Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai, 14 tema

QUOTE(Šagrenė @ 2011 03 07, 18:07)
O man asmeniškai tie blizgučiai vestuviniam žiede nepatinka. Todėl ir rinkomės be jokių deimantukų ir kt. Nors manajame žiede pagal modeliuką turėjo būti.
Tad, kiek žmonių, tiek nuomonių smile.gif

Tikrai taip smile.gif skonio reikalas smile.gif
Atsakyti
Aš gal labai senamadiška ar kaip čia pavadinti blush2.gif Bet mes darysimės pačius paprasčiausius klasikinius žiedelius. Akutės man išvis niekaip nesiderina su vestuviniu žiedu, o tie visi raštai irgi ir nepraktiški, ir man jų visai netrūksta. Džiugu, kad mūsų su MB nuomonės tuo klausimu sutampa smile.gif
Nepriimkit asmeniškai, čia tik mano kukli nuomonė blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
musu vieni draugai labai fainai padare - vestuvini zieda pritaike prie suzadetuviu. viskas buvo daryta pas juvelyre kiek zinau - suzadetuviu ziedas taip kaip ir isistate i vestuviu - ir gavosi toks dvigubas superinis smile.gif
ideja jums merginos...
Atsakyti
mes tau su MB galvojam apie tai kad ziedus darysim is turimo ausko, o ir pazystama juvelyra turi mano mociute tai manau tikrai gerai padarytu g.gif
Atsakyti
Mes norim darytis vestuvinius geltono aukso žiedus su gintaru (kaip ir įlieti ar įklijuoti būna), bet kad juvelyrai tik keli tedaro, ir akcentavo kad jie nebus ilgaamžiai, iškritinės gintariukai, susidaužys ir tt. Gal kas turite tokius žiedus? ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
As irgi galiu parekomenduoti juvelyra tavostudio.lt Visada patars koks ziedas patvaresnis.
O siaip, kas buvo mus idomiausia (darem ziedus is savo aukso), tai is bet kokio aukso galima padaryti bet koki. smile.gif Tai yra, mes turejome paprasta rusika geltona auksa, bet norejome, kad viduj butu juostele su baltu, tai pasake, ka cia nesvarbu, nes gali padaryti bet kokios spalvos, kokios tik norite is to pacio ausko.. smile.gif Gal kas ir zinojo, bet man tai buvo naujiena. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dashka @ 2011 03 10, 13:29)
Sveikos merginos,
As irgi galiu parekomenduoti juvelyra tavostudio.lt Visada patars koks ziedas patvaresnis.
O siaip, kas buvo mus idomiausia (darem ziedus is savo aukso), tai is bet kokio aukso galima padaryti bet koki. smile.gif Tai yra, mes turejome paprasta rusika geltona auksa, bet norejome, kad viduj butu juostele su baltu, tai pasake, ka cia nesvarbu, nes gali padaryti bet kokios spalvos, kokios tik norite is to pacio ausko.. smile.gif Gal kas ir zinojo, bet man tai buvo naujiena. smile.gif

Kiek as zinau, tai jie nedaro konkreciai is tavo atnesto aukso. Jie daro is savo, todel ir gali padaryti bet kokios spalvos. O kai prisirenka daug to sunestinio aukso, tada sulydo ir daro kitiems ziedus...
Todel mes ir atsisakem minties darytis savo ziedus is tevu ziedu. nes vistiek konkreciai to aukso butume negave.
Atsakyti
O ka manot apie vestuvinius ziedus is sidabro?
Papildyta:
O ka manot apie vestuvinius ziedus is sidabro? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jun-ona @ 2011 03 12, 15:08)
O ka manot apie vestuvinius ziedus is sidabro?
Papildyta:
O ka manot apie vestuvinius ziedus is sidabro?  smile.gif

Na, "sumainė sidabro žiedus" gal ir nekaip skamba, bet jūsų valia.....
Atsakyti
QUOTE(Smagute @ 2011 03 04, 14:16)
Sveikos,
Stai musu ziedai smile.gif
user posted image

grazuciai wub.gif pirkote ar daretes? kokia kainyte?
Papildyta:
QUOTE(ptashka @ 2011 03 07, 15:04)
Tai jus nelyginkit cirkonio su deimantu. Del to ir nepataria nei vienas juvelyras deti cirkonio i tokius ziedus. Pats akmuo nera patvarus, gali ir skilti ir perluzti.
Mamos ziedas su deimantu nesiojamas jau n+k metu, miega, maudosi, indus plauna, darze dirba... del pacios suzadetuviu ziedo irgi problemu nebuvo. Kazkaip keista man skaityti zmoniu, nebandziusiu praktikoje, pasisakymus apie patvaru/nepatvaru.

pritariu, as ir miegu, plaunu ingus, remontus radau.. zodziu mylimasis ziedelis visada su manim 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(solo @ 2011 03 12, 17:55)
Na, "sumainė sidabro žiedus" gal ir nekaip skamba, bet jūsų valia.....

Solo, pvz as negaliu nesioti bizuterijos ir sidabro, nes mane bere iskarto, raudonuoja, niezti oda..turiu deveti tik auksa( tai nesioju arba balta arba geltona).

o yra zmoniu kur nemegsta auksto , jo geltonumu...turiu tikrai daug pavyzdziu, daug vyresnio amziaus moteru kurios dievina sidabra, bet ne todel kad neiperka aukso, o tiesiog kad Dievina... wub.gif

sis variantas gal toks pat ax.gif

Papildyta:
QUOTE(agnera_jewellery @ 2011 03 09, 23:06)
musu vieni draugai labai fainai padare - vestuvini zieda pritaike prie suzadetuviu. viskas buvo daryta pas juvelyre kiek zinau - suzadetuviu ziedas taip kaip ir isistate i vestuviu - ir gavosi toks dvigubas superinis smile.gif
ideja jums merginos...

Ideja thumbup.gif

tikrai daryciau, jei mano butu klasikinis auksinis su akute ax.gif mano siek tiek kitoks rolleyes.gif

Atsakyti
aš už klasikinį vestuvinį žiedą, be akučių smile.gif man jie gražiausi ir bus lengviausia derinti prie kitų papuošalų. Manau, čia kiekvienam skonio reikalas
o kas sakė, kad akutės nepraktiška, tai nežinau, aš to nejaučiu smile.gif mano sužadėtuvių žiedo akutė labai iškelta, bet tikrai nesiskundžiu, nors su juo dirbu viską - ir indus plaunu, ir miegant kartais pamirštu nusiimti smile.gif
Atsakyti
Mano suzadetuviu ziedukas su 5 deimantukais, bet man irgi netrukdo jie.. O vestuviniai ziedai bus be akuciu, tik is vidaus isgraviruosime ka nors, tik dar svarstome ka g.gif ..
Atsakyti