Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai, 14 tema

QUOTE(Jurgitukasz @ 2011 07 13, 19:22)
Vajei kokios jautrios gi  lotuliukas.gif nu nepaskaiciau sorry kad paklausiau

Tiesiog temoj tieeek daug visko parasyta, ir apie juvelyrus, ir apie pacius ziedus... nereikia tingeti paskaitineti, gal dar ka idomaus rasite mirksiukas.gif tada ir nereguos niekas jautriai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(menuliodukra @ 2011 07 13, 11:22)
Dailūs  smile.gif
Papildyta:
Tikrai gali ziedelius padaryti labai greitai, mums patiems per pora dienu padare smile.gif
Viskas priklauso nuo graziu akiu  biggrin.gif  arba pinigeliu...  mirksiukas.gif

Labai labai grazus ziedeliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukasz @ 2011 07 14, 07:13)
Aciu  4u.gif
matot pas mane tokia situacija, kad as turiu geltono aukso, bet noreciau kad pagamintu is balto. Tai idomu ar taip gales, kad paims mano ir padarys is kito.  g.gif Na tarkim damokeciau jei reiktu.
Ir dar plius as turiu savo deimantukus, tai taip pat idomu ar idetu juos i ziedukus?  g.gif

Nera skirtumo, koki auksa priduosi, mes pridavem geltona, o daromes balto aukso ziedus. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukasz @ 2011 07 13, 15:07)
Sveiki, norejau paklausti gal kas nors bandete gamintis vestuvinius ziedus pas juvelyra? Tarkim duodi savo auksa, pasirenki modeliuka ir t.t.
Jei taip tai ar pavyko ir pas kokius juvelyrus daret?  bigsmile.gif

mes taip pernai taip daremes tavostudio.lt
turejome visokiu papuosaliuku (ziedeliu, auskariuku) is balto ir geltono aukso. Vestuvinius dareme geltono aukso:
is pagamintu ziedeliu svorio - (priduoto aukso svoris - 10 proc.) = uz trukstama svori damokejome pagal rinkos kaina uz 1 gr.

Superinis juvelyras !!! Rekomenduoju thumbup.gif !
Atsakyti
Kokia jusu nuomone apie volframo karbido ziedus, gal kas turite, kur isigijote?
Kaip manot neperdaug kainos cia uzkeltos? http://www.ogrings.lt/
Atsakyti
ms siandien jau lekiam pasiimti savo ziedeliu yahoo.gif kaip laukiu.. kaip noriu juos kuo griciau pamatyti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2011 07 17, 22:21)

man tai jie schmoll.gif bet čia kiekvienam pagal skonį, aš ir balto aukso nemėgstu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2011 07 17, 23:21)

Si puslapi ir as apziurinejau, man labai grazu wub.gif del kainu nenusimanau blush2.gif

QUOTE(Siksta @ 2011 07 18, 08:20)
ms siandien jau lekiam pasiimti savo ziedeliu yahoo.gif kaip laukiu.. kaip noriu juos kuo griciau pamatyti wub.gif

Laukiam ir mes pasirodant jusu ziedelius mirksiukas.gif
Atsakyti
sorry, bet kiek be suspausciau foto, vistiek failo dydis per didelis g.gif
Papildyta:
ziedeliai
na ar jus matot? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siksta: 18 liepos 2011 - 22:46
Siksta, gražūs žiedeliai. Mes irgi panašius užsisakėm, gal tik kiek platesnius. 4u.gif Už poros savaitėlių turėtų būti ... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Siksta @ 2011 07 18, 22:45)
sorry, bet kiek be  suspausciau foto, vistiek failo dydis per didelis g.gif
Papildyta:
ziedeliai
na ar jus matot?  g.gif

Grazus, bet kazkodel labai nepatogus atrodo g.gif tikiuosi, kad tik atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Misisipe10 @ 2011 07 13, 10:11)
Mano vestuviniai ziedeliai, tik nesimato, bet jie tokiais smulkiais dryzeliais ir sviesiai geltono aukso.Maniskis su akute 4u.gif
user posted image

Nuostabūs žiedai. Ir aš tokių noriu! thumbup.gif
Atsakyti