Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai, 14 tema

o man jie kazkaip grubiai atrodo... g.gif
Atsakyti
Nematyti, bent jau man, bet aš žiūrėčiau dar ir į praktišką žiedo pusę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Anonimė @ 2011 08 03, 09:53)
Nematyti, bent jau man, bet aš žiūrėčiau dar ir į praktišką žiedo pusę ax.gif

thumbup.gif Kur su grioveliais gal patogesnis bet iskilimai turetu visur kibti
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2011 08 03, 10:47)
thumbup.gif  Kur su grioveliais gal patogesnis bet iskilimai turetu visur kibti

O griovėliuose prisirinks kiek purvo paskui, nuolat teks valyti
Atsakyti
QUOTE(Anonimė @ 2011 08 03, 11:19)
O griovėliuose prisirinks kiek purvo paskui, nuolat teks valyti

Dvi galvos geriau nei viena, apie tai nepagalvojau smile.gif Darytina isvada - nepraktiska
Atsakyti
mano nuomone, vestuviniai ziedai turi buti paprasti, be jokiu mandrumu, nes juk juos nesiosime kiekviena diena. O i tarpelius, plyselius, ornamentus ir pan. prilįs dulkiu, purvo, muilo likuciu ir t.t. Manau del to klasikiniai ziedai ir yra patys populiariausi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(menuliodukra @ 2011 08 03, 12:54)
mano nuomone, vestuviniai ziedai turi buti paprasti, be jokiu mandrumu, nes juk juos nesiosime kiekviena diena. O i tarpelius, plyselius, ornamentus ir pan. prilįs dulkiu, purvo, muilo likuciu ir t.t. Manau del to klasikiniai ziedai ir yra patys populiariausi  4u.gif

Pritariu siai nuomonei, pasikartosiu musu ziedai klasikiniai 10mecio proga pridesim siaura juostele balto aukso, kaip simboli 10metu bendro gyvenimo, bet jkokiu akuciu, grioveliu ar raizymu nebus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2011 08 03, 11:25)
Pritariu siai nuomonei, pasikartosiu musu ziedai klasikiniai 10mecio proga pridesim siaura juostele balto aukso, kaip simboli 10metu bendro gyvenimo, bet jkokiu akuciu, grioveliu ar raizymu nebus schmoll.gif

Mes irgi daremes klasikinius, 8 mm plocio. Jie masyvus (ploni ziedai nekaip atrodytu ant mano putliu pirstu blush2.gif ) , bet jei dar butu akuciu ar kitu papuosimu, tai jau man tai butu ne vestuvis ziedas, o ''iseiginis'' ziedas, kuri uzsimauciau tik progai esant.
radau kazka panasaus i musu ziedus: http://public.fotki....ai/u-5041c.html tik pas mus raudonas auksas dominuoja, o krastai vos vos balto aukso matyti.
Atsakyti
Vis delto buvot teisios, nuejom pas juvelyra paziuret kaip atrodys ziedukai ne paveikslelyje, ir gyvai atrodo visai kitaip. Seip grazus, bet kaip kasdieniai o ne vestuviniai:(
Pagalvojom kad rinksimes is tokiu tipo tik su maziau akmenuku arba isvis be ju:)

user posted image
user posted image
user posted image

P.s atsiprasau jei paveiksliukai per dideli, nelabai moku cia juos talpinti:)
Atsakyti
QUOTE(rena4iukas @ 2011 08 03, 14:04)
man sitie labai wub.gif tik akuciu nedeciau ax.gif

vis dar nesuprantru tokiu pasakymu,nepraktiska nepatogu...yra kam ir akiniai nepatogu,o kiti del vaizdo tik juos nesioja biggrin.gif kiekvienam savo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EdAn: 03 rugpjūčio 2011 - 17:43
QUOTE(EdAn @ 2011 08 03, 18:42)
vis dar nesuprantru tokiu pasakymu,nepraktiska nepatogu...yra kam ir akiniai nepatogu,o kiti del vaizdo tik juos nesioja  biggrin.gif kiekvienam savo  4u.gif

Nežinau kaip akinius vien dėl vaizdo nešioti jei regėjimas geras biggrin.gif kiekvienas vistiek išsirenka tai kas jam labiau prie širdies, nors visada prieš užsakant reikia pasimatuoti ir pasižiūrėti kaip ant rankos atrodo smile.gif
Atsakyti
kiekvienam savo 4u.gif
[/quote]

cia tiesa drinks_cheers.gif kiekvienas nusprendzia, kas jam yra geriau mirksiukas.gif
Atsakyti