Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai, 14 tema

QUOTE(mng @ 2011 05 16, 20:46)
sveikos merginos, gal kuri zinot kur realiai galima pamatyti kaip atrodo ziedai su gintaru? foto nerealios idomu kaip is tikruju.

Mes žiedus su gintaru užsisakėm ir pvz apžiūrėjom Vilniuj, Kudabos studijoj. Ten Basanvičiaus ir Algirdo g. kampas atrodo smile.gif blush2.gif
Jau laukiu nesulaukiu mūsų žiedų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(menuliodukra @ 2011 05 16, 20:00)
tik pamacius foto iskart pagalvojau ''o ne, blizguciai...''  biggrin.gif  ax.gif  bet kai paraset, kad be ju bus, tai tada viskas ok  ax.gif    nes man su tais blizguciais, t.y. deimantukais, tai nelabai vestuviniai ziedai atrodo....  bet cia tik mano nuomone  4u.gif

Manau, kad graziai ziuresis ant jusu rankeliu smile.gif be to, tikrai neatrodo moteriskai tas ziedas, kures tures priklausyti jaunikiui wink.gif

Mes tai kazkaip bijom paivairinti ziedus, nes mastem ir apie balto aukso imaisymus, ir apie visokius pagrazinimus.... bet likom prie klasikiniu paprastu ziedu  smile.gif

Aciu uz komentara smile.gif As irgi vis save raminu, kad viskas bus gerai smile.gif
Man irgi tie "blizguciai" nelabai schmoll.gif bet neatmetu galimybes po keliu metu santuokos isideti koki deimanciuka smile.gif Visai paprastuciu kazkaip nesinorejo, norejosi truputi kad butu balto aukso, bet kad nebutu labai nutole nuo klasikos, todel ir pasirinkome situos. Aisku, reikejo atsizvelgti dar ir i tai, kad ziedai metams begant bus platinami, o sito modelio ziedus ir pasiaurint ir paplatint bus visai nesunku thumbup.gif
O jus jau turit savo ziedelius pagamine? Gal foto? 4u.gif
Atsakyti
Rasskee, nea, mes dar net neuzsakem... sad.gif o laiko tik pora menesiuku liko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(menuliodukra @ 2011 05 17, 07:58)
Rasskee,  nea, mes dar net neuzsakem... sad.gif  o laiko tik pora menesiuku liko  doh.gif

Na, as tai megstu viska susideliotis anksto, nors iki vestuviu dar daugiau nei pora menesiu, bet jau pradedu panikuot kad ir tai nieko nespesiu, nes dar labai daug darbeliu liko doh.gif Bet manau daryti visiskai klasikinius ziedukus be jokio balto aukso priemaisu tikrai ilgai netruks, tai dar nieko baisaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anilorak @ 2011 05 11, 17:09)
Sveiko mergaites,

labai ilgai galvojom kokius darytis vestuvinius ziedelius.
Bet galu gale nusprendem darytis klasikinius. Turejom savo aukso, tai uz du ziedukus sumokejom 150 Lt. Ziedai klasikiniai: 4,5 mm, svoris abieju apie 8 g.
Uzvakar juos pasiieme, bet nelimpa man jie niekaip... sad.gif nesuprantu, kazkokie per stori atrodo, senamadiski,  kazi ar galima paploninti juos... Nes jau galvoju kitus darytis .. sad.gif tikiuosi cia man tik laikinai tokios abejones...

mes pasidarem ziedukus su comfort fit, as dariausi 3.5mm plocio, busimas vyras 4.5mm- daug kas sako, ko toki siaura sau dariaus, bet butent del to kad man platus ziedai netinka- mano rankyte maza, tai su placiu ziedu atrodo kaip su senoviniu ziedu, ir kazkaip mane net sendina atrodo doh.gif tai esu labai patenkinta savo ziedeliu ir labai jis patogus man butent del to isgaubimo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ne mama: 17 gegužės 2011 - 11:18
QUOTE(ne mama @ 2011 05 17, 11:17)
mes pasidarem ziedukus su comfort fit, as dariausi 3.5mm plocio, busimas vyras 4.5mm- daug kas sako, ko toki siaura sau dariaus, bet butent del to kad man platus ziedai netinka- mano rankyte maza, tai su placiu ziedu atrodo kaip su senoviniu ziedu, ir kazkaip mane net sendina atrodo doh.gif  tai esu labai patenkinta savo ziedeliu ir labai jis patogus man butent del to isgaubimo

Musiskiai bus irgi comfort fit tipo, tikiuosi bus patogu, nes juvelyras taip patare smile.gif
o gal noretumet savo ziedukus pasidemonstruot? smile.gif
Atsakyti
Mes galvojam apie šiuos žiedus:

Atsakyti
QUOTE(syppsenelle @ 2011 05 17, 13:06)

Labai idomus variantas, visai grazus smile.gif
Atsakyti
7mm ziedas nepasakyciau ,kad labai platus jau,nesioju ir nejauciu,noreciau platesnio rolleyes.gif jei norisi platesniu,darykites ir nekreipkit demesio ka sako aplinkiniai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(syppsenelle @ 2011 05 17, 14:06)

Tokio tipo ziedai buna astresnem briaunom ir ne ant kiekvieno pirsto graziai ziurisi..
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2011 05 17, 07:59)
Na, as tai megstu viska susideliotis anksto, nors iki vestuviu dar daugiau nei pora menesiu, bet jau pradedu panikuot kad ir tai nieko nespesiu, nes dar labai daug darbeliu liko doh.gif  Bet manau daryti visiskai klasikinius ziedukus be jokio balto aukso priemaisu tikrai ilgai netruks, tai dar nieko baisaus  4u.gif

Taip, klasikinius nedaug uztrunka daryti smile.gif mus juvelyras irgi nuramino smile.gif
o kad as tokia stropi buciau ir viska is anskto pasidaryciau, o man vis to laiko truksta doh.gif noro tai daug 4u.gif reik susigriebt blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(EdAn @ 2011 05 17, 12:22)
7mm ziedas nepasakyciau ,kad labai platus jau,nesioju ir nejauciu,noreciau platesnio  rolleyes.gif jei norisi platesniu,darykites ir nekreipkit demesio ka sako aplinkiniai  4u.gif

niu va, o kiti sako, kad nepatogu... ech, man jau sia savaite eiti pas juvelyra, o nzn, kiek mm daryt sad.gif doh.gif norisi, aisku, placiu...
Atsakyti
QUOTE(menuliodukra @ 2011 05 17, 14:53)
Taip, klasikinius nedaug uztrunka daryti smile.gif  mus juvelyras irgi nuramino smile.gif 
o kad as tokia stropi buciau ir viska is anskto pasidaryciau, o man vis to laiko truksta  doh.gif    noro tai daug  4u.gif  reik susigriebt  blush2.gif
Papildyta:
niu va, o kiti sako, kad nepatogu...    ech, man jau sia savaite eiti pas juvelyra, o nzn, kiek mm daryt sad.gif  doh.gif  norisi, aisku, placiu...

Ziedo ploti geriausia rinktis pagal pirstu ilgi, kadangi musu su MB pirstukai nera stori ir trumpi, todel graziau atrodo platesnis ziedukas, o kai pirstas trumpesnis ir storesnis atrodo, tada kaip tik siauresnis graziau ziuresis. smile.gif
Atsakyti