Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai, 14 tema

QUOTE(Supreme @ 2011 07 18, 22:08)
Grazus, bet kazkodel labai nepatogus atrodo  g.gif  tikiuosi, kad tik atrodo  biggrin.gif

jie laaabai patogus blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Siksta @ 2011 07 18, 21:45)
sorry, bet kiek be  suspausciau foto, vistiek failo dydis per didelis g.gif
Papildyta:
ziedeliai
na ar jus matot?  g.gif

grazus, tokie kuklus smile.gif priesingai nei musiskiai - dideli ir masyvus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Siksta @ 2011 07 18, 23:45)
Papildyta:
ziedeliai
na ar jus matot?  g.gif

Labai ydomus, man patinka. Tik kaip minejo supreme ir man atrodo nepatogus, ta briaunele atrodo trugdytu pirtus suglausti g.gif bet jeigu patogus tai viskas geraiiii, grazu wub.gif
Atsakyti
Dailus tokie, bet nei man nei MB tokio tipo ziedai netiktu, nes musu pirstai pakankamai ploni ir ilgi, o toks ziedas dar labiau juos isilgina..
Atsakyti
QUOTE(Juoduke` @ 2011 07 19, 08:40)
Dailus tokie, bet nei man nei MB tokio tipo ziedai netiktu, nes musu pirstai pakankamai ploni ir ilgi, o toks ziedas dar labiau juos isilgina..

MB pirstai ploni (18 dydis) ir ilgi mano ploni (15.5) na bet nera labai ilgi, o atrodo tai thumbup.gif nieko neisilgina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Siksta @ 2011 07 18, 23:45)
Papildyta:
ziedeliai
na ar jus matot?  g.gif

Kaip grazu man toks derinys su suzadetuviniu wub.gif Ir plotis pats tas dviese nesiot thumbup.gif Koks cia metalas? Panasu i balta auksa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 07 19, 08:48)
Kaip grazu man toks derinys su suzadetuviniu wub.gif Ir plotis pats tas dviese nesiot  thumbup.gif  Koks cia metalas? Panasu i balta auksa ax.gif

baltas ir yra mirksiukas.gif dekui uz pagyras wub.gif
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2011 07 19, 10:35)
Labai ydomus, man patinka. Tik kaip minejo supreme ir man atrodo nepatogus, ta briaunele atrodo trugdytu pirtus suglausti g.gif  bet jeigu patogus tai viskas geraiiii, grazu wub.gif

Ir man panasi mintis buvo kilus drinks_cheers.gif Bet as apie sieneles gyli pagalvojau, nes man kai ji storesne spaudzia, ant vieno gretimai esancio pirsto net nuospauda uzsivariau kazkada.. Va cia uzapvalinto tipo ziedas bet matosi kad yra didelis tas jo taip vadinamas gylis
user posted image

Bet kiekvienos pirstai skirtingi ir jeigu jums to nesijaucia ir patogu tai viskas OK thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 19 liepos 2011 - 09:54
Siksta, primink, kokio plocio jusu ziedeliai? Man labai grazus, o jei jum ir patogus tai liuks! Mano skoniui patys graziausi yra kukliausi vestuviniai ziedai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2011 07 19, 11:41)
Siksta, primink, kokio plocio jusu ziedeliai? Man labai grazus, o jei jum ir patogus tai  liuks! Mano skoniui patys graziausi yra kukliausi vestuviniai ziedai  thumbup.gif

mano 3mm, MB 4 mm mirksiukas.gif wub.gif
del to patogumo, kai butent jaucias kad per platus ziedelis, tai man labai jaucias, nes labai daug matuojantis vien del to, kad (kaip as sakau) "kitas pirstas atsoksta" daug atkrito variantu smile.gif zodziu ant sito "kanto" esu baisiai priekabi lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 07 19, 10:53)
Ir man panasi mintis buvo kilus  drinks_cheers.gif Bet as apie sieneles gyli pagalvojau, nes man kai ji storesne spaudzia, ant vieno gretimai esancio pirsto net nuospauda uzsivariau kazkada.. Va cia uzapvalinto tipo ziedas bet matosi kad yra didelis tas jo taip vadinamas gylis
user posted image

Bet kiekvienos pirstai skirtingi ir jeigu jums to nesijaucia ir patogu tai viskas OK thumbup.gif

O man ir sitas laaaabai grazus variantas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
o kaip vertinat kai buna kas nors isgraviruota ziedu vidineje puseje? 4u.gif
Atsakyti