Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai, 14 tema

Na pas mus 7mm plocio ziedeliai ir tikrai nera labai jau platus, buna kur kas masyvesniu biggrin.gif Tik tiek, kad mano ziedelio dydis 15-as, tai del savo mazumo jis atrodo kazkoks platesnis nei mano vyro, nors is tiesu jie, zinoma, vienodo plocio smile.gif
Atsakyti

Gintare1987, o ar patogu nešioti? Nespaudžia pirštukų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(menuliodukra @ 2011 05 16, 13:32)
Gintare1987, o ar patogu nešioti? Nespaudžia pirštukų?  ax.gif

Dar kol kas negaliu atsakyti, nes oficialiai juos pradesim nesioti uz poros menesiuku biggrin.gif Kol kas jie dar guli stalciuj ir tik karts nuo karto issitraukiam, uzsidedam, pasimaivom ir vel atgal i stalciu rolleyes.gif
Siaip tas patogumas labiau priklauso nuo ziedo formos, o ne nuo plocio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(menuliodukra @ 2011 05 16, 11:42)
Mes su MB issirinkom klasikinius, tik vis dėl ziedelių pločio neapsigalvojam... Norim plačių, kokių 6-7 mm ir tokių pūstų  blush2.gif  tik daug kas sako, kad bus nepatogu  g.gif  Kelių mm jūs visos darot?

Musu jau padaryti, jie yra 6mm, gan plautus jie. Kolkas sunku pasakyti ar patogus ar ne,nes vestyves uz 3 menesiu, bet kai matavomes tai nejutau kazkokio diskomforto. Siaip kiti sako, kad nuo tokiu storu ziedu pirstas prakaituoja, tai nezinau kaip ten bus. Bet visa laika svajojau tureti toki ziedeli wub.gif
Atsakyti
QUOTE(~Emilija~ @ 2011 05 16, 10:53)
Musu jau padaryti, jie yra 6mm, gan plautus jie. Kolkas sunku pasakyti ar patogus ar ne,nes vestyves uz 3 menesiu, bet kai matavomes tai nejutau kazkokio diskomforto. Siaip kiti sako, kad nuo tokiu storu ziedu pirstas prakaituoja, tai nezinau kaip ten bus. Bet visa laika svajojau tureti toki ziedeli  wub.gif

Ech, man irgi norisi platesnio, kad matytusi blush2.gif reiks su juvelyru pasitarti del patogumo, gal nuslifuoja specialiai, kad neshustu, nespaustu.... g.gif
Atsakyti
Nzn, as nesioju sidabrini 6 mm zieda, bet tikrai pirstas nuo jo nesunta, nes jo vidus isgaubtas siek tiek.
Atsakyti
QUOTE(Juoduke` @ 2011 05 16, 13:00)
Nzn, as nesioju sidabrini 6 mm zieda, bet tikrai pirstas nuo jo nesunta, nes jo vidus isgaubtas siek tiek.

Tai mes ir dareme tokius isgaubtus, manau tikrai neprakaituos.
Atsakyti
O mes jau irgi uzsakem ziedukus thumbup.gif Musu bus abieju vienodo 5 mm plocio. Norejom is pradziu platesniu, bet pasimatavus, negraziai atrode ant rankos.
Tai laukiu nesulaukiu kada bus pagaminti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2011 05 16, 12:46)
O mes jau irgi uzsakem ziedukus  thumbup.gif  Musu bus abieju vienodo 5 mm plocio. Norejom is pradziu platesniu, bet pasimatavus, negraziai atrode ant rankos.
Tai laukiu nesulaukiu kada bus pagaminti  4u.gif

Gal rankytes smilkesnes, mano tai nemazos ax.gif o klasikinius daret ar kokius idomesnius? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(menuliodukra @ 2011 05 16, 13:54)
Gal rankytes smilkesnes, mano tai nemazos  ax.gif  o klasikinius daret ar kokius idomesnius? smile.gif

na, mano 16,5 dydis, o MB 18,8 berods smile.gif Nera labai smulkios smile.gif
Va, ikeliu pagal sia foto darysimes, nes niekur neradom jokioj parduotuvej tokiu paciu, kad pasimatuot galetume, tai rizikuojam, ziuresim kaip bus, nors neramu, oj kaip neramu.. g.gif
user posted image
Tik bus be deimanciuku jokiu, abu identiski:) tad nezinau, dvejoju vis dabar kaip ant MB rankos atrodys, ar nebus keistai... g.gif man dabar jau jie labiau moteriski tokie smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos, gal kuri zinot kur realiai galima pamatyti kaip atrodo ziedai su gintaru? foto nerealios idomu kaip is tikruju.
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2011 05 16, 13:38)
na, mano 16,5 dydis, o MB 18,8 berods smile.gif Nera labai smulkios smile.gif
Va, ikeliu pagal sia foto darysimes, nes niekur neradom jokioj parduotuvej tokiu paciu, kad pasimatuot galetume, tai rizikuojam, ziuresim kaip bus, nors neramu, oj kaip neramu.. g.gif
user posted image
Tik bus be deimanciuku jokiu, abu identiski:) tad nezinau, dvejoju vis dabar kaip ant MB rankos atrodys, ar nebus keistai... g.gif man dabar jau jie labiau moteriski tokie smile.gif

tik pamacius foto iskart pagalvojau ''o ne, blizguciai...'' biggrin.gif ax.gif bet kai paraset, kad be ju bus, tai tada viskas ok ax.gif nes man su tais blizguciais, t.y. deimantukais, tai nelabai vestuviniai ziedai atrodo.... bet cia tik mano nuomone 4u.gif

Manau, kad graziai ziuresis ant jusu rankeliu smile.gif be to, tikrai neatrodo moteriskai tas ziedas, kures tures priklausyti jaunikiui wink.gif

Mes tai kazkaip bijom paivairinti ziedus, nes mastem ir apie balto aukso imaisymus, ir apie visokius pagrazinimus.... bet likom prie klasikiniu paprastu ziedu smile.gif
Atsakyti