Labas merginos, gal galit patarti, kur Kaune gamina greitai ziedukus?? Na per koki pora savaiciu
QUOTE(InetaII @ 2011 05 24, 18:06)
Labas merginos, gal galit patarti, kur Kaune gamina greitai ziedukus?? Na per koki pora savaiciu
Nezinau, ar taip greit apsiims padaryt, bet Dauksos 29, galbut.. Siaip mums savaite velavo tai nezinau, kaip ten pas juos situacija.
QUOTE(popelka @ 2011 06 01, 13:06)
Ieškojau žalvario atspalvį primenančių žiedų ir radau šiuos - žaliojo aukso ir geltonojo aukso:
Sitas man nerealiai grazus
Grazu! Tik nelabai praktiska ta matine spalva, nes ant jos matosi visi ibrezimai.
QUOTE(Juoduke` @ 2011 06 02, 07:56)
Grazu! Tik nelabai praktiska ta matine spalva, nes ant jos matosi visi ibrezimai.
Toks matinimas po kurio laiko nusitrina, nes jis ne giluminis yra, paskui reikia is naujo kad uzmatintu. Aisku, cia tik mano nuomone, bet siaip labai grazu
QUOTE(konfetee @ 2011 06 02, 18:27)
Merginos, tai kad čia ne matinimas, o čia atsispindi tas padėkliukas/indelis, ant kurio žiedas guli
geras, gi rimtai, kazkaip ne nepastebejau
QUOTE(konfetee @ 2011 06 02, 19:27)
Merginos, tai kad čia ne matinimas, o čia atsispindi tas padėkliukas/indelis, ant kurio žiedas guli
ziuriu ziuriu ir man vistiek atrodo,kad cia matiniai ziedai
QUOTE(Carinaa25 @ 2011 06 03, 13:49)
ziuriu ziuriu ir man vistiek atrodo,kad cia matiniai ziedai
matiniai matiniai
Ne matinis čia daugiau to žiedo nuotraukų http://www.etsy.com/...r...d&ga_facet=
QUOTE(popelka @ 2011 06 03, 14:38)
ir matiniai ir nematiniai super lb plotis ziedo geras, man grazu platesni.