QUOTE(Smagute @ 2011 03 04, 14:16)
Sveikos,
Stai musu ziedai
grazuciai
pirkote ar daretes? kokia kainyte?
Papildyta:
QUOTE(ptashka @ 2011 03 07, 15:04)
Tai jus nelyginkit cirkonio su deimantu. Del to ir nepataria nei vienas juvelyras deti cirkonio i tokius ziedus. Pats akmuo nera patvarus, gali ir skilti ir perluzti.
Mamos ziedas su deimantu nesiojamas jau n+k metu, miega, maudosi, indus plauna, darze dirba... del pacios suzadetuviu ziedo irgi problemu nebuvo. Kazkaip keista man skaityti zmoniu, nebandziusiu praktikoje, pasisakymus apie patvaru/nepatvaru.
pritariu, as ir miegu, plaunu ingus, remontus radau.. zodziu mylimasis ziedelis visada su manim
Papildyta:
QUOTE(solo @ 2011 03 12, 17:55)
Na, "sumainė sidabro žiedus" gal ir nekaip skamba, bet jūsų valia.....
Solo, pvz as negaliu nesioti bizuterijos ir sidabro, nes mane bere iskarto, raudonuoja, niezti oda..turiu deveti tik auksa( tai nesioju arba balta arba geltona).
o yra zmoniu kur nemegsta auksto , jo geltonumu...turiu tikrai daug pavyzdziu, daug vyresnio amziaus moteru kurios dievina sidabra, bet ne todel kad neiperka aukso, o tiesiog kad
Dievina...
sis variantas gal toks pat
Papildyta:
QUOTE(agnera_jewellery @ 2011 03 09, 23:06)
musu vieni draugai labai fainai padare - vestuvini zieda pritaike prie suzadetuviu. viskas buvo daryta pas juvelyre kiek zinau - suzadetuviu ziedas taip kaip ir isistate i vestuviu - ir gavosi toks dvigubas superinis
ideja jums merginos...
Ideja
tikrai daryciau, jei mano butu klasikinis auksinis su akute
mano siek tiek kitoks