Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai, 14 tema

QUOTE(giedre_giee @ 2011 07 04, 09:46)
mes daremes toj juvelyrinej kur pylimo gatvej smile.gif tai mano galva gerai ir greit padare ir nebrangiai smile.gif

gal galit į až kainą parašyti, nes vienoj vietoj klausėm sakė 150lt su mūsų auksu vienas žiedas kainuos, nežinau ar čia daug ar mažai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olinda @ 2011 07 04, 09:55)
gal galit į až kainą parašyti, nes vienoj vietoj klausėm sakė 150lt su mūsų auksu vienas žiedas kainuos, nežinau ar čia daug ar mažai  g.gif

man bent jau cia atrodo labai mazai arba as klystu 4u.gif

beje apie kuria butent cia juvelyrine daug kas sneka-pylimo g?
Atsakyti
Pylimo gatvėj 34, tai gali padaryt nebent klasikinius ar jei dvispalvius tai kad dalintųsi spalvų perėjimas horizontaliai... Kai kalba pakrypo apie comfort fit dvigubą tai pasakė, kad kam to reikia ir panašiai,.

Aš su mb užsisakėm "Žiedų valdovai" salone tokius:
[attachmentid=214487]
tik darys nerodžiuotus... mano bus su 4 deimančiukais... Jų storis 5.8 mm, tai kad ir dydžiai maži 15.5 ir 18.1, svers apie 16 su trupučiu... Savo auksą davėm su pliusu, tai numinusuos nuo bendros sumos... Šiaip aptarnavimas labai patiko, viską aiškiai paaiškino. Ir nesiūlė darytis didesnių nei yra (išaugimui, jei svorio priaugsim, kaip kad Pylimo 34 siūlė doh.gif ), nes sakė paprasčiau padidinti, nušlifuojant iš vidaus, nei kad mažinti... Tai va...

Nerodžiuotą baltą darėm, tam kad nenusitrintų, na o akmenukams garantija duos, kad jei iškris - tvarkys
Atsakyti
QUOTE(Olinda @ 2011 07 04, 07:24)
Gal Vilnietės gali parekomenduoti juvelyrą kuris greitai ir kokybiškai padarytu du tradicinius vėstuvinius žiedus iš mūsų aukso  ax.gif

As irgi rekomenduoju juvelyrus Pylimo g. Na, dar visi giria juvelyrą Kudabą Basanavičiaus g.
Atsakyti
Neapsigaukit pirkdamos balto aukso ziedus.... Kiek moteru girdejau sakancias @Juk normalu, kad po keliu metu baltas auksas pageltonuoja@ doh.gif
Juk auksas del to ir yra taurusis metalas, kad amzius nei jo spalvai ( ne taip kaip sidabrui) nei kam kitam nepavojingas.... daznai vadinasi pripudrina smegenis, nieko nenusimananciom, kad spalva gali pakeist, is tikruju tik apipurskia baltu auksu ir tiek... eina sau... doh.gif

Mes gavom seno gero rusisko to kokybiskiausio aukso ziedus is uosvienes, tokiu dailiu rastu, tokius neplonus..ji turi labai daug nuo mamos palikimo ...teko tik man pamazinti zieda pas juvelyra Vilniaus gatveje Kaune... doh.gif ir tai net trim dydziais blush2.gif 20 lt. paeme drinks_cheers.gif labai dziaugiames... galvojom pirkti volframo-karbido , vadinamuosius amzinus ziedus... bet gavosi tik geriau musu nuomone smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo intiux: 04 liepos 2011 - 18:33
Mes dareme pas Klaipedos juvelyrus, Aukso kalveje. Tiesa sakant esame patenkinti nuo bendravimo, iki paciu ziedu. Juolab kad juos radau per interneta, be jokiu rekomendaciju, tariausi taip pat per interneta del visko (nes gyvenu ne LT). Norejome paprastu, tradiciniu, geltono aukso, storesniu bei platesniu nei iprasti siuliukai ant pirsto. Siunciau taip pat savo norimu ziedu foto. Esu patenkinta paklausiusiu juvelyro patarimo rinktis aukstesnes prabos (750) auksa (kaina uz grama skyresi tik 15 Lt), nes ziedai gaunasi sodresnes spalvos, atrodo solidziau ir aisku geresnes kokybes.
Neeme net uzstato, siuliausi pervesti internetu. Nes pasake, jei ir neatvaziuosit, tokius ziedus mes labai greitai parduosim...
Sutarem viskas mazdaug pries menesi laiko nuo musu apsilankymo LT. Atvykom i Klp, ir atsiemem nuostabiausius ziedelius wub.gif Nepamenu tiksliai kainos, apie 2000 Lt, bet verti paskutinio cento. Kadangi tuokiantis nedarem jokiu dideliu baliu festivaliu, ziedu norejau geru ir tokiu kokiu noriu biggrin.gif
Atsakyti
Užsisakėm ir mes žiedelius, kadangi auksas mūsų, tai reikės mokėti tik už darbą - 350Lt. Greičiausiai, kad aukso liks, tai jo vertę minusuos nuo darbo. Mano žiedas bus su deimantuku, už jį sumokėsim 112Lt. Tai 462Lt manau nebrangu smile.gif Mano žiedukas bus 4mm, o MB 5mm. Nors jis visada sakė, kad nori kuo plonesnio, bet kai pasimatavo, tai nusprendė, kad platesnis gražiau biggrin.gif
Be to, klausiau, kaip jie daro žiedus, ar iš bendro lydinio ar grynai iš mūsų atnešto aukso, tai sakė, kaip norit - galima pasirinkti.
Atsakyti
QUOTE(Angel*ina @ 2011 07 04, 20:49)
Mes dareme pas Klaipedos juvelyrus, Aukso kalveje. Tiesa sakant esame patenkinti nuo bendravimo, iki paciu ziedu. Juolab kad juos radau per interneta, be jokiu rekomendaciju, tariausi taip pat per interneta del visko (nes gyvenu ne LT). Norejome paprastu, tradiciniu, geltono aukso, storesniu bei platesniu nei iprasti siuliukai ant pirsto. Siunciau taip pat savo norimu ziedu foto. Esu patenkinta paklausiusiu juvelyro patarimo rinktis aukstesnes prabos (750) auksa (kaina uz grama skyresi tik 15 Lt), nes ziedai gaunasi sodresnes spalvos, atrodo solidziau ir aisku geresnes kokybes.
Neeme net uzstato, siuliausi pervesti internetu. Nes pasake, jei ir neatvaziuosit, tokius ziedus mes labai greitai parduosim...
Sutarem viskas mazdaug pries menesi laiko nuo musu apsilankymo LT.  Atvykom i Klp, ir atsiemem nuostabiausius ziedelius  wub.gif  Nepamenu tiksliai kainos, apie 2000 Lt, bet verti paskutinio cento. Kadangi tuokiantis nedarem jokiu dideliu baliu festivaliu, ziedu norejau geru ir tokiu kokiu noriu  biggrin.gif

butu labai idomu koks zieduku plotis ir svoris? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 07 04, 20:21)
butu labai idomu koks zieduku plotis ir svoris? ax.gif

Plotis - 6 mm, storis - 1.5 mm, bendras svoris apie 20 g, gal daugiau, tiksliai nepamenu... Bet musu ir pirsteliai nemazi, 18 ir 21 dydzio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel*ina @ 2011 07 04, 19:49)
Sutarem viskas mazdaug pries menesi laiko nuo musu apsilankymo LT.  Atvykom i Klp, ir atsiemem nuostabiausius ziedelius  wub.gif  Nepamenu tiksliai kainos, apie 2000 Lt, bet verti paskutinio cento. Kadangi tuokiantis nedarem jokiu dideliu baliu festivaliu, ziedu norejau geru ir tokiu kokiu noriu  biggrin.gif

Labai, labai grazus ziedeliai! Musu irgi panasus, tik pas mane dar yra akute ir briaunose akutes dar detos. Plotis kazkur 7mm, bet comfort fitas atliktas tobulai, net 40 laipsniu karstyje bei visa diena mirkstant suriame vandenyje man tas ziedas nepritryne ir apskritai as jo net nejauciu bigsmile.gif O poziuris i ziedus musu irgi buvo toks pats, kaip jusiskis. Siaip pagal visas taisykles ant plonu 15,5 dydzio ir neilgu pirstu man reiketu ta saibike uzsideti 2 mm, bet man mano ziedas tinka, patinka ir tik toki sau isivaizdavau visada bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Little angel @ 2011 07 04, 12:59)

Aš su mb užsisakėm "Žiedų valdovai" salone tokius:

Labai grazus modeliukas ir labai matytas sakyciau biggrin.gif Matyt renkantis savuosius irgi buvau atkreipusi demesi i siuos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2011 07 04, 23:22)

Labai grazus modeliukas ir labai matytas sakyciau biggrin.gif Matyt renkantis savuosius irgi buvau atkreipusi demesi i siuos  ax.gif

Gal būt ir matytas, bet konkrečiai toks modeliukas buvo rasta tik pas juos, nes kitur siauresni buvo... Man gražiausias raštelis pasirodė atskiriantis baltą ir raudoną auksą... Na ir gražiausiai ant piršto žiūrėjos... Nes išsimatavau n žiedų... Bet kadangi noras buvo comfort fit dvigubas su užapvalintais kraštais, gaubti dvispalviai, ir klasikiniai ir tuo pačiu ne, tai tik šie atitiko mano reikalavimus... Na ir mb aišku patiko...

Aš kai geltono/raudono aukso aplamai nemėgstu, bet tik balto nenorėjau, nes neatrodys vestuvinis, tai ėjom kompromiso, kad 50/50 aukso kad būtų rolleyes.gif

Kas dėl geltonavimo balto aukso, tai sužieduotuvių žiedas ir dvispalvis ir per n metų spalvos nepakeitė, kadangi nebuvo rodžiuotas... Dėl to ir prašiau kad ir šių nerodžiuotų, nes galbūt laikinai spalva bus sodresnė, bet nusitrynus liks grynai geltona... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2011 07 05, 08:33)

Kas dėl geltonavimo balto aukso, tai sužieduotuvių žiedas ir dvispalvis ir per n metų spalvos nepakeitė, kadangi nebuvo rodžiuotas... Dėl to ir prašiau kad ir šių nerodžiuotų, nes galbūt laikinai spalva bus sodresnė, bet nusitrynus liks grynai geltona...  doh.gif

Mano suzadetuviu ziede balto aukso tik pati karunele, bet kol kas laiko puikiai, nors su ziedu darau viska rolleyes.gif Bet nepasakysiu, ar ten rodziuota, ar ne smile.gif
Atsakyti