Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai, 14 tema

QUOTE(rena4iukas @ 2011 08 03, 16:04)
Pagalvojom kad rinksimes is tokiu tipo tik su maziau akmenuku arba isvis be ju:)

user posted image
user posted image

O kokiame tinklalapyje radote šiuos žiedukus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunny Day @ 2011 08 04, 00:02)

bus labai nepraktiska rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(razinka999 @ 2011 08 04, 04:50)
bus labai nepraktiska  rolleyes.gif

sutinku doh.gif mes rinkomes be jokiu raiziniu ar iskilimu vien tam, kad nejaustume diskomforto ant pirsto g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunny Day @ 2011 08 04, 00:02)

ziedukus radom www.auksodeive.lt ie man rodos kazkuris is ju buvo www.juvelyrostudija.lt tinklapyje smile.gif

na o del praktiskumo, tai kiekvienam savo, tai kas vienam nepatogu kitiems gali buti atvirksciai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rena4iukas @ 2011 08 04, 14:18)
ziedukus radom www.auksodeive.lt ie man rodos kazkuris is ju buvo www.juvelyrostudija.lt tinklapyje  smile.gif

4u.gif
Atsakyti
ziedukus radom www.auksodeive.lt ie man rodos kazkuris is ju buvo www.juvelyrostudija.lt tinklapyje  smile.gif

na o del praktiskumo, tai kiekvienam savo, tai kas vienam nepatogu kitiems gali buti atvirksciai  ax.gif

tikrai, ne visų skoniai juk vienodi, mes pvz iš pradžių galvojom ir norėjom įmantresnių žiedukų, bet po pokalbio su juvelyru apsigalvojom ir db džiaugiames klasikiniais žiedukais 4u.gif
Atsakyti
Dar vienu izimybiu vestuvinius ziedus uzfiksavau smile.gif Monako princo Alberto II vestuves.
Baltas metalas, gal platina? ax.gif

user posted image

user posted image

O jau nuotakos manikiuras tai vienas kukliausiu kada matytu. smile.gif
Atsakyti
Mes kol kas mastom apie plačius su balto aukso juostele, kaip ir kurioj vietoj dar neapsisprendem biggrin.gif

Pažystamas juvelyras patarė nedaryti su tais raižiniais ant viršaus, tai tikrai gražu bet nepraktiška ilgainiui nusilygina ir reik eik persiraižyt doh.gif
Atsakyti

na o del praktiskumo, tai kiekvienam savo, tai kas vienam nepatogu kitiems gali buti atvirksciai  ax.gif

daugeliui turbut grazu paraizyti butu, bet vestuviniai ziedai visa laika ant rankos, i visokius raizinius purvas ir pan. nuolat kauptusi 4u.gif
Atsakyti
mes abu su vyru norejom , kad butu daugiau balto, nes nelabai megstam geltona, tai radom abiems idealius, patogumas super- nes isgaubimas yra ziedo vidujelyg i virsu, kad ir po ziedu nesikauptu nesvarumai. (gal ir nelabai cia kaip paaiskinau ax.gif ) mano ziedukas su briliantuku, o vyro be nieko, tai man tokie gan kuklus - neiiskaukiantys pasirode, lb patiko. kol kas nesigailim blush2.gif

zvilgtelkit kam idomu blush2.gif

My Webpage

My Webpage
Atsakyti
QUOTE(zuvixxe @ 2011 08 12, 18:45)
mes abu su vyru norejom , kad butu daugiau balto, nes nelabai megstam geltona, tai radom abiems idealius, patogumas super- nes isgaubimas yra ziedo vidujelyg i virsu, kad ir po ziedu nesikauptu nesvarumai. (gal ir nelabai cia kaip paaiskinau ax.gif ) mano ziedukas su briliantuku, o vyro be nieko, tai man tokie gan kuklus - neiiskaukiantys pasirode, lb patiko. kol kas nesigailim  blush2.gif

zvilgtelkit kam idomu blush2.gif

My Webpage

My Webpage

Dailus ziedeliai, labai grazuuuu wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labas vakaras visoms besiruosiancioms nuostabiausiai sventei jusu gyvenime,ir toms kurios jau susisaiste aukso ziedais 4u.gif tikiuosi priimsite ir mane i savo bendramincu kluba smile.gif Jau karta atidejom vestuves su savo mylimu suzadetiniu,del rimtu priezasciu verysad.gif bet siuo metu aktyviai ruosimes joms.Kadangi viska jau pries metus buvau uzsakius si karta kai ka gal pakeisiu tuo paciu ir ziedelius.Satai kokias variacijas turime si karta smile.gifuser posted image siame ziedelyje mane kazkas pakerejo:)
user posted image sitie nuostabus taciau gazdina kaina! doh.gif jeigu rasiu gera juvelyra butinai rinksimes siuos bigsmile.gif bet kol kas jie ir mano kisenei brangoki lotuliukas.gif doh.gif user posted image sitie irgi neblogi bigsmile.gif zodziu lauksiu patarimu,gal kai kurios sakys per daug visko,bet man grazu tad prasau NUOSIRDZII MERGAITES JUSU PATARIMO smile.gif thumbup.gif
Atsakyti