Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai, 14 tema

Classique
jei tikrai domina, parasykit man i až, galesiu uzrasyti jo kontaktus, jis dirba centre. Pirmiau reikia jam pasiskambinti ir sutarti laika, kada norit uzsukti apsiziureti ir, jei turit, atsinesti savo auksa. Galima ir savo issirinkta varianta foto ar paveiksleli nusinesti. smile.gif Siaip esu labai patenkinta jo konsultacija, patare kas geriau, issimatavo tiksliai viska, parinkom bendrai modeliuka. Uztrukom ilgiau nei 30 minuciu. Sakau, jei buvau uzsispyrusi daryt paprasta klasikini zieduka ir tik balto aukso, mano nuomone taip persiverte, o kai pamatai gyvai pavyzduka visai kitaip pradedi ziureti. Jau db nemazai uzsakymu turi, tai musu ziedeliai bus geguzes 15, o kuo veliau krepiamasi tuo sunkiau su laiku. Sake pernai vasara jau diena pries vestuves ziedus atidavinejo, kiek uzsakymu daug buvo.
Papildyta:
QUOTE(švytėjimas @ 2011 03 17, 09:22)
O kokio dydžio briliantą ketinate dėti?

nediduka apie 2 mm skersmens, desim ant raudono aukso, kad butu sioks toks kontrastas. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 17 kovo 2011 - 13:35
Sestadieni jau vaziuojame matuotis savo zieduku, nes jau pagaminti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(~Emilija~ @ 2011 03 17, 15:03)
Sestadieni jau vaziuojame matuotis savo zieduku, nes jau pagaminti  thumbup.gif

jega mums tik geguzes menesi bus. smile.gif
Atsakyti
Mes savuosius jau atsiemem praeita savaite. Esu daugiau negu patenkinta bigsmile.gif Mano svajoniu ziedai niekuo nenusileido originalui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2011 03 17, 22:50)
Mes savuosius jau atsiemem praeita savaite. Esu daugiau negu patenkinta  bigsmile.gif  Mano svajoniu ziedai niekuo nenusileido originalui  wub.gif

Sveikinu, as tikiuosi irgi liksiu patenkinta kaip mums padare g.gif
Atsakyti
ačiukas, Juoduke, už info aciuks.gif tikiuosi galės mus priimti ir galės padaryti žiedus iki mūsų vestuvių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(EdAn @ 2011 03 15, 01:07)
netycia klaidziodama va ka uztikau  blink.gif
as toki nesioju kaip ne vestuvini  ax.gif

man negrazu.. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(agnera_jewellery @ 2011 03 09, 21:06)
musu vieni draugai labai fainai padare - vestuvini zieda pritaike prie suzadetuviu. viskas buvo daryta pas juvelyre kiek zinau - suzadetuviu ziedas taip kaip ir isistate i vestuviu - ir gavosi toks dvigubas superinis smile.gif
ideja jums merginos...

Amerikoj beveik visada taip ir buna. prie suzadetuviu ziedo tiesiog priderinamas paprastesnis vestuvinis. vadinama band smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Juoduke` @ 2011 03 05, 16:22)
Su akutemis moteriskas gal i grazu, bet, mano manymu, nepraktiska, nes cia toks ziedas, kurio nenusiimineji, ir gaves karscio, salcio, muilo ir pan tos akytes iskrenta. Pradziai irgi norejau darytis su akmenuku, bet geriau koks rastelis ar is dvieju spalvu, bus maziau problemu.  mirksiukas.gif

nesutinku rolleyes.gif musu ziedai:
user posted image
tiek man, tiek MB deimantukai puikiai laikosi. plius mes turim viso gyvenimo garantija, kad jei kas nutinka, pakeicia deimantus unsure.gif tad nemanau, kad jus visiskai teisi. aisku je iziedelis pigus, bet kaip padarytas, tai ir akutes nelaikys unsure.gif
Atsakyti
liekna, labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rethimna @ 2011 03 19, 20:19)
liekna, labai gražu    wub.gif

Aciu 4u.gif kazkaip ant saves visai neisivaizdavau klasikinio auksinio ziedelio unsure.gif nu ne as... biggrin.gif tik galvoju per koki nors vestuvii jubilieju noreciau to vadinamo band'o, na plonycio ziedelio prie to kuri jau turiu smile.gif
Atsakyti
Ikeliu musu rezultata smile.gif

user posted image

user posted image

Biski nuciupineti is dziaugsmo hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ptashka: 20 kovo 2011 - 17:43
QUOTE(ptashka @ 2011 03 20, 18:42)
Ikeliu musu rezultata smile.gif

user posted image

user posted image

Biski nuciupineti is dziaugsmo  hihihi.gif

Grazus thumbup.gif , musu irgi panasus tik, kad mano bus be akmenuko
Atsakyti
O man tai nepriimtini tokie ziedai,kazkaip visai nepanasus i vestuvinius
smile.gif
QUOTE(liekna @ 2011 03 19, 21:39)
man negrazu..  unsure.gif
Papildyta:

Amerikoj beveik visada taip ir buna. prie suzadetuviu ziedo tiesiog priderinamas paprastesnis vestuvinis. vadinama band  smile.gif
Papildyta:

nesutinku  rolleyes.gif musu ziedai:
user posted image
tiek man, tiek MB deimantukai puikiai laikosi. plius mes turim viso gyvenimo garantija, kad jei kas nutinka, pakeicia deimantus  unsure.gif tad nemanau, kad jus visiskai teisi. aisku je iziedelis pigus, bet kaip padarytas, tai ir akutes nelaikys  unsure.gif

Papildyta:
Kazi ar ant musu butu galima isgraviruoti zodzius?
Cia ne musu,bet musiskiai tokie pat smile.gif
http://www.vtv.lt/na...ktuvems-15.html

Manau,kad negalima,nes vidine ziedeliu puse ne lygi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tokia kokia: 21 kovo 2011 - 17:24