Gal kas darėsi basanavičiaus g. kur "Juvelyro studija" , netoli santuokos rūmų.. kokie atsiliepimai būtų?
Buvau nuėjus pasiklausinėti, tai labai maloniai viską vyrukas paaiškino, tik kad lb jau ilgai gamina tuos žiedukus, sakė apie du mėnesius taiu mum jau pats laikas darytis, o dar neapsisprendėm kur
sveikos, o gal kas perka ziedelius jau pagamintus? Kur geriausia aukso kaina gal zinot?
QUOTE(mafijozė @ 2011 06 22, 03:41)
Gal kas darėsi basanavičiaus g. kur "Juvelyro studija" , netoli santuokos rūmų.. kokie atsiliepimai būtų?
Buvau nuėjus pasiklausinėti, tai labai maloniai viską vyrukas paaiškino, tik kad lb jau ilgai gamina tuos žiedukus, sakė apie du mėnesius taiu mum jau pats laikas darytis, o dar neapsisprendėm kur
As blogu atsiliepimu negirdejau. kaip tik artimi draugai daresi ziedelius, tai liko patenkinti.
QUOTE(Stella7 @ 2011 06 15, 20:30)
Mes irgi pas ji o kokie nesklandumai buvo?
Gal jus ne su savo auksu daretes? idomu, kokios kainos be savo aukso..
turiu viena patarima merginoms pas kurias pirstai ploni ir neilgi. Nesidarykite storu ziedu, nes nekaip atrodo man juvelyras sako 5 ar 6cm. sakau 5, jei galima mazesni, bet nesigavo padaryti, nes prasem dvieju spalvu, tai padare 5. Tai man net jis didokas atrodo, graziau 4 butu, bet nieko bus ir toks geras grazus, gal priprasiu. Tik dziaugiuosi kad 6 nesidariau
QUOTE(Oceanica @ 2011 06 24, 15:24)
turiu viena patarima merginoms pas kurias pirstai ploni ir neilgi. Nesidarykite storu ziedu, nes nekaip atrodo man juvelyras sako 5 ar 6cm. sakau 5, jei galima mazesni, bet nesigavo padaryti, nes prasem dvieju spalvu, tai padare 5. Tai man net jis didokas atrodo, graziau 4 butu, bet nieko bus ir toks geras grazus, gal priprasiu. Tik dziaugiuosi kad 6 nesidariau
na gal ne visom vienodai atrodo 5cm jei trumpas pirstas tai visas beveiki "pasikavoja" po ziedu
QUOTE(Oceanica @ 2011 06 24, 17:24)
Nu jo, gerai turėtų atrodyti 4,5 ar 6 cm žiedas ... Patariu liniuotę pasiimt pasižiūrėt kiek tai yra . Taigi įdomus patarimas...
Milimetrus turbūt galvoj turėjot..
nu kokios gi jus nesupratingos, tai zinoma klaida aisku kad milimetrai.. ot vat pacios ir prajuokinot
mes darem pagal siuos
o gal kuri gali patarti, iš kokio aukso geriau daryt? Geltono ar raudono. MB tėvai savo žiedus atiduoda iš raudono aukso, bet kažkaip galvoju spalvą keisti, kad geltoni būtų, nes man tas rusiškas auksas ne kaip ... bet įdomu kokia vertė geltono ir raudono?
QUOTE(biti atskrend @ 2011 06 19, 01:37)
Ne visai... yra yellow gold arba red gold. Iveskit i google 18ct red gold ir 18ct yellow gold. Nuo geltonojo 14ct anglisko aukso labai skiriasi, spalva daug sodresne, grazesne (lyginu su suzadetuviu ziedeliu 14ct geltono aukso). O nuo rusisko aukso negaliu pasakyt, neturiu po ranka palygint.
Cia musu vestuviniai ziedai 18ct raudono aukso, gaminti UK.
Cia musu vestuviniai ziedai 18ct raudono aukso, gaminti UK.
Labai grazus, elegantiski jusu ziedeliai
Primena musiskius, ir spalva atrodo panasi i musu, 585 prabos raudonojo aukso, to taip vadinamo rusisko, gal musu siek tiek svelnesnio atspalvio uz jusiskius, bet man siaip ir norejosi butent tokio, kad nebutu labai intensyviai isreikstas nei raudonumas nei geltonumas.
Mafijoze, kaip supratau ivairaus atspalvio aukso yra vertingesnio ir maziau vertingo, svarbu atsizvelgti i praba arba karatus, o tada rinktis norima atspalvi. Siaip tas raudonasis auksas tradiciskai vertinamas LT kaip kokybiskiausias auksas vestuviniams ziedams, o kodel vadinamas "rusisku" taip ir nezinau. Esu mazius LT ivairaus atspalvio 585 prabos dirbiniu, vieni labiau i geltonuma, kiti butent tokie. Va cia mokslai.lt buvau radus toki parasyma:
"Gana sudėtinga (nors iš pirmo žvilgsnio atrodytų ir paprasta) lydinį skirstyti pagal spalvas. Mat kiekvienos prabos lydiniai gali būti atitinkamos spalvos it atspalvio.
Didžiausiu spalvinių gamų skaičiumi pasižymi 583 ir 750 prabų aukso lydinai. Jie būna balti (sidabro baltumo), blyškiai ir ryškiai geltoni, rožiniai, oranžiniai, rausvi ir raudoni. Kitų prabų lydiniai skiriasi daugiausia tonais, o ne spalvomis. Antai 958 prabos auksas yra geltonų tonų, o 500 ir 375- rausvų. Buityje tiksli aukso spalva nenurodoma; čia spalvos pavadinimas turi tik santykinę reikšmę. Dažniausiai vartojami šie pavadinimai, nusakantys spalvą: baltasis, blyškusis, geltonasis, žaliasis ir raudonasis auksas."