mes užsisakėme jau anksčiau čia rodytus žiedus su gintaru...
tiesa, iš pradžių turėjome visokių dvejonių dėl žiedų didinimo ir mažinimo (forume buvo pateikta įvairių nuomonių), tačiau juvelyras, kuris daro tikrai ne pirmus žiedus su gintaru patikino, kad tiek dėl didinimo, tiek dėl mažinimo problemų tikrai nebus...
tiesiog reikia kreiptis į juvelyrą, kuris šioje srityje dirba (kaip jis pats minėjo - visada sumažinti ar padidinti žiedus yra lengviau, kuomet deimantai, gintaras ar etc. nebūna išdėstyti aplink visą žiedą (tuomet nereikia nieko išiminėti ir pan.), tačiau norint - galima viskas.
taigi neigiu mitą dėl žiedų su gintaru didinimo ar mažinimo
QUOTE(Rasucci @ 2011 05 06, 10:11)
sveikos,
Na mes jau pasigaminome žiedelius, mokėjom 700lt už gamybą, po vienos draugės pagyrų , kad už neeilinių žiedų gamyba sumokėjo 300lt (brolio vestuvėms) pagalvojau, kad mes čia baisiai prabangiai, nors man buvo sunku patikėt, nes draugai rudenį gaminosi pas pensininką juvelyrą, kuris gali pagaminti namie tik pagal standartinį šabloną kokio nori pločio žiedus, ir tai mokėjo 200lt už darbą. O draugė sako kad 300 už du žiedus, pas normaliai dirbantį juvelyrą, nu aš netikiu nors tu ką..
Taigi apie žiedus, mes darėm iš savo aukso, tik mainėm jį į geltoną auksą, nes jis mums dailesnis. Radau breuning puslapyje jų formytę, ir noriu parekomenduoti toms ir tiems, kurie nemėgsta juvelyrikos, nes šiti žiedai be galo smagūs, ir patogūs ant piršto, o ir forma neeilinė. Pasimatavę šablonus, nebenorėjome jų nusiimti, nes labai patogūs buvo.
Mes darėm lygius, be jokių deimantų, ir juostelių (per vidurį nėra to papildomo įdubimo), tik visą įdubusią dalį matu užpurškė. Ir mūsiškiai šiek tiek platesni už esančius nuotraukoj. Esu be galo patenkinta rezulatu Žiedai paprasti, originalios formos, patogūs ir tikrai dailūs.
Na mes jau pasigaminome žiedelius, mokėjom 700lt už gamybą, po vienos draugės pagyrų , kad už neeilinių žiedų gamyba sumokėjo 300lt (brolio vestuvėms) pagalvojau, kad mes čia baisiai prabangiai, nors man buvo sunku patikėt, nes draugai rudenį gaminosi pas pensininką juvelyrą, kuris gali pagaminti namie tik pagal standartinį šabloną kokio nori pločio žiedus, ir tai mokėjo 200lt už darbą. O draugė sako kad 300 už du žiedus, pas normaliai dirbantį juvelyrą, nu aš netikiu nors tu ką..
Taigi apie žiedus, mes darėm iš savo aukso, tik mainėm jį į geltoną auksą, nes jis mums dailesnis. Radau breuning puslapyje jų formytę, ir noriu parekomenduoti toms ir tiems, kurie nemėgsta juvelyrikos, nes šiti žiedai be galo smagūs, ir patogūs ant piršto, o ir forma neeilinė. Pasimatavę šablonus, nebenorėjome jų nusiimti, nes labai patogūs buvo.
Mes darėm lygius, be jokių deimantų, ir juostelių (per vidurį nėra to papildomo įdubimo), tik visą įdubusią dalį matu užpurškė. Ir mūsiškiai šiek tiek platesni už esančius nuotraukoj. Esu be galo patenkinta rezulatu Žiedai paprasti, originalios formos, patogūs ir tikrai dailūs.
na, aš nemanau, kad nunešę pas jusiškį juvelyrą ir sumokėję daugiau būtume labiau patenkinti rezultatu, nes tobuliau padaryt neįmanoma, 100% atitaikytos norimos spalvos, forma, proporcijos . Taigi, iš savo patirties galiu pasakyti, kad už tokią kainą tikrai galima pasidaryti kokybiškus norimus žiedukus .
QUOTE(elenalovein @ 2011 05 05, 22:53)
na gal ir taip, bet kazin kiek kainuotu pasigamint be savo aukso? na 1000 uz paprastus ziedus tai nemanau kad pigu butu. aisku ir kazko baisaus isigyt nesinoretu, kad paskiau nei sau nei kam
Esu tikra, kad galima pigiau . Nežinau, kokia tiksli aukso kaina, todėl negaliu kažko konkrečiau pasakyti. Šiaip, tokiu atveju, siūlyčiau nueiti pas juvelyrą ir pasikonsultuoti . Rekomenduoju tą, pas kurį mes darėmės, iš pradžių kai pirmą kartą nuėjom šiaip pasiklausinėt, pažiūrėt ką patars tai labai patiko, matosi, kad žmogus savo darbą myli ir išmano .
Nežiūrėkit į tas visas Aukso centro ir t.t. parduotuves, kur sumokate ne tik už žiedą, bet už vitrinas, 3-4 pardavėjų darbą, nuomos plotą prestižinėje vietoje ir t.t., nes tada susidaro įspūdis, kad jie net neįperkami ). Čia aš sakau toms, kurios nori sutaupyti .
Norejau paklaust, o kiek laiko mazdaug trunka ziedu padarymas, nuo pirmojo apsilankymo pas juvelyra? Poros menesiu uztektu?
QUOTE(Supreme @ 2011 05 09, 22:26)
Norejau paklaust, o kiek laiko mazdaug trunka ziedu padarymas, nuo pirmojo apsilankymo pas juvelyra? Poros menesiu uztektu?
mums tai beveik menesi
QUOTE(Supreme @ 2011 05 09, 22:26)
Mums žadėjo per 2-3 savaites, bet kadangi pasakėm, kad neskubame tai mėnesį užtruko
Dekui, mergaiciukes
Sveikutes, gal kas gali rekomenduot juvelyra gera ir nebrangininka ar Kaune, ar Panevezi, ar Vilniuje?
buciau dekinga, nes nezinom net nuo ko pradet ieskot
QUOTE(Siksta @ 2011 05 10, 08:08)
Sveikutes, gal kas gali rekomenduot juvelyra gera ir nebrangininka ar Kaune, ar Panevezi, ar Vilniuje?
Kaune jau rekomendavau ne karta Leita, Dauksos g. Kiek ziurejau jie savo tinklapio neturi, bet telefona rasi pagooglinusi
Musu ziedukus gamina pora menesiu, sia savaite jau turetume pasiimti. Taigi laiko gal ir uztektu, bet vasara- vestuviu sezonas ir uzsakymu juvelyrai turi daugiau taigi, kuo anksciau kreipsites, tuo didesnis sansas, kad spes padaryti.
http://www.facebook....9...e=1
Nezinau ar jums atidarys, mes galvojame apie tokius ziedus. Labai labai paprasti ir dailus.
Nezinau ar jums atidarys, mes galvojame apie tokius ziedus. Labai labai paprasti ir dailus.
QUOTE(Siksta @ 2011 05 10, 09:08)
Kaune Ametistas (Šv. Gertrūdos g. 18)
Papildyta:
QUOTE(paze @ 2011 05 11, 00:12)
http://www.facebook....9...e=1
Labai dailus! Aišku, jei vyriškas be deimanto būtų )