QUOTE(liekna @ 2011 03 19, 21:39)
1. musu ziedai:
2. Amerikoj beveik visada taip ir buna. prie
suzadetuviu ziedo tiesiog priderinamas paprastesnis vestuvinis. vadinama band
1. Tikrai puošnus, įspūdingas, akį traukiantis
sužadėtuvinis (
) žiedas
Labai gražiai žiūrisi ant jūsų pirštų
Man tik vienintelis dalykas kuris užkliūna tai tie aštrūs kampai, ar nekabina jie jums drabužių, plaukų?
2. Žinom kaip tai atrodo.
Jie perka šiuos abu žiedus dažniausiai kartu, tai vadinama Wedding Ring Set. Iki vestuvių mergina nešioja sužadėtuvinį žiedą tą didesnį su akute, o vestuvių dieną šalia pirmojo užmaunamas ir tas plonytis.
Va šioje nuotraukoje yra abu vestuviniai žiedai, vyriškas ir moteriškas:
Beje JAV gana populiarūs žiedai iš to taip vadinamo blyškiojo ar kaip ten jį, aukso.
QUOTE(liekna @ 2011 03 20, 17:03)
tik galvoju per koki nors vestuvii jubilieju noreciau to vadinamo band'o, na plonycio ziedelio prie to kuri jau turiu
Tas jau būtų tas tikrasis vestuvinis pagal Amerikos papročius.
QUOTE(liekna @ 2011 03 21, 21:00)
Na, man tie paprasti tai jau labai mociuciski
Ypac geltonas auksas, kazkaip man ant moters grazu tik nuo kokiu 50 metu
Man geltonas auksas irgi negražu. Bet ne dėl to kad atrodytų močiutiškas, priešingai, kaip tik dalis jaunimo dėl jo pamišę, o dėl to kad jis turi tokį pigų bižuterinį atspalvį, kokį turi geltono metalo laikrodžiai, bižuteriniai aukso imitacijos auskarai, geltonos galanterijos detalės. Tokiu atveju aš daryčiausi iš rožinio aukso,
šiuo metu jis kur kas madingesnis už baltąjį, kuris po kiek laiko dar ir apsitrina. Arba tada jau geriau iš platinos ar paladžio. Čia aišku tik mano nuomonė.
QUOTE(liekna @ 2011 03 21, 21:00)
Jus ne pirmos lietuves, kurios man butent taip sake
kad va is vyrisko dar dar butu moteriskas.. kazkaip jau pripratau, kiek daug skiriasi Jav ir lietuviskas gyvenimas, iprociai ir pan.
Tikra tiesa, kadangi Lietuvoje nėra taip įprasta kaip Amerikoje mūvėti abu žiedus (ir sužadėtuvinį ir vestuvinį) ant to paties piršto, užtat lietuvaitės dažnai vestuvinį daro solidesnį, masyvesnį, o tokį su sužadėtuviniu jau kartu nesumausi
Juk pas mus ir sužadėtuvių žiedų tradicija dar ne tokia gili.