Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai, 14 tema

QUOTE(popelka @ 2011 05 12, 13:29)
Ir aš. Manau dar vienas dalykas apie kurį svarbu pagalvoti renkantis žiedus - kaip jie žiūrėsis ant rankos ne tik vestuvių dieną, bet ir po daugelio metų, kai jau nebūsit tokie jauni, ir rankos jau bus pasiraukšlėjusios... smile.gif Aišku čia tuo atveju kai planuojama kad žiedai sens kartu su jumis, tiems kas ketina juos persidaryt po metų kitų tas neaktualu. smile.gif

user posted image
user posted image

Vat cia tiesa smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
ziedas yra tik ziedas. atsibos ir nenesiosi.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 12, 15:41)

A, nu jo. O kol neatsibodo galima ir panešioti nail.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 12, 15:41)

nesutinku schmoll.gif ., mano supratimu vestuvis ziedas daugiau reiskia nei ''ziedas yra tik ziedas'' blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Carinaa25 @ 2011 05 12, 16:22)
nesutinku  schmoll.gif ., mano supratimu vestuvis ziedas daugiau reiskia nei ''ziedas yra tik ziedas''  blink.gif

as irgi manau, kad ziedas turi gilesne prasme, nei siaip ziedas..
Pati ruosiuosi visada ji nesioti ir tikrai neleisiu vyrui ji nusiimineti kada tik panores, man kaip nepagarba santuokai pastovus ziedu numovimas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anilorak @ 2011 05 12, 16:37)
as irgi manau, kad ziedas turi gilesne prasme, nei siaip ziedas..
Pati ruosiuosi visada ji nesioti ir tikrai neleisiu vyrui ji nusiimineti kada tik panores, man kaip nepagarba santuokai pastovus ziedu numovimas.  g.gif

Visiskai pritariu 4u.gif Tikrai ziedas nera vien tik ziedas schmoll.gif tai sis tas daugiau, tai dvieju zmoniu mylinciu vienas kita meiles simbolis. Ir tikrai zadu ji nesioti visa gyvenima ir mano vyras tam pritaria. mirksiukas.gif
Atsakyti
žiedas yra tik žiedas, na gerai metalo gabaliukas, kuriam žmonės suteikė tam tikrą prasmę. Reikšmė yra pačioje santuokoje, o ne žieduose, baltoje suknioje ar vestuvių baliuje.
Ši nuomonė man aišku netrugdo norėti gražaus žiedelio smile.gif

ir dar atsakant į postą aukščiau, o kokie žiedai jūsų nuomonė žiūrėtųsi ant pasiraukšlėjusių rankų?
Atsakyti
QUOTE(lumaluma @ 2011 05 15, 16:39)
žiedas yra tik žiedas, na gerai metalo gabaliukas, kuriam žmonės suteikė tam tikrą prasmę. Reikšmė yra pačioje santuokoje, o ne žieduose, baltoje suknioje ar vestuvių baliuje.
Ši nuomonė man aišku netrugdo norėti gražaus žiedelio smile.gif

ir dar atsakant į postą aukščiau, o kokie žiedai jūsų nuomonė žiūrėtųsi ant pasiraukšlėjusių rankų?

Šiaip tai gražus simbolis, nesvarbu, kad įgyja tokią reikšmę, kokią jam suteikiame mes smile.gif
Va, užmauna vyras žiedelį, ir kaip dabar nenešioti.... Mano viena draugų pora "navatnūs" žmonės, vestuvinius žiedus maunasi, kai eina į žmones, į svečius ir pan. O namuose ir darbuose vaikšto be žiedų, kažkaip... man negražu schmoll.gif

Ant raukšlėtų rankų žiūrėsis ir klasikinis, ir tas blizgusis su deimantukais - kokį išsirinkai, tokį. Jei močiutė jaunystėje pasidarė tatuiruotę arba buvo blizgučius mėgstanti šarka, tai ko dabar senatvėj užsirišt skarelę? lotuliukas.gif
Atsakyti
geras maunasi kai reik aplinkiniams parodyti biggrin.gif
tokiu atveju nenešiočiau to žiedo, ar vietoj jo pasigamintume kokias nors meilės apyrankes smile.gif pažįstama nenešioja žiedo nes jai paaiškėjo alergija nuo bet kokio metalo, tai galima tik pagalvot kiek tokių, kuriems tia nepatinka/keistai atrodo smile.gif

va va dėl paskutinės pastraipos sutinku biggrin.gif
Atsakyti
na, ziedas vis tiek tik ziedas. ir tarkim jei man po kurio laiko jis nepatiks ar trukdys, as jo nenesiosiu ir tiek. ir nieko nuo to mano santuokai nenutiks. jei nutiks, tai tikrai ne del ziedo biggrin.gif todel as ziuriu kas man dabar grazu ir ko noriu, ir negalvoju apie visa gyvenima smile.gif jei yra ka gyvenime suriksmint, tai tik ne zieda wink.gif
Atsakyti
Na, esam skirtingi zmones ir turime kiekvienas savo nuomone 4u.gif
Atsakyti
Mes su MB issirinkom klasikinius, tik vis dėl ziedelių pločio neapsigalvojam... Norim plačių, kokių 6-7 mm ir tokių pūstų blush2.gif tik daug kas sako, kad bus nepatogu g.gif Kelių mm jūs visos darot?
Atsakyti