Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai, 14 tema

QUOTE(...sara... @ 2011 08 17, 19:01)
...kur čia taip pigiai gamina? nes ir aš ieškau meistro 5-ųjų metinių proga nutarėm atsinaujinti žiedus  g.gif

mes alytuje darome
Papildyta:
o kaip jums musu ziedai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 08 17, 20:00)
mes alytuje darome
Papildyta:

Grazus ziedai smile.gif
Mes su suzadetiniu issirinkom to paties juvelyro (ziedu autorias) darba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 08 17, 21:00)
mes alytuje darome
Papildyta:

...man labai gražūs, neperkrauti svarbiausia dėl to ir klausiu kainos tik į Alytų mums toloka važiuoti dėl žiedų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2011 08 18, 15:53)
...man labai gražūs, neperkrauti svarbiausia dėl to ir klausiu kainos tik į Alytų mums toloka važiuoti dėl žiedų  mirksiukas.gif

tuomet suprantama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 08 17, 15:13)
sveikutes,mes 10 metu sukakties proga,pasidovanojom naujus ziedelius wub.gif  laukiu nesulaukiu kada bus jau padaryti.bandau ikelti foto jusu teismui

Papildyta:
cia ne musu ziedai,bet bus tokie patys.as norejau su baltu auksu,bet mb nepatiko,teko nusileisti.
Papildyta:
tik zinot kas ydomu,ar labai greitai nusinesioja tas siaustas sluoksnis? ar priklauso nuo nesiojimo ir juvelyro darbo? kaip suprantu mums lb nebrangiai kainuos - uz abu ziedus 150 lt .auksas musu.

Laba, kaip suprantu tai tikrai jums laaabai pigiai kainuoja. MEs prie savu ziedu pridedame balto aukso juostele ir mokesime tik uz darba 140 dar papildomai balto aukso kaina. Ydomu koks juvelyras Alytuje jums daro g.gif
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2011 08 18, 21:40)
Laba, kaip suprantu tai tikrai jums laaabai pigiai kainuoja. MEs prie savu ziedu pridedame balto aukso juostele ir mokesime tik uz darba 140 dar papildomai balto aukso kaina. Ydomu koks juvelyras Alytuje jums daro g.gif

daivaras ,jaunas vyriukas
Papildyta:
o nejau nei viena nezinote apie ta taip vadinama siausta auksa.musu zieduose kaip matete,bus virsutinis sluoksnis tokio siausto aukso,tik galvoju ar nenusitrins greitai g.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 08 18, 20:04)
o nejau nei viena nezinote apie ta taip vadinama siausta auksa.musu zieduose kaip matete,bus virsutinis sluoksnis tokio siausto aukso,tik galvoju ar nenusitrins greitai g.gif

Manau, kad juvelyras turetu pasakyti. Mano nuomone, neturetu.
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 08 18, 21:04)
daivaras ,jaunas vyriukas
Papildyta:

O kur jis dirba? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2011 08 18, 22:17)
O kur jis dirba? blush2.gif

romantikoj
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 08 19, 19:48)
romantikoj

Dekui, visgi likau prie pradinio varianto ir savo senojo juvelyro. Ziedai jau pas ji ant stalo, uz geros savaiteles jau galesime pasiimti thumbup.gif
Atsakyti
dar keletas ideju smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Pagaliau ir mes apsisprendėme dėl žiedelių ax.gif šiandien jau užsisakėme ir pradės gaminti, o išsirinkome štai tokius:
user posted image

tik akučių tiek daug nebus, bus tik viena mano žiedelyje blush2.gif oi kaip laukiu kada pagamins...
Atsakyti