Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai, 14 tema

QUOTE(liekna @ 2011 03 19, 18:39)
nesutinku  rolleyes.gif musu ziedai:
user posted image
schmoll.gif ax.gif ypac moteriskas,is vyrisko moteriskas butu grazus smile.gif

QUOTE(ptashka @ 2011 03 20, 15:42)
laaabai grazus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EdAn: 21 kovo 2011 - 17:31
Jus ne pirmos lietuves, kurios man butent taip sake lotuliukas.gif blush2.gif kad va is vyrisko dar dar butu moteriskas.. kazkaip jau pripratau, kiek daug skiriasi Jav ir lietuviskas gyvenimas, iprociai ir pan. smile.gif Na, man tie paprasti tai jau labai mociuciski blush2.gif Ypac geltonas auksas, kazkaip man ant moters grazu tik nuo kokiu 50 metu g.gif Bet nenoriu nei pyktis, nei nuomones primetinet blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liekna: 21 kovo 2011 - 20:03
QUOTE(liekna @ 2011 03 21, 21:00)
Jus ne pirmos lietuves, kurios man butent taip sake  lotuliukas.gif  blush2.gif kad va is vyrisko dar dar butu moteriskas.. kazkaip jau pripratau, kiek daug skiriasi Jav ir lietuviskas gyvenimas, iprociai ir pan.  smile.gif Na, man tie paprasti tai jau labai mociuciski  blush2.gif Ypac geltonas auksas, kazkaip man ant moters grazu tik nuo kokiu 50 metu  g.gif Bet nenoriu nei pyktis, nei nuomones primetinet  blush2.gif

Pyktis nereikia,kiekvienas zmogus turi savo nuomone,kuria gali isreiksti ir ja reikia priimti.juk kiekvieno skonis ir supratimas vis kitoks:)
Atsakyti
QUOTE(tokia kokia @ 2011 03 21, 19:11)
Pyktis nereikia,kiekvienas zmogus turi savo nuomone,kuria gali isreiksti ir ja reikia priimti.juk kiekvieno skonis ir supratimas vis kitoks:)

zinoma drinks_cheers.gif
Atsakyti
O mes issirinkome sakyciau gan paprastus ziedelius, jau uzsisakem ir laukiam kada bus padaryti ax.gif manau visi mes turim savo asmenine nuomone ir poziuri i ziedelius, vieni nori masyviu, itin puosniu ar isskirtiniu, o mes labiau linke i klasika su nedideliu akcenteliu mirksiukas.gif
http://www.juvelyrua...m.php?id=54&f=1
Atsakyti
QUOTE(Gintare1987 @ 2011 03 23, 16:09)
O mes issirinkome sakyciau gan paprastus ziedelius, jau uzsisakem ir laukiam kada bus padaryti  ax.gif manau visi mes turim savo asmenine nuomone ir poziuri i ziedelius, vieni nori masyviu, itin puosniu ar isskirtiniu, o mes labiau linke i klasika su nedideliu akcenteliu  mirksiukas.gif
http://www.juvelyrua...m.php?id=54&f=1

labai gražūs žiedai drinks_cheers.gif tas viduriukas labai taip puošniai atrodo, kaip kokiais deimančiukais mažyčiais nusagstyta smile.gif

liekna , kiekvienam savo smile.gif man pavyzdžiui jūsų žiedai gražūs, tiesiog ne vestuviniai smile.gif man labiau prie širdies tie kaip jūs sakot močiutiški, nes tai žiedas, kurį noriu nešioti kasdien, diena iš dienos, kad šitas daiktas derėtų tiek prie džinsų, tiek prie ilgos suknelės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2011 03 19, 21:39)

O man jūsų žiedai labai labai patinka thumbup.gif Norėčiau, kad ir pas mus tokie būtų įprasti ir galėčiau tokį nešioti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iceland: 23 kovo 2011 - 17:10
Sutiksiu su Liekna,kad leituviai skiriasi ne tik nuo JAV bet ir nuo kitu saliu,as gyvenu norvegijoje ir patikekit mazai pas ka esu maciusi klasikinio geltono aukso ziedus.Todel kai parodziau ziedelius kuriuos mes sau isrinkom daugelis rase kad neimanoma atskirti ar moteris istekejusi ar ne biggrin.gif
O lieknos ziedelis mane laabai zavi wub.gif
O siaip ziedelius renkames pagal save,tai kas mums grazu smile.gif
Atsakyti
sveikos,
turiu beda, nusipirkom ziedus, atrode viskas gerai, bet dabar kai uzsidedu, nu kazkaip negraziai atrodo nors tu ka doh.gif ir nezinau ka daryt, uzsidedu tai tik nervai sukyla ir verkt norisi. verysad.gif MB sako, kad normalus ziedai, paparsti, klasikiniai,to ko ir norejome, o man kazkas ne taip, bijau kad po to nenesiosiu, ar per prievarta teks nesiot. Gal situs parduot ir kitus nusipirkt, bet kad pati nezinau ko noriu, visu kitu grazus o mano ne verysad.gif
Atsakyti
user posted image man jie grazus labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egluti @ 2011 03 23, 15:38)

liekna , kiekvienam savo smile.gif man pavyzdžiui jūsų žiedai gražūs, tiesiog ne vestuviniai smile.gif man labiau prie širdies tie kaip jūs sakot močiutiški, nes tai žiedas, kurį noriu nešioti kasdien, diena iš dienos, kad šitas daiktas derėtų tiek prie džinsų, tiek prie ilgos suknelės  ax.gif

as suprantu mirksiukas.gif vat cia turbut ir skiriasi poziuriai, butent, kas tinka prie sukneliu, dzinsu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2011 03 19, 21:39)
1. musu ziedai:
user posted image
2. Amerikoj beveik visada taip ir buna. prie suzadetuviu ziedo tiesiog priderinamas paprastesnis vestuvinis. vadinama band  smile.gif

1. Tikrai puošnus, įspūdingas, akį traukiantis sužadėtuvinis ( tongue.gif ) žiedas thumbup.gif Labai gražiai žiūrisi ant jūsų pirštų 4u.gif Man tik vienintelis dalykas kuris užkliūna tai tie aštrūs kampai, ar nekabina jie jums drabužių, plaukų?

2. Žinom kaip tai atrodo. smile.gif
user posted image
user posted image

Jie perka šiuos abu žiedus dažniausiai kartu, tai vadinama Wedding Ring Set. Iki vestuvių mergina nešioja sužadėtuvinį žiedą tą didesnį su akute, o vestuvių dieną šalia pirmojo užmaunamas ir tas plonytis. ax.gif Va šioje nuotraukoje yra abu vestuviniai žiedai, vyriškas ir moteriškas:
user posted image

Beje JAV gana populiarūs žiedai iš to taip vadinamo blyškiojo ar kaip ten jį, aukso.
user posted image
user posted image
user posted image

QUOTE(liekna @ 2011 03 20, 17:03)
tik galvoju per koki nors vestuvii jubilieju noreciau to vadinamo band'o, na plonycio ziedelio prie to kuri jau turiu  smile.gif

Tas jau būtų tas tikrasis vestuvinis pagal Amerikos papročius. smile.gif

Na, man tie paprasti tai jau labai mociuciski  blush2.gif Ypac geltonas auksas, kazkaip man ant moters grazu tik nuo kokiu 50 metu  g.gif

Man geltonas auksas irgi negražu. Bet ne dėl to kad atrodytų močiutiškas, priešingai, kaip tik dalis jaunimo dėl jo pamišę, o dėl to kad jis turi tokį pigų bižuterinį atspalvį, kokį turi geltono metalo laikrodžiai, bižuteriniai aukso imitacijos auskarai, geltonos galanterijos detalės. Tokiu atveju aš daryčiausi iš rožinio aukso, mirksiukas.gif šiuo metu jis kur kas madingesnis už baltąjį, kuris po kiek laiko dar ir apsitrina. Arba tada jau geriau iš platinos ar paladžio. Čia aišku tik mano nuomonė. ax.gif
Jus ne pirmos lietuves, kurios man butent taip sake  lotuliukas.gif  blush2.gif kad va is vyrisko dar dar butu moteriskas.. kazkaip jau pripratau, kiek daug skiriasi Jav ir lietuviskas gyvenimas, iprociai ir pan.  smile.gif

Tikra tiesa, kadangi Lietuvoje nėra taip įprasta kaip Amerikoje mūvėti abu žiedus (ir sužadėtuvinį ir vestuvinį) ant to paties piršto, užtat lietuvaitės dažnai vestuvinį daro solidesnį, masyvesnį, o tokį su sužadėtuviniu jau kartu nesumausi biggrin.gif Juk pas mus ir sužadėtuvių žiedų tradicija dar ne tokia gili. smile.gif
Atsakyti