Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai, 14 tema

QUOTE(mafijozė @ 2011 06 26, 22:36)
o gal kuri gali patarti, iš kokio aukso geriau daryt? Geltono ar raudono. MB tėvai savo žiedus atiduoda iš raudono aukso, bet kažkaip galvoju spalvą keisti, kad geltoni būtų, nes man tas rusiškas auksas ne kaip ...  g.gif bet įdomu kokia vertė geltono ir raudono?

Tiek geltonas tiek raudonas auksas vienodai kainuoja, tuo paciu ir baltas. Negali skirtis to paties aukso, kuriams isgautas vienoks ar kitoks atspalvis kaina. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoduke` @ 2011 06 27, 11:58)
Tiek geltonas tiek raudonas auksas vienodai kainuoja, tuo paciu ir baltas. Negali skirtis to paties aukso, kuriams isgautas vienoks ar kitoks atspalvis kaina. smile.gif

taip, bet jeigu ziedus darote is savo geltono ar raudono aukso ir jei norite kad butu baltas auksas tai kazkiek kainuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ayrikaa @ 2011 06 27, 13:11)
taip, bet jeigu ziedus darote is savo geltono ar raudono aukso ir jei norite kad butu baltas auksas tai kazkiek kainuoja  smile.gif

Na kad neturetu taip but g.gif juk juvelyrai nedaro ziedu is konkretaus jusu atsinesto aukso, ima ji is jau turimo lydinio, ar tai butu geltonas, raudonas ar baltas auksas, o jusiski panaudoja bendram aukso lauzui. Neturetu papildomai kainuot jeigu verte (praba ar karatai) ta pati. Bet man taip atrodo o kaip jums? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2011 06 26, 22:36)
o gal kuri gali patarti, iš kokio aukso geriau daryt? Geltono ar raudono. MB tėvai savo žiedus atiduoda iš raudono aukso, bet kažkaip galvoju spalvą keisti, kad geltoni būtų, nes man tas rusiškas auksas ne kaip ...  g.gif bet įdomu kokia vertė geltono ir raudono?

man tai asmeniskai raudona spalva yra veee smile.gif bet cia visur skonio reikalas
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 06 27, 13:57)
bet cia visur skonio reikalas

drinks_cheers.gif Lygiai kaip ir as sakau apie geltona kad man jis veee biggrin.gif Primena pigia bizuterija nes ji dazniausiai tokio atspalvio buna, kaip ir visos rankinuku geltono metalo detales, striukiu uztrauktukai ir tt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 06 27, 13:11)
drinks_cheers.gif Lygiai kaip ir as sakau apie geltona kad man jis veee biggrin.gif Primena pigia bizuterija nes ji dazniausiai tokio atspalvio buna, kaip ir visos rankinuku geltono metalo detales, striukiu uztrauktukai ir tt. smile.gif

man irgi nepatinka geltonas auksas, nes jis primena turkiska, kurio kokybe, kaip zinoma, prasta g.gif
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 06 27, 15:11)

o as sviesu geltona labai megstu biggrin.gif pvz toki CIA
Atsakyti
Diskutuot, kurios spalvos auksas grazesnis tikrai ner tikslo. Taigi ir renkames pagal savo skoni, ne pagal kitu mirksiukas.gif Saulelydis grazesnis oranzinis ar violetinis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 06 27, 13:50)
Na kad neturetu taip but g.gif juk juvelyrai nedaro ziedu is konkretaus jusu atsinesto aukso, ima ji is jau turimo lydinio, ar tai butu geltonas, raudonas ar baltas auksas, o jusiski panaudoja bendram aukso lauzui. Neturetu papildomai kainuot jeigu verte (praba ar karatai) ta pati. Bet man taip atrodo o kaip jums? g.gif

Butent! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 06 27, 13:50)

Mūsų juvelyras sakė, kad spalva neturi reikšmės smile.gif. Jie tiesiog prideda priemaišų spalvai išgauti ir tai yra įskaičiuojama į darbo kainą smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 06 26, 22:46)
  Siaip tas raudonasis auksas tradiciskai vertinamas LT kaip kokybiskiausias auksas vestuviniams ziedams, o kodel vadinamas "rusisku" taip ir nezinau. g.gif 

ačiū už išsamų paaiškinimą 4u.gif
Kai juvelyrui pasakiau, kad atsinešiu tėvų senus vestuvinius žiedus, tai jis pasakė, kad jie greičiausiai ir bus tie raudono tarybinio aukso.

QUOTE(popelka @ 2011 06 27, 12:50)

Man juvelyras sakė, kad jei atsinešam savo raudoną auksą, o norim geltono, tai spalvos keitimas kainuos +50Lt.

Ir dar vienas klausimas, jei tėvai dar gyvi, ir neišsiskyrę, ar gali atiduoti savo vestuvinius žiedus? Ar tai normalu? Anyta atidavė savo žiedus, nes jie patys jų nenešioja nes "neįtelpa", bet vis delsiu eit pas juvelyrą, man kažkaip gaila atrodo tų jų žiedukų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2011 06 27, 19:26)

Ir dar vienas klausimas, jei tėvai dar gyvi, ir neišsiskyrę, ar gali atiduoti savo vestuvinius žiedus? Ar tai normalu? Anyta atidavė savo žiedus, nes jie patys jų nenešioja nes "neįtelpa", bet vis delsiu eit pas juvelyrą, man kažkaip gaila atrodo tų jų žiedukų  unsure.gif

man panasi dilema iskilo, tik tiek, kad busimo vyro tevai atidave savuosius ziedus, nes jie senai issiskyre
tik dilema tokia, kad esu truputi prietaringa blush2.gif o atiduotu ziedeliu savininku santuoka buvo svelniai tariant ne itin sekminga, tad kazkaip baisoka lydyti is ju savuosius ziedelius blush2.gif ar jums mielosios nekyla tokiu problemu ?
Atsakyti