Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai, 14 tema

QUOTE(Almost an angel @ 2011 07 10, 21:47)
Sveikos, nuotakos  smile.gif mes irgi svarstome del ziedu. Zinom, kad norim klasikiniu, ploksciu, 4-5 mm plocio. Bet pas juvelyra pasidaryti jau matyt nespesim, nes vestuves rugpjucio pabaigoj...  ax.gif  Gal galit parekomenduoti, kur nusipirkti ziedus Vilniuje arba Kaune? Nes PC kainos baisiai uzkeltos  doh.gif  o vestuves rengiant yra juk kur pinigelius isleisti ir taip. Aciu visoms uz atsakymus.

spėsit tikrai, paskubinus juvelyrą ir jei paprastų norit tai ir per kelias dienas padaryti gali mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Misisipe10 @ 2011 07 13, 08:11)
Mano vestuviniai ziedeliai, tik nesimato, bet jie tokiais smulkiais dryzeliais ir sviesiai geltono aukso.Maniskis su akute 4u.gif
user posted image

Dailūs smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Almost an angel @ 2011 07 10, 20:47)
Sveikos, nuotakos  smile.gif mes irgi svarstome del ziedu. Zinom, kad norim klasikiniu, ploksciu, 4-5 mm plocio. Bet pas juvelyra pasidaryti jau matyt nespesim, nes vestuves rugpjucio pabaigoj...  ax.gif  Gal galit parekomenduoti, kur nusipirkti ziedus Vilniuje arba Kaune? Nes PC kainos baisiai uzkeltos  doh.gif  o vestuves rengiant yra juk kur pinigelius isleisti ir taip. Aciu visoms uz atsakymus.

Tikrai gali ziedelius padaryti labai greitai, mums patiems per pora dienu padare smile.gif
Viskas priklauso nuo graziu akiu biggrin.gif arba pinigeliu... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Misisipe10 @ 2011 07 13, 08:11)
Mano vestuviniai ziedeliai, tik nesimato, bet jie tokiais smulkiais dryzeliais ir sviesiai geltono aukso.Maniskis su akute

dailus labai wub.gif
Atsakyti
Sveiki, norejau paklausti gal kas nors bandete gamintis vestuvinius ziedus pas juvelyra? Tarkim duodi savo auksa, pasirenki modeliuka ir t.t.
Jei taip tai ar pavyko ir pas kokius juvelyrus daret? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukasz @ 2011 07 13, 13:07)
Sveiki, norejau paklausti gal kas nors bandete gamintis vestuvinius ziedus pas juvelyra? Tarkim duodi savo auksa, pasirenki modeliuka ir t.t.
Jei taip tai ar pavyko ir pas kokius juvelyrus daret?  bigsmile.gif

mes taip daromės, penktadienį pasiimsim žiedus, tada galėsiu plačiau papasakoti. Daromės Vilniuje Kęstučio g. esančioje juvelyrinėje, pernai ten sesuo darėsi- liko labai patenkinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukasz @ 2011 07 13, 14:07)

Reiktų pirma temą paskaitinėti, nereikėtų klausti. Dauguma taip darė.
Atsakyti
QUOTE(Neriuke @ 2011 07 13, 19:36)
Reiktų pirma temą paskaitinėti, nereikėtų klausti. Dauguma taip darė.

thumbup.gif

Merginos kokia dabar balto aukso kaina? Kiek uz grama?
Atsakyti
Vajei kokios jautrios gi lotuliukas.gif nu nepaskaiciau sorry kad paklausiau
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukasz @ 2011 07 13, 12:07)

Savanoriu pr. pradzioj nezinau koks ten numeris prie stoteles yra Juvelyrine. Labai fainas savininkas,patars, pades ir labai gerai ir graziai padarys smile.gif mes ten uzsisakem ziedus, pridavem nebereikalinga auksa, ir pasigaminom tokius ziedukus kokiu norejom.
Atsakyti
QUOTE(_vaikyste_ @ 2011 07 13, 22:55)
Savanoriu pr. pradzioj nezinau koks ten numeris prie stoteles yra Juvelyrine. Labai fainas savininkas,patars, pades ir labai gerai ir graziai padarys smile.gif mes ten uzsisakem ziedus, pridavem nebereikalinga auksa, ir pasigaminom tokius ziedukus kokiu norejom.

Aciu 4u.gif
matot pas mane tokia situacija, kad as turiu geltono aukso, bet noreciau kad pagamintu is balto. Tai idomu ar taip gales, kad paims mano ir padarys is kito. g.gif Na tarkim damokeciau jei reiktu.
Ir dar plius as turiu savo deimantukus, tai taip pat idomu ar idetu juos i ziedukus? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitukasz: 14 liepos 2011 - 08:14
QUOTE(Jurgitukasz @ 2011 07 14, 09:13)
Aciu  4u.gif
matot pas mane tokia situacija, kad as turiu geltono aukso, bet noreciau kad pagamintu is balto. Tai idomu ar taip gales, kad paims mano ir padarys is kito.  g.gif

cia apie spalvos keitima http://www.supermama...?...4417&st=408 ir http://www.supermama...?...6934&st=348
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 07 14, 09:59)

Aciu 4u.gif
Atsakyti