Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai, 14 tema

mes daremes ziedus "Artogeia bryoni",turejom savo rusisko aukso, pasiule du variantus, jei norim keisti spalva. 1. jie tiesiog duoda mums kita aukso lydyni, o tuos musu ziedus paskui islyde naudoja kitiems. arba 2. variantas kuri pasirinkome ir mes, islydem ta savo tureta auksa, o paskui ji toliau apdirbineja lydydami vel ir maisydami priemaisas, keisdami spalva. gal ir gamina paskui is kito aukso, mes bent galvojam, kad turim ziedus is to savojo rusisko aukso biggrin.gif bet apskritai likau labai patenkinta ir aptarnavimu, ir pagalba renkantis ziedus, ir jau pagamintais ziedais cool.gif
Atsakyti
o aciu uz atsakymus nuraminot 4u.gif

gal kuri numanot kiek galetu sverti tradiciniai rusu laiku vestuviniai ziedai 18 ir 20 dydzio? kazi kiek gramu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ayrikaa @ 2011 06 28, 13:12)
tikrai daro ne is jusu smile.gif  jie lydo viska bendrai...

įdomu, o jeigu paprašius, kad pagamintų būtent iš mūsų turimų žiedų lydinio, gamintų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2011 06 27, 07:36)
o gal kuri gali patarti, iš kokio aukso geriau daryt? Geltono ar raudono. MB tėvai savo žiedus atiduoda iš raudono aukso, bet kažkaip galvoju spalvą keisti, kad geltoni būtų, nes man tas rusiškas auksas ne kaip ...  g.gif bet įdomu kokia vertė geltono ir raudono?

Kai mes gaminomės žiedus, tai mums aiškino taip, jog geltono aukso vertė salyginai yra didesnė, bet žiedelio kaina gali skirtis plius minus kokiais penkiais litais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2011 06 28, 16:11)
o aciu uz atsakymus nuraminot 4u.gif

gal kuri numanot kiek galetu sverti tradiciniai rusu laiku vestuviniai ziedai 18 ir 20 dydzio? kazi kiek gramu? g.gif

nueik pas bet kokį juvelyrą ir pasvers smile.gif, skiriasi gi jie ten, vieni storesni, kiti labiau tuščiaviduriai smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(kristabelly @ 2011 06 13, 15:34)
mūsų žiedukai  ax.gif gaminomės Kaune pas "Leitos" juvelyrą Kęstą, bet "neoficialiai"  ax.gif mokėjom 600, bet auksas buvo mūsų ir dar 10 lt už graviravimą  smile.gif

aa... blink.gif musu tokie patys, tik gal vos storesni, gaminomes is savo aukso ir mokejom 90 lt, Klaipedoje. Ta vingiuota juostele balinta beje buvo mirksiukas.gif Nesuprantu is kur jus tooookias kainas imat? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(symbux @ 2011 06 29, 21:41)
aa...  blink.gif  musu tokie patys, tik gal vos storesni, gaminomes is savo aukso ir mokejom 90 lt, Klaipedoje. Ta vingiuota juostele balinta beje buvo  mirksiukas.gif  Nesuprantu is kur jus tooookias kainas imat?  blink.gif

o aš neįsivaizduoju kaip jūs tokias kainas randat smile.gif na čia gal nuo miesto priklauso, nuo juvelyro rolleyes.gif pas mus ne juostelė balinta, o pusė žiedo iš balto aukso smile.gif
Atsakyti
Sveikos gal galit parti koki juvelyra klaipedoje ?
Atsakyti
Sveikos. Neskaičiau visos temos, todėl gal pasikartosiu g.gif . sakykit, o niekas nedarėte vestuvinių žiedų iš volframo? Pasiskaičiau aprašymus ir visai patiko volframo savybės: kad niekada nekeiss spalvos, nesioksiduoja, labai tvirtas, be to jie man labai gražiai švyti , o ir kainos nessikandžioja smile.gif. Kadangi labai nepatinka geltonas auksas, o balto aukso turiu porą žiedelių, tai jie man tokie pasibraižę, papilkėję kažkokie atrodo... be to dar radau straipsniuką apie volframo žiedus jei kam įdomu http://ogrings.bloga...a-iki-z-45.html.
Atsakyti
Mes is pradziu su MB irgi galvojom apie volframa, bet ju spalvyte ganetinai tamsi tai kazkaip atmetem sita varianta..
Atsakyti
Gal Vilnietės gali parekomenduoti juvelyrą kuris greitai ir kokybiškai padarytu du tradicinius vėstuvinius žiedus iš mūsų aukso ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olinda @ 2011 07 04, 09:24)
Gal Vilnietės gali parekomenduoti juvelyrą kuris greitai ir kokybiškai padarytu du tradicinius vėstuvinius žiedus iš mūsų aukso  ax.gif

mes daremes toj juvelyrinej kur pylimo gatvej smile.gif tai mano galva gerai ir greit padare ir nebrangiai smile.gif
Atsakyti