grazus ir idomus ziedukai, tikrai pirma karta tokius matau, bet jaau kaip daugelis mergaiciu cia rase, jie tokie nepraktiski, daug visko ir akuciu ir israizymu. as patarciau jau tada rinktis koki kuklesni, geriau vietoj daug tu akuciu rinkis tik sau ir su kokiu briliantuku, o vyrui be nieko. nebent ir tavo isrinktajam patinka tokie issirtiniai bet as esu vis del to prie tos nuomones, kad jei tau paciai patinka pasimatavus (nes viena ziureti nuotraukoje, o kas kita - uzsideti), tai tuomet valio, rinkites tokius isskirtinius
o jei idomu, tai man tie pirmieji turbut mieliausi!
Pirmieji primena musiskius, tik as nesugalvojau tos deimanciuku juosteles apacioje Man graziausi. Idomu, kaip tie pauksciai padaryti
QUOTE(zuvixxe @ 2011 08 12, 19:20)
grazus ir idomus ziedukai, tikrai pirma karta tokius matau, bet jaau kaip daugelis mergaiciu cia rase, jie tokie nepraktiski, daug visko ir akuciu ir israizymu. as patarciau jau tada rinktis koki kuklesni, geriau vietoj daug tu akuciu rinkis tik sau ir su kokiu briliantuku, o vyrui be nieko. nebent ir tavo isrinktajam patinka tokie issirtiniai bet as esu vis del to prie tos nuomones, kad jei tau paciai patinka pasimatavus (nes viena ziureti nuotraukoje, o kas kita - uzsideti), tai tuomet valio, rinkites tokius isskirtinius
aciu uz Jusu nuomone del nepraktiskumo nesutikciau,nes ka jus turite omeny nepraktiski? pvz. as gamindama maista visada ziedelius nusiimu,indus plaudama taip pat,tai jeigu tai turite omeny man tas neaktualu
Papildyta:
QUOTE(ptashka @ 2011 08 12, 19:32)
Pirmieji primena musiskius, tik as nesugalvojau tos deimanciuku juosteles apacioje Man graziausi. Idomu, kaip tie pauksciai padaryti
zinokit ir man tie paukstukai patinka,ir kazin ar koks juvelyras dar taip mka padaryti? nes kazkas minejo kad cia stakles spec.is itaijos tad kazin ar visi juvelyrai gales ir sugebes isgauti toki grozi:) bus tada tikrai saunu
QUOTE(c@ndy @ 2011 08 12, 19:44)
aciu uz Jusu nuomone del nepraktiskumo nesutikciau,nes ka jus turite omeny nepraktiski? pvz. as gamindama maista visada ziedelius nusiimu,indus plaudama taip pat,tai jeigu tai turite omeny man tas neaktualu
Papildyta:
zinokit ir man tie paukstukai patinka,ir kazin ar koks juvelyras dar taip mka padaryti? nes kazkas minejo kad cia stakles spec.is itaijos tad kazin ar visi juvelyrai gales ir sugebes isgauti toki grozi:) bus tada tikrai saunu
Papildyta:
Ne tik gaminant ir plaunat indus kaupiasi nesvarumai
O kas Lietuvoje toki graviravima padarytu net neisivaizduoju.
QUOTE(ptashka @ 2011 08 12, 19:48)
Ne tik gaminant ir plaunat indus kaupiasi nesvarumai
del nesvarumu sutinku,taciau ziedeliais manau reiktu rupintis bandysiu rast juvelyra kuris man viena is 3 ziedeliu padarytu
QUOTE(zuvixxe @ 2011 08 12, 18:45)
mes abu su vyru norejom , kad butu daugiau balto, nes nelabai megstam geltona, tai radom abiems idealius, patogumas super- nes isgaubimas yra ziedo vidujelyg i virsu, kad ir po ziedu nesikauptu nesvarumai. (gal ir nelabai cia kaip paaiskinau ) mano ziedukas su briliantuku, o vyro be nieko, tai man tokie gan kuklus - neiiskaukiantys pasirode, lb patiko. kol kas nesigailim
zvilgtelkit kam idomu
My Webpage
My Webpage
zvilgtelkit kam idomu
My Webpage
My Webpage
Labai dailūs Patiko pagalvėlė, pati darėte ar kažkur pirkote?
QUOTE(c@ndy @ 2011 08 12, 20:44)
man pirmi su paukstukais dailiausi
QUOTE(c@ndy @ 2011 08 12, 20:11)
Sitie labai labai, pirma karta tokius matau. Tik as asmeniskai nedeciau akuciu. Maza ka ar pasibraizys ar iskris gaila bus pametus. Cia ziuriu is praktines puses
QUOTE(Sunny Day @ 2011 08 12, 21:25)
Labai dailūs Patiko pagalvėlė, pati darėte ar kažkur pirkote?
dekui o pagalvele mums padovanojo vestuviu proga, bet kiek zinau, tai pirko kazkurioje ziedu parduotuveje siauliuose, jei tik neklystu:)
QUOTE(emigrante @ 2011 08 13, 11:32)
Sitie labai labai, pirma karta tokius matau. Tik as asmeniskai nedeciau akuciu. Maza ka ar pasibraizys ar iskris gaila bus pametus. Cia ziuriu is praktines puses
Ar matet pasibraiziusi deimanta?
Siaip deimantai dedami labai patvariai, dar neteko girdeti apie iskritusius
QUOTE(ptashka @ 2011 08 13, 15:10)
Ar matet pasibraiziusi deimanta?
JEigu nekrenta ir nesibraizo(nors nieko nera amzino) tuomet viskas tvarkoj. Bet as vistiek atsisakyciau akuciu
QUOTE(emigrante @ 2011 08 13, 14:49)
JEigu nekrenta ir nesibraizo(nors nieko nera amzino) tuomet viskas tvarkoj. Bet as vistiek atsisakyciau akuciu
Braizymosi aspektu deimantas yra AMZINAS Jus ka, juk tai pati kieciausia medziaga.