QUOTE(Angel*ina @ 2011 07 04, 19:49)
Mes dareme pas Klaipedos juvelyrus, Aukso kalveje. Tiesa sakant esame patenkinti nuo bendravimo, iki paciu ziedu. Juolab kad juos radau per interneta, be jokiu rekomendaciju, tariausi taip pat per interneta del visko (nes gyvenu ne LT). Norejome paprastu, tradiciniu, geltono aukso, storesniu bei platesniu nei iprasti siuliukai ant pirsto. Siunciau taip pat savo norimu ziedu foto. Esu patenkinta paklausiusiu juvelyro patarimo rinktis aukstesnes prabos (750) auksa (kaina uz grama skyresi tik 15 Lt), nes ziedai gaunasi sodresnes spalvos, atrodo solidziau ir aisku geresnes kokybes.
Neeme net uzstato, siuliausi pervesti internetu. Nes pasake, jei ir neatvaziuosit, tokius ziedus mes labai greitai parduosim...
Sutarem viskas mazdaug pries menesi laiko nuo musu apsilankymo LT. Atvykom i Klp, ir atsiemem nuostabiausius ziedelius
Nepamenu tiksliai kainos, apie 2000 Lt, bet verti paskutinio cento. Kadangi tuokiantis nedarem jokiu dideliu baliu festivaliu, ziedu norejau geru ir tokiu kokiu noriu
Labai, labai grazus ziedeliai! Musu irgi panasus, tik pas mane dar yra akute ir briaunose akutes dar detos. Plotis kazkur 7mm, bet comfort fitas atliktas tobulai, net 40 laipsniu karstyje bei visa diena mirkstant suriame vandenyje man tas ziedas nepritryne ir apskritai as jo net nejauciu
O poziuris i ziedus musu irgi buvo toks pats, kaip jusiskis. Siaip pagal visas taisykles ant plonu 15,5 dydzio ir neilgu pirstu man reiketu ta saibike uzsideti 2 mm, bet man mano ziedas tinka, patinka ir tik toki sau isivaizdavau visada
Papildyta:
QUOTE(Little angel @ 2011 07 04, 12:59)
Aš su mb užsisakėm "Žiedų valdovai" salone tokius:
Labai grazus modeliukas ir labai matytas sakyciau
Matyt renkantis savuosius irgi buvau atkreipusi demesi i siuos