Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai, 14 tema

QUOTE(linulia993 @ 2011 08 20, 19:36)
Pagaliau ir mes apsisprendėme dėl žiedelių ax.gif  šiandien jau užsisakėme ir pradės gaminti, o išsirinkome štai tokius:
user posted image

tik akučių tiek daug nebus, bus tik viena mano žiedelyje blush2.gif  oi kaip laukiu kada pagamins...

ir mes ziurinejome panasius,bet vis ti nugalejo anas varijantas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 08 20, 20:11)
ir mes ziurinejome panasius,bet vis ti nugalejo anas varijantas wub.gif

Ir jusu ziedelai labai grazus smile.gif taciau mes pradzioje norejome visiskai klasikiniu, o sis variantas labai artimas jiems ir siek tiek idomesnis.. na mums patiko, dabar lieka tik sulaukti, kada galesime jais pasipuosti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linulia993 @ 2011 08 20, 21:35)
Ir jusu ziedelai labai grazus smile.gif  taciau mes pradzioje norejome visiskai klasikiniu, o sis variantas labai artimas jiems ir siek tiek idomesnis.. na mums patiko, dabar lieka tik sulaukti, kada galesime jais pasipuosti... ax.gif

grazus ir jusu ziedeliai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mielos merginos moterys 4u.gif
Skaitinėju vis iš šalies, ką nusprendžiant surandat, bet dabar pačiai prireikė pagalbos.
Esu kažkada suradus nuotrauką žiedelių, kurie man patiko, bet sugedus kompiuteriui viskas dingo ir neprisimenu kur radau. doh.gif Taigi, gal esat kuri mačius kur nors žiedelių nuotrauką, kurie tarsi sulipdyti pirštais (ne su pirštų antspaudais, tuos turiu suradus),nelygių formų - nuotraukoje buvo geltono ar tai raudono aukso. Būsiu labai dėkinga, jei kuri žinos apie ką kalbu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kantare @ 2011 08 26, 09:58)
Taigi, gal esat kuri mačius kur nors žiedelių nuotrauką, kurie tarsi sulipdyti pirštais (ne su pirštų antspaudais, tuos turiu suradus),nelygių formų - nuotraukoje buvo geltono ar tai raudono aukso. Būsiu labai dėkinga, jei kuri žinos apie ką kalbu.  4u.gif

Ne apie tokius kalbat? Tik cia baltas auksas

Balto aukso ziedai nedengti rodziu:
user posted image
user posted image

Atsakyti
O mes pasidarem vestuvinius ziedelius,bet va pasiemus pamaciau,kad mano brangusis dedasi ant kaires rankos unsure.gif
Nu cia dabar sakau,davai ant desines,o jis pasirodo ir "primatavima" dare ant kaires,per mazas desinei blink.gif
As kazkaip visa gyvenima maniau,ir tevai mano,ir aplinkoje draugai nesioja ant desines,o man ant kaires nuo senu laiku asocijuojasi su naslyste blush2.gif Vyro argumentas-arciau sirdies biggrin.gif
pasigooglinau,pasirodo ant desines rankos dedasi staciatikiai unsure.gif
Pasirodo tundra as visai lotuliukas.gif Tai nesiosim ant kaires,arciau sirdies bus mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 08 26, 11:27)
Ne apie tokius kalbat? Tik cia baltas auksas

Ne apie tokius popelka, bet AČIŪ už pagalbą.
Ten išvis netaisyklingi, be jokių akučių, pagražinimų. Atrodo, kaip belenkaip padaryta. Nemoku paaiškint, o nuotraukų nerandu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svarbi @ 2011 08 26, 12:06)
pasigooglinau,pasirodo ant desines rankos dedasi staciatikiai unsure.gif
Pasirodo tundra as visai lotuliukas.gif Tai nesiosim ant kaires,arciau sirdies bus mirksiukas.gif  biggrin.gif

Lietuviai iki įsigalėjus Sovietų Sąjungai taip pat nešiojo žiedus ant kairės rankos. Tai mums per prievartą primesta tradicija, nešioti ant dešinės, kuri labai prigijo. Mes taip pat planuojam dėvėti ant kairės (žinoma ir arčiau širdies) wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iceland: 26 rugpjūčio 2011 - 13:01
QUOTE(Iceland @ 2011 08 26, 13:00)
Lietuviai iki įsigalėjus Sovietų Sąjungai taip pat nešiojo žiedus ant kairės rankos. Tai mums per prievartą primesta tradicija, nešioti ant dešinės, kuri labai prigijo. Mes taip pat planuojam dėvėti ant kairės (žinoma ir arčiau širdies)  wub.gif

Pagaliau isgirdau normaliu teiginiu, kodel turetu but kaire, o ne desine ranka smile.gif) aciu labai! bigsmile.gif Apsvarstysim ir mes nesiojima ant kaires rankos. Tuo labiau, kad suzadetuviu butu didokas ant kaires rankos mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip ydomiai del tu ranku gavosi, pirma karta isgirdau. Musu ziedeliai platoki ir isgaubimas i virsu tai as pasikeiciu tai ant kaires tai ant desines, kai pamato mama ant kaires tai sako kas cia dabar kodel ne ant tos rankos lotuliukas.gif
MB visai nenesioja ziedo(darbo salygos neleidzia) tai dabar ir man reikes detis "arciau sirdies".
Svarbi prigijo TB pasakymas arciau sirdies. Kaire ranka - arciau sirdies, desine ranka- arciau Sovietu Sajungos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2011 08 26, 15:51)
Kaire ranka - arciau sirdies, desine ranka- arciau Sovietu Sajungos lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Idomi butu statistika biggrin.gif kurios ant desines kurios ant kaires nesioja? biggrin.gif

Pirma karta isgirdau realiai, siiap idomu buvo filmuose, ypac usa ant kaires nesioja g.gif
Atsakyti