Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai, 14 tema

netycia klaidziodama va ka uztikau blink.gif
as toki nesioju kaip ne vestuvini ax.gif
Atsakyti
O mes užsisakėm vakar paprastus klasikinius ax.gif . Lauksiu nekantrausiu kol padarys thumbup.gif
Atsakyti
Sidabras ir raudonas auksas ax.gif
user posted image
Atsakyti
Kokia graži idėja žiedeliams rolleyes.gif man labai patiko, o jums? 4u.gif

http://skrydis.bloga...tuviniai-ziedai

QUOTE(xxxxx @ 2011 03 14, 23:06)

Smagu kad čia apsilanko žmonių norinčių patarti, padėti bigsmile.gif tai jei galėtumėt užsukti į šitą temą, mums kaip tik reiktų jūsų pagalbos ir žinių dėl aukso atspalvių, gal pasidalintumėt turima informacija? 4u.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egluti @ 2011 03 14, 00:35)
aš už klasikinį vestuvinį žiedą, be akučių smile.gif man jie gražiausi ir bus lengviausia derinti prie kitų papuošalų.

Aš taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jun-ona @ 2011 03 12, 16:08)
O ka manot apie vestuvinius ziedus is sidabro?
Papildyta:
O ka manot apie vestuvinius ziedus is sidabro?  smile.gif

sveiki, jei juos rinksites Jus patys tai koks skirtumas kas ka mano 4u.gif pradzioje ir mes galvojome apie sidabra, bet galiausiai nusprendem, kad jis gal siek tiek per minkstas metalas, jei plonesni - greitai lankstosi ir tt.
todel musu pasirinkimas buvo klasikinio stiliaus titano ziedai (man idejom deimantuka, su intencija gal but papildyti tam tikromis progomis) esu labai patenkinta, Vyras taip pat, nors pradzioj sake nenesios ziedu visai bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos merginos mirksiukas.gif planuojame darytis klasikinius aukso žiedelius Kaune, tačiau truputį trūksta aukso, gal žinote kur dabar pigiausiai Kaune parduoda auksą ? kokios dabar aukso kainos, baisu, kad nepermokėtume blush2.gif Jei kuri darėtės patarkit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Classique: 16 kovo 2011 - 10:14
QUOTE(popelka @ 2011 03 15, 18:58)
Kokia graži idėja žiedeliams rolleyes.gif man labai patiko, o jums? 4u.gif

http://skrydis.bloga...tuviniai-ziedai

Sper idėja thumbup.gif Gail,kad mano fantazija neveikia taip,kad sugalvoti kažką,ko neturi ar nedarė kiti.
Atsakyti
QUOTE(Classique @ 2011 03 16, 11:13)
sveikos merginos  mirksiukas.gif planuojame darytis klasikinius aukso žiedelius Kaune, tačiau truputį trūksta aukso, gal žinote kur dabar pigiausiai Kaune parduoda auksą ? kokios dabar aukso kainos, baisu, kad nepermokėtume  blush2.gif Jei kuri darėtės patarkit  4u.gif

as su MB sian vakare pas juvelyra del ziedeliu vaziuosiu tai, jei spesiu sian prisest dar prie PC po apsilankymo papasakosiu smulkiau. Siaip, kur vaziuosiu sake 1g - 65 lt pagal dabartines rinkos kaina, na zinoma ir darbas dasideda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoduke`: 16 kovo 2011 - 15:32
Nesenai nusipirkome ziedelius is Aukso centro.Visad norejome klasikiniu ziedeliu,pasimatavome juos ir kazkaip ant pirsto negraziai atrode tad nusipirkome
Stai tokius http://www.vtv.lt/na...ktuvems-15.html smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Classique @ 2011 03 16, 11:13)
sveikos merginos  mirksiukas.gif planuojame darytis klasikinius aukso žiedelius Kaune, tačiau truputį trūksta aukso, gal žinote kur dabar pigiausiai Kaune parduoda auksą ? kokios dabar aukso kainos, baisu, kad nepermokėtume  blush2.gif Jei kuri darėtės patarkit  4u.gif

tai va, mes jau pro ilgos proceduros. smile.gif Kol issirinkom is 100 variantu sau tinkama. Fainas tas juvelyras is tikruju pataria issimatuoja dydzius, pasiulo vienoki ar kitoki varianta. Graviravimas i ta pacia kaina ieina. Graviruosimes MB mano varda ir vestuviu data, o pas mane zieduke jo varda ir data. Turejome savo aukso 6,41 g, o musu ziedams panasiai 12 gramu aukso reikes, taigi susigundziau ir i savo ziedeli briliantuka isideti. smile.gif ten nuomone greit keiciasi. Tai mums be musu aukso iseina kaina apie 1400 lt su darbu jau. Gramo kaina kaip ir sakiau 65 lt, tiek tavo tiek ju ivertintas. smile.gif Darysim dvieju spalvu, balto ir raudono aukso. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoduke` @ 2011 03 16, 20:55)
tai va, mes jau pro ilgos proceduros. smile.gif Kol issirinkom is 100 variantu sau tinkama. Fainas tas juvelyras is tikruju pataria issimatuoja dydzius, pasiulo vienoki ar kitoki varianta. Graviravimas i ta pacia kaina ieina. Graviruosimes MB mano varda ir vestuviu data, o pas mane zieduke jo varda ir data. Turejome savo aukso 6,41 g, o musu ziedams panasiai 12 gramu aukso reikes, taigi susigundziau ir i savo ziedeli briliantuka isideti. smile.gif ten nuomone greit keiciasi. Tai mums be musu aukso iseina kaina apie 1400 lt su darbu jau. Gramo kaina kaip ir sakiau 65 lt, tiek tavo tiek ju ivertintas. smile.gif Darysim dvieju spalvu, balto ir raudono aukso. smile.gif

ačiū už info thumbup.gif Kaip smagu. kad jau išsirinkote aukso žiedelius drinks_cheers.gif
o kur tiksliau šis juvelyras ir jo salonas ? turbūt kažka praleidau blush2.gif
Atsakyti