Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai, 14 tema

grazus ir idomus ziedukai, tikrai pirma karta tokius matau, bet jaau kaip daugelis mergaiciu cia rase, jie tokie nepraktiski, daug visko ir akuciu ir israizymu. as patarciau jau tada rinktis koki kuklesni, geriau vietoj daug tu akuciu rinkis tik sau ir su kokiu briliantuku, o vyrui be nieko. nebent ir tavo isrinktajam patinka tokie issirtiniai tongue.gif bet as esu vis del to prie tos nuomones, kad jei tau paciai patinka pasimatavus (nes viena ziureti nuotraukoje, o kas kita - uzsideti), tai tuomet valio, rinkites tokius isskirtinius 4u.gif

o jei idomu, tai man tie pirmieji turbut mieliausi!:)
Atsakyti
Pirmieji primena musiskius, tik as nesugalvojau tos deimanciuku juosteles apacioje smile.gif Man graziausi. Idomu, kaip tie pauksciai padaryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvixxe @ 2011 08 12, 19:20)
grazus ir idomus ziedukai, tikrai pirma karta tokius matau, bet jaau kaip daugelis mergaiciu cia rase, jie tokie nepraktiski, daug visko ir akuciu ir israizymu. as patarciau jau tada rinktis koki kuklesni, geriau vietoj daug tu akuciu rinkis tik sau ir su kokiu briliantuku, o vyrui be nieko. nebent ir tavo isrinktajam patinka tokie issirtiniai tongue.gif  bet as esu vis del to prie tos nuomones, kad jei tau paciai patinka pasimatavus (nes viena ziureti nuotraukoje, o kas kita - uzsideti), tai tuomet valio, rinkites tokius isskirtinius 4u.gif

o jei idomu, tai man tie pirmieji turbut mieliausi!:)

aciu uz Jusu nuomone wub.gif del nepraktiskumo nesutikciau,nes ka jus turite omeny nepraktiski? smile.gif pvz. as gamindama maista visada ziedelius nusiimu,indus plaudama taip pat,tai jeigu tai turite omeny man tas neaktualu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ptashka @ 2011 08 12, 19:32)
Pirmieji primena musiskius, tik as nesugalvojau tos deimanciuku juosteles apacioje smile.gif Man graziausi. Idomu, kaip tie pauksciai padaryti  g.gif

zinokit ir man tie paukstukai patinka,ir kazin ar koks juvelyras dar taip mka padaryti? nes kazkas minejo kad cia stakles spec.is itaijos tad kazin ar visi juvelyrai gales ir sugebes isgauti toki grozi:) bus tada tikrai saunu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(c@ndy @ 2011 08 12, 19:44)
aciu uz Jusu nuomone wub.gif  del nepraktiskumo nesutikciau,nes ka jus turite omeny nepraktiski? smile.gif  pvz. as gamindama maista visada ziedelius nusiimu,indus plaudama taip pat,tai jeigu tai turite omeny man tas neaktualu smile.gif
Papildyta:

zinokit ir man tie paukstukai patinka,ir kazin ar koks juvelyras dar taip mka padaryti? nes kazkas minejo kad cia stakles spec.is itaijos tad kazin ar visi juvelyrai gales ir sugebes isgauti toki grozi:) bus tada tikrai saunu thumbup.gif

Ne tik gaminant ir plaunat indus kaupiasi nesvarumai smile.gif

O kas Lietuvoje toki graviravima padarytu net neisivaizduoju.
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2011 08 12, 19:48)
Ne tik gaminant ir plaunat indus kaupiasi nesvarumai smile.gif

O kas Lietuvoje toki graviravima padarytu net neisivaizduoju.

del nesvarumu sutinku,taciau ziedeliais manau reiktu rupintis smile.gif bandysiu rast juvelyra kuris man viena is 3 ziedeliu padarytu g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvixxe @ 2011 08 12, 18:45)
mes abu su vyru norejom , kad butu daugiau balto, nes nelabai megstam geltona, tai radom abiems idealius, patogumas super- nes isgaubimas yra ziedo vidujelyg i virsu, kad ir po ziedu nesikauptu nesvarumai. (gal ir nelabai cia kaip paaiskinau ax.gif ) mano ziedukas su briliantuku, o vyro be nieko, tai man tokie gan kuklus - neiiskaukiantys pasirode, lb patiko. kol kas nesigailim  blush2.gif

zvilgtelkit kam idomu blush2.gif

My Webpage

My Webpage

Labai dailūs wub.gif Patiko pagalvėlė, pati darėte ar kažkur pirkote? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(c@ndy @ 2011 08 12, 20:44)

man pirmi su paukstukais dailiausi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(c@ndy @ 2011 08 12, 20:11)

Sitie labai labai, pirma karta tokius matau. Tik as asmeniskai nedeciau akuciu. Maza ka ar pasibraizys ar iskris gaila bus pametus. Cia ziuriu is praktines puses
Atsakyti
QUOTE(Sunny Day @ 2011 08 12, 21:25)
Labai dailūs wub.gif Patiko pagalvėlė, pati darėte ar kažkur pirkote? mirksiukas.gif

dekui smile.gif o pagalvele mums padovanojo vestuviu proga, bet kiek zinau, tai pirko kazkurioje ziedu parduotuveje siauliuose, jei tik neklystu:)
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2011 08 13, 11:32)
Sitie labai labai, pirma karta tokius matau. Tik as asmeniskai nedeciau akuciu. Maza ka ar pasibraizys ar iskris gaila bus pametus. Cia ziuriu is praktines puses

Ar matet pasibraiziusi deimanta? smile.gif
Siaip deimantai dedami labai patvariai, dar neteko girdeti apie iskritusius g.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2011 08 13, 15:10)
Ar matet pasibraiziusi deimanta? smile.gif
Siaip deimantai dedami labai patvariai, dar neteko girdeti apie iskritusius  g.gif

JEigu nekrenta ir nesibraizo(nors nieko nera amzino) tuomet viskas tvarkoj. Bet as vistiek atsisakyciau akuciu smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2011 08 13, 14:49)
JEigu nekrenta ir nesibraizo(nors nieko nera amzino) tuomet viskas tvarkoj. Bet as vistiek atsisakyciau akuciu smile.gif  mirksiukas.gif

Braizymosi aspektu deimantas yra AMZINAS mirksiukas.gif Jus ka, juk tai pati kieciausia medziaga.
Atsakyti