Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai, 14 tema

QUOTE(Juoduke` @ 2011 03 05, 17:22)
Su akutemis moteriskas gal i grazu, bet, mano manymu, nepraktiska, nes cia toks ziedas, kurio nenusiimineji, ir gaves karscio, salcio, muilo ir pan tos akytes iskrenta. Pradziai irgi norejau darytis su akmenuku, bet geriau koks rastelis ar is dvieju spalvu, bus maziau problemu.  mirksiukas.gif

O jusu suzadetuviu ziedas irgi be akuciu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoduke` @ 2011 03 05, 16:22)
Su akutemis moteriskas gal i grazu, bet, mano manymu, nepraktiska, nes cia toks ziedas, kurio nenusiimineji, ir gaves karscio, salcio, muilo ir pan tos akytes iskrenta. Pradziai irgi norejau darytis su akmenuku, bet geriau koks rastelis ar is dvieju spalvu, bus maziau problemu.  mirksiukas.gif

jeigu gerai padaryta, akutes tikrai neiskrenta. mano suzadetuviu su trim akutem ir darau viska, niekada nenusiimu. jei kazko prilenda ar prilimpa, tai nusivalai ar nusiplauni ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2011 03 05, 18:49)
O jusu suzadetuviu ziedas irgi be akuciu? g.gif

mano suzadetuviu ziedas su cirkonio akute, bet as ji saugau, nemiegu su juo, kai plaunu indus, gaminu maista, nusiimu. Turejau sidabrini zieda, kur maniau, kad akutes niekad neiskris, nuo nuolatinio nesiojimo net dvi is keturiu iskrito, tai db nei nesiot toki nei ka, stovi numestas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoduke`: 07 kovo 2011 - 13:57
QUOTE(Juoduke` @ 2011 03 07, 13:57)
mano suzadetuviu ziedas su cirkonio akute, bet as ji saugau, nemiegu su juo, kai plaunu indus, gaminu maista, nusiimu. Turejau sidabrini zieda, kur maniau, kad akutes niekad neiskris, nuo nuolatinio nesiojimo net dvi is keturiu iskrito, tai db nei nesiot toki nei ka, stovi numestas.

Tai jus nelyginkit cirkonio su deimantu. Del to ir nepataria nei vienas juvelyras deti cirkonio i tokius ziedus. Pats akmuo nera patvarus, gali ir skilti ir perluzti.
Mamos ziedas su deimantu nesiojamas jau n+k metu, miega, maudosi, indus plauna, darze dirba... del pacios suzadetuviu ziedo irgi problemu nebuvo. Kazkaip keista man skaityti zmoniu, nebandziusiu praktikoje, pasisakymus apie patvaru/nepatvaru.
Atsakyti
Man ne akmuo esminis dalykas. Svarbiausia tai, kad koki zieda ir kaip sugebejo MB nupirkti ir pateikti, o ar jis auksinis ar platininis ar sidarinis man maziausiai rupi. O deimanto po to filmo "Kruvinasis deimantas" nenoriu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoduke` @ 2011 03 07, 14:16)
Man ne akmuo esminis dalykas. Svarbiausia tai, kad koki zieda ir kaip sugebejo MB nupirkti ir pateikti, o ar jis auksinis ar platininis ar sidarinis man maziausiai rupi. O deimanto po to filmo "Kruvinasis deimantas" nenoriu.  unsure.gif

Prie ko cia akmuo ar metalas? Kalbam apie patvaruma ir ziedo praktiskuma bei ilgaamziskuma. Jei zadate ziedus darytis su cirkoniais, tai taip, jie bus nepatvarus, gali iskristi. Bet nereikia vienareiksmiskai sakyti, kad absoliuciai visi ziedai, kuriuose yra akmenys, nepraktiski. Seniai jau niekas ju nebesidarytu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ptashka: 07 kovo 2011 - 14:32
Ar as vienareiksmiskai sakau, kad visi ziedai nepatvarus? Sakiau, kad pati, asmeniskai, nesirinkciau su akute. Atsiprasau, uz pasisakyma. Nemaniau, kad cia sukels toki stiliu. biggrin.gif Kiek zmoniu - tiek nuomoniu. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sigiote @ 2011 03 05, 22:30)
jeigu gerai padaryta, akutes tikrai neiskrenta. mano suzadetuviu su trim akutem ir darau viska, niekada nenusiimu. jei kazko prilenda ar prilimpa, tai nusivalai ar nusiplauni ir viskas smile.gif

thumbup.gif Visiškai pritariu, jei kokybiškai padarytas, tikrai akutės neiškris. Mano sužadėtuvių su akutėm ir tikrai nei viena neiškrito, o jo tikrai nesaugau. Vestuvinis paprastas, be akučių, nes mes jų nenorėjome mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krista-30: 07 kovo 2011 - 15:35
ei moteriskes ko tokios nuotaikos? gal linksmiau juk kalbam apie VESTUVES!!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2011 03 07, 16:35)
ei moteriskes ko tokios nuotaikos? gal linksmiau juk kalbam apie VESTUVES!!!!  4u.gif

tai va, kad.. smile.gif savaitgali pasiimsiu is tevu savo 4.1 gramo zieda tai nesimes pas juvelyra, kad pagamintu mums norimus ziedukus. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoduke` @ 2011 03 07, 15:26)
Ar as vienareiksmiskai sakau, kad visi ziedai nepatvarus? Sakiau, kad pati, asmeniskai,  nesirinkciau su akute. Atsiprasau, uz pasisakyma. Nemaniau, kad cia sukels toki stiliu. biggrin.gif  Kiek zmoniu - tiek nuomoniu.  cool.gif

Nesinervinkit, gincuose gimsta tiesa smile.gif
Atsakyti
O man asmeniškai tie blizgučiai vestuviniam žiede nepatinka. Todėl ir rinkomės be jokių deimantukų ir kt. Nors manajame žiede pagal modeliuką turėjo būti.
Tad, kiek žmonių, tiek nuomonių smile.gif
Atsakyti