitrin,a del to reikia gauti viso gyvenimo garantija, kad jusu ziedeli juvelyras tvarkys, visus apsitrynimus, sumazins/padidins jei reikes, keis akutes ir pan smile.gif
kampai astrus tikrai, kliuna mazai uz rubu, uz plauku visai ne. o va uztat labai aptogu kabinti akis ir draskytiss lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kartais netycia vyras nukencia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif uztat jauciuos ramiai, jei kas puls, gaus labai skaudziai doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liekna: 24 kovo 2011 - 19:08
QUOTE(liekna @ 2011 03 24, 20:03)
1. nesutinku  smile.gif pas mane butent ir yra toks ziedelis, imitacija bando. kaip cia issireiskus, gali rinktis plonesni ir kita salia, arba kaip man pardaveja ir pasakojo, gali rinktis stai toki, kuris is sono jau atrodo kaip 2 ar 3 smile.gif  kas pamato, mano, kad cia du ziedeliai  mirksiukas.gif  smile.gif

2. kampai astrus tikrai, kliuna mazai uz rubu, uz plauku visai ne. o va uztat labai aptogu kabinti akis ir draskytiss  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kartais netycia vyras nukencia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif uztat jauciuos ramiai, jei kas puls, gaus labai skaudziai  doh.gif  biggrin.gif

1. A, tada viskas aišku. 4u.gif Tai šiuo atveju jum tas vadinamas bandas (čia aš taip logiškai pamasčiau ir sakau tik savo nuomonę), plonytis ziedelis kurio sakėt kad norėtumėt per vestuvių jubiliejų kaip ir nelabai aktualus mirksiukas.gif

2. Nabagas vyras, čia jau gaunas baisiau kaip kočėlas unsure.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 03 24, 18:31)
1. A, tada viskas aišku. 4u.gif  Tai šiuo atveju jum tas vadinamas bandas (čia aš taip logiškai pamasčiau ir sakau tik savo nuomonę), plonytis ziedelis kurio sakėt kad norėtumėt per vestuvių jubiliejų kaip ir nelabai aktualus mirksiukas.gif 

2. Nabagas vyras, čia jau gaunas baisiau kaip kočėlas unsure.gif  lotuliukas.gif

na, taip, del to ir sakau per koki jubilieju smile.gif kai pinigu daugiau bus, ir kai busiu pasiruosus dar didesni guzika ant pirsto turet lotuliukas.gif
o taaaaip... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos ,mergaites 4u.gif
mes tuoksimes kita ziema,bet jau dabar kol yra laiko dairomes sio bei to ,esam uzsieny ,tai po juvelyrines ir visur kur ner kaip pavazinet ,tai SM isgelbejimas didziausias thumbup.gif
darem mes su MB samata ir ties ziedais susimastem ties ju kaina ..manasis sako ,kad reiktu kokiu 4000 ziedams ,kad man 2000 ziedui ir jam 2000 ziedui ... bet cia paskaicius pamaciau ,kad manau ir su kokiais 2000 gal iseitu susisukt ... ?
tik galvoju geriau eit darytis ar pirkt ? kaip jus patartumet ? ir kiek mazdaug jus ziedams skiriat pinigu ? blush2.gif
jei gamint ,turetume savo aukso manau ne per daugiausiai ,kokius 3 gramus .. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dr. @ 2011 03 25, 12:25)
Sveikos ,mergaites  4u.gif
mes tuoksimes kita ziema,bet jau dabar kol yra laiko dairomes sio bei to ,esam uzsieny ,tai po juvelyrines ir visur kur ner kaip pavazinet ,tai SM isgelbejimas didziausias  thumbup.gif
darem mes su MB samata ir ties ziedais susimastem ties ju kaina ..manasis sako ,kad reiktu kokiu 4000 ziedams ,kad man 2000 ziedui ir jam 2000 ziedui ... bet cia paskaicius pamaciau ,kad manau ir su kokiais 2000 gal iseitu susisukt ... ?
tik galvoju geriau eit darytis ar pirkt  ? kaip jus patartumet ? ir kiek mazdaug jus ziedams skiriat pinigu ?  blush2.gif
jei gamint ,turetume savo aukso manau ne per daugiausiai ,kokius 3 gramus .. 4u.gif

Saunuoliai,kad jau pradejote dairytis...nes mums jau pries 9 men.iki vestuviu buvo sunku rasti gera vieta sventei...O del ziedeliu kaina manau visiskai normali,jeigu jus ja galite sau leisti smile.gif uz tokia kaina galima padaryti grazu ziedeli smile.gif pasakysiu pagal save,mes savo ziedelius darem pagal uzsakymas,nes tokiu nebuvo pirkti...mano ziedelio kaina beveik 4800, o suzadetinio 2200 kaina skiriasi nes ju sunkus dizainas ir mano zieduke 21 deimantas,o vyro israizgymu daug,bet be deimantuku jis ju paprasciausia nenorejo.O jeigu turite savo aukso tai manau reikia rasti sazininga juvelyra,kad ta jusu auksa panaudotu... ax.gif
pasiskaitykite dar sia tema nuo pirmuju psl.merginos daresi grazius ziedelius ir ne brangiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady*love @ 2011 03 25, 12:37)
Saunuoliai,kad jau pradejote dairytis...nes mums jau pries 9 men.iki vestuviu buvo sunku rasti gera vieta sventei...O del ziedeliu kaina manau visiskai normali,jeigu jus ja galite sau leisti smile.gif  uz tokia kaina galima padaryti grazu ziedeli smile.gif  pasakysiu pagal save,mes savo ziedelius darem pagal uzsakymas,nes tokiu nebuvo pirkti...mano ziedelio kaina beveik 4800, o suzadetinio 2200 kaina skiriasi nes ju sunkus dizainas ir mano zieduke 21 deimantas,o vyro israizgymu daug,bet be deimantuku jis ju paprasciausia nenorejo.O jeigu turite savo aukso tai manau reikia rasti sazininga juvelyra,kad ta jusu auksa panaudotu... ax.gif
pasiskaitykite dar sia tema nuo pirmuju psl.merginos daresi grazius ziedelius ir ne brangiai thumbup.gif

tai va ,kad perskaicius ir susimasciau ,kad gal mes perdaug cia brangiai tu ziedu uzsimanem 4u.gif nes musu biudzetas ,apie kuri as galvojau ,isaugo dvigubai biggrin.gif galvoju gal gautusi kur apkarpyt ,ziuriu kad mergaites gan pigiai ziedelius pasidare... bet dar aisku reiktu nepamirst,kad ziedai visam gyvenimui ..gal nereik ant ju labiausiai taupyt ax.gif
Atsakyti