Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai, 14 tema

Labas merginos, gal galit patarti, kur Kaune gamina greitai ziedukus?? Na per koki pora savaiciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(InetaII @ 2011 05 24, 18:06)
Labas merginos, gal galit patarti, kur Kaune gamina greitai ziedukus?? Na per koki pora savaiciu  g.gif

Nezinau, ar taip greit apsiims padaryt, bet Dauksos 29, galbut.. Siaip mums savaite velavo tai nezinau, kaip ten pas juos situacija.
Atsakyti
Ieškojau žalvario atspalvį primenančių žiedų ir radau šiuos - žaliojo aukso ir geltonojo aukso: ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 06 01, 13:06)
Ieškojau žalvario atspalvį primenančių žiedų ir radau šiuos - žaliojo aukso ir geltonojo aukso: ax.gif
user posted image

Sitas man nerealiai grazus wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Grazu! drinks_cheers.gif Tik nelabai praktiska ta matine spalva, nes ant jos matosi visi ibrezimai. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoduke`: 02 birželio 2011 - 07:57
QUOTE(Juoduke` @ 2011 06 02, 07:56)
Grazu!  drinks_cheers.gif  Tik nelabai praktiska ta matine spalva, nes ant jos matosi visi ibrezimai.  g.gif

Toks matinimas po kurio laiko nusitrina, nes jis ne giluminis yra, paskui reikia is naujo kad uzmatintu. Aisku, cia tik mano nuomone, bet siaip labai grazu 4u.gif
Atsakyti
Merginos, tai kad čia ne matinimas, o čia atsispindi tas padėkliukas/indelis, ant kurio žiedas guli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 06 02, 18:27)
Merginos, tai kad čia ne matinimas, o čia atsispindi tas padėkliukas/indelis, ant kurio žiedas guli smile.gif

geras, gi rimtai, kazkaip ne nepastebejau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 06 02, 19:27)

lotuliukas.gif ziuriu ziuriu ir man vistiek atrodo,kad cia matiniai ziedai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Carinaa25 @ 2011 06 03, 13:49)
lotuliukas.gif  ziuriu ziuriu ir man vistiek atrodo,kad cia matiniai ziedai  g.gif

matiniai matiniai wink.gif
Atsakyti
Ne matinis tongue.gif čia daugiau to žiedo nuotraukų 4u.gif http://www.etsy.com/...r...d&ga_facet=
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 06 03, 14:38)
Ne matinis tongue.gif čia daugiau to žiedo nuotraukų 4u.gif http://www.etsy.com/...r...d&ga_facet=

ir matiniai ir nematiniai super thumbup.gif lb plotis ziedo geras, man grazu platesni.
Atsakyti