Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai, 14 tema

QUOTE(Neriuke @ 2011 05 10, 22:17)
Kaune Ametistas (Šv. Gertrūdos g. 18) smile.gif

aciukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiko mergaites,

labai ilgai galvojom kokius darytis vestuvinius ziedelius.
Bet galu gale nusprendem darytis klasikinius. Turejom savo aukso, tai uz du ziedukus sumokejom 150 Lt. Ziedai klasikiniai: 4,5 mm, svoris abieju apie 8 g.
Uzvakar juos pasiieme, bet nelimpa man jie niekaip... sad.gif nesuprantu, kazkokie per stori atrodo, senamadiski, kazi ar galima paploninti juos... Nes jau galvoju kitus darytis .. sad.gif tikiuosi cia man tik laikinai tokios abejones...
Atsakyti
QUOTE(Anilorak @ 2011 05 11, 17:09)
Sveiko mergaites,

Bet galu gale nusprendem darytis klasikinius. Turejom savo aukso, tai uz du ziedukus sumokejom 150 Lt. Ziedai klasikiniai: 4,5 mm, svoris abieju apie 8 g.
Uzvakar juos pasiieme, bet nelimpa man jie niekaip... sad.gif nesuprantu, kazkokie per stori atrodo, senamadiski,  kazi ar galima paploninti juos... Nes jau galvoju kitus darytis .. sad.gif tikiuosi cia man tik laikinai tokios abejones...

tai klasikiniai yra klasikiniai, ka cia prigalvosi smile.gif nori kitu, daraisi kitus smile.gif o ir kaina gi netgi juokingai maza.
Atsakyti
Ziedai klasikiniai: 4,5 mm, svoris abieju apie 8 g.
Uzvakar juos pasiieme, bet nelimpa man jie niekaip... sad.gif nesuprantu, kazkokie per stori atrodo, senamadiski,  kazi ar galima paploninti juos... Nes jau galvoju kitus darytis .. sad.gif tikiuosi cia man tik laikinai tokios abejones...

O prieš tai juos matavotės kaip atrodo ant piršto? Jeigu tada patiko tai gal čia tik laikinai... Šiaip klasikiniai žiedai būna įvairių profilių, ir nevisiems tas pats profilis ant rankos gerai atrodo. Gal jums tiesiog reikalingas kitoks profilis?

user posted image
'D-shaped' Profile
These rings are flat on the inside and rounded on the outside � providing a comfortable shape which sits close to the finger and is less likely to snag, while still appearing substantial on the finger.

user posted image
'Flat' Profile
Flat profile wedding rings are flat on the inside and the outside � again these fit close to the finger but they give the appearance of a more substantial ring � somewhat 'chunky' and very much a statement

user posted image
'Court Shape' Profile
These wedding rings are rounded on both the inside and the outside providing exceptional comfort with no hard edges.

user posted image
'Flat-Sided Court' Profile
A more substantial style of court ring, rounded on both the inside and outside but with flatter edges than the standard court.

user posted image
'Flat Court' Profile
Similar to a d-shaped profile, but with a gentler curve, the flat court is flat on the inner face but rounded on the outside and features rounded edges.

user posted image
'Double Comfort' Profile
Rounded on the inside, slightly flattened on the outside and has rounded edges for extra comfort. . Since all the parts of the ring that sit next to your finger are polished and rounded this is an extremely comfortable style and suitable for most people who normally find wearing rings an irritation or discomfort.

user posted image
'Halo' Profile
A completely circular profile makes the halo an unusual and tactile ring which is a popular style for Platinum rings and amongst younger customers.

user posted image
'Concave' Profile
Definitely a profile for those looking for something unique and interesting � the rounded interior face is comfortable to wear and the concave exterior adds interest to simple rings.
http://www.weddingch...ing-profile.asp

D-shaped profilis yra pats populiariausias vestuviniams žiedams ir gražiausiai žiūrisi ploniems žiedeliams. Dabar madinga darytis Flat profilio žiedus, kai kas juos darosi su išgaubimu vidineje puseje Flat Court profilio (dar vadinamus comfort fit).

Čia taip pat klasikinių vestuvinių žiedų profiliai pavaizduoti http://www.weddingri...dding_rings/54/

Atsakyti
Sveiko mergaites,

ooo girdeta situacija biggrin.gif zinok man buvo lygiai tas pats blush2.gif nusipirkom, tada gryzau namo irgi uzsidejau nu nelimpa nors tu ka biggrin.gif bet jau dabar jie man visai ir grazus, zinok manau apsiprasi, nepergyvenk 4u.gif as ir ieskojau priekabiu, internete visi grazus tik ne musu, bet jei nori klasikiniu tai nieko kitokio nerasi, vistiek rasi prie ko prisikabint biggrin.gif manau cia stresas pries vestuves kad tik viskas butu gerai biggrin.gif
Atsakyti
Sveiko mergaites,

mes uzsisakeme irgi klasikinius, laukiam rezultato, tik musu bus 5mm plocio ir per abu ziedus apie 11g. tikiuosi jie mums patiks 4u.gif laukiu nesulaukiu rezultato 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vivita @ 2011 05 11, 18:33)
ooo girdeta situacija biggrin.gif  zinok man buvo lygiai tas pats blush2.gif  nusipirkom, tada gryzau namo irgi uzsidejau nu nelimpa nors tu ka biggrin.gif  bet jau dabar jie man visai ir grazus, zinok manau apsiprasi, nepergyvenk 4u.gif  as ir ieskojau priekabiu, internete visi grazus tik ne musu, bet jei nori klasikiniu tai nieko kitokio nerasi, vistiek rasi prie ko prisikabint biggrin.gif  manau cia stresas pries vestuves kad tik viskas butu gerai biggrin.gif

Vakar nuvaziavom dar pasimatuot kitu zieduku, tai vistiek likom prie klasikiniu, tik man tie comfort fit labai patogiai guli ant pirsto, tai tik liko apsisprest ar pasidaryt comfort tipo ar su laiku priprasiu ir prie situ... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anilorak @ 2011 05 12, 09:07)
Vakar nuvaziavom dar pasimatuot kitu zieduku, tai vistiek likom prie klasikiniu, tik man tie comfort fit labai patogiai guli ant pirsto, tai tik liko apsisprest ar pasidaryt comfort tipo ar su laiku priprasiu ir prie situ... smile.gif

Aš irgi už klasikinius thumbup.gif ir už paprastumą ax.gif
Atsakyti
[quote=popelka,2011 05 11, 18:08]
O prieš tai juos matavotės kaip atrodo ant piršto? Jeigu tada patiko tai gal čia tik laikinai... Šiaip klasikiniai žiedai būna įvairių profilių, ir nevisiems tas pats profilis ant rankos gerai atrodo. Gal jums tiesiog reikalingas kitoks profilis?

idomu ar perdaro ziedus ar cia visai naujus reiktu darytis??
Atsakyti
QUOTE(Anilorak @ 2011 05 12, 09:07)
idomu ar perdaro ziedus ar cia visai naujus reiktu darytis??

Koreguot manau visada galima, smile.gif nebent jeigu sugalvotumėt kažką labai smarkiai keist tada jau tik perdaryt... Mūsų žiedeliai taip pat klasikiniai, tie vadinami D-shape, tai norėjosi tokio lengvesnio užslydimo ant piršto, pasitarėm su juvelyru, tai jis pasiūlė jų kraštelį iš vidinės pusės sušvelnint, nušlifavo aptakiau abi briauneles ir iškart skirtumas pasijuto. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 05 12, 14:55)
Koreguot manau visada galima, smile.gif  nebent jeigu sugalvotumėt kažką labai smarkiai keist tada jau tik perdaryt... Mūsų žiedeliai taip pat klasikiniai, tie vadinami D-shape, tai norėjosi tokio lengvesnio užslydimo ant piršto, pasitarėm su juvelyru, tai jis pasiūlė jų kraštelį iš vidinės pusės sušvelnint, nušlifavo aptakiau abi briauneles ir iškart skirtumas pasijuto. thumbup.gif

Musu irgi D-shape.
Tai taip, as ir noreciau tuos kampelius suapvalinti, kad palengvetu truputeli jie. aciu uz info, keliausim manau pas juvelyra pakoreguoti truputi ir bus ramu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliuxx @ 2011 05 12, 12:49)
Aš irgi už klasikinius thumbup.gif ir už paprastumą ax.gif

Ir aš. Manau dar vienas dalykas apie kurį svarbu pagalvoti renkantis žiedus - kaip jie žiūrėsis ant rankos ne tik vestuvių dieną, bet ir po daugelio metų, kai jau nebūsit tokie jauni, ir rankos jau bus pasiraukšlėjusios... smile.gif Aišku čia tuo atveju kai planuojama kad žiedai sens kartu su jumis, tiems kas ketina juos persidaryt po metų kitų tas neaktualu. smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti