sveikos,
Na mes jau pasigaminome žiedelius, mokėjom 700lt už gamybą, po vienos draugės pagyrų , kad už neeilinių žiedų gamyba sumokėjo 300lt (brolio vestuvėms) pagalvojau, kad mes čia baisiai prabangiai, nors man buvo sunku patikėt, nes draugai rudenį gaminosi pas pensininką juvelyrą, kuris gali pagaminti namie tik pagal standartinį šabloną kokio nori pločio žiedus, ir tai mokėjo 200lt už darbą. O draugė sako kad 300 už du žiedus, pas normaliai dirbantį juvelyrą, nu aš netikiu nors tu ką..
Taigi apie žiedus, mes darėm iš savo aukso, tik mainėm jį į geltoną auksą, nes jis mums dailesnis. Radau breuning puslapyje jų formytę, ir noriu parekomenduoti toms ir tiems, kurie nemėgsta juvelyrikos, nes šiti žiedai be galo smagūs, ir patogūs ant piršto, o ir forma neeilinė. Pasimatavę šablonus, nebenorėjome jų nusiimti, nes labai patogūs buvo.
Mes darėm lygius, be jokių deimantų, ir juostelių (per vidurį nėra to papildomo įdubimo), tik visą įdubusią dalį matu užpurškė. Ir mūsiškiai šiek tiek platesni už esančius nuotraukoj. Esu be galo patenkinta rezulatu
Žiedai paprasti, originalios formos, patogūs ir tikrai dailūs.