Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai, 14 tema

QUOTE(Rasskee @ 2011 05 05, 09:39)
O gal galit pasidemonstruot?  ax.gif Labai idomu  mirksiukas.gif  Nes mes vis dar ieskome savuju..sad.gif

Jau rodziausi ankstesneje temoje, bet ikeliu dar karta smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2011 05 05, 10:20)

turbut busiu praleidusi blush2.gif labai grazus, tokie paprasti bet kartu ir puosnus labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2011 05 05, 08:09)
drinks_cheers.gif Mes savuosius taip pat radome Breuning kolekcijoje, pasimatavome Aukso gijoje ir neseme nuotrauka juvelyrui. Atliko 150% puiku darba, likom labai patenkinti. O pigiau kazkur 2,5 karto gavosi, nei perkant is kolekcijos, nors aukso savo ir neturejome  blink.gif

Mūsų tai su savo auksu gavosi apie 5-6 kartus pigiau, o skaičiavome, jei būtume aukso neturėję tai irgi būtų gavęsi 2,5 karto pigiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2011 05 04, 21:54)
Kazkaip sunku patiketi, kad auksinis ziedas uz 90-130 lt butu  g.gif Idomu, kokio jis svorio, kad toks pigus smile.gif Juk net lauzo supirkimo kaina ~60 lt uz grama.

na yra is titano ir pan. siaip yra ziurejau ir pigesniu ir brangesniu ir su nuolaidom nemazom. na mano vestuves tik kitais metais bet jau ziedus po biski ziurineju ir meginu skaiciuotis kiek reiks ant vestuviu. siaip zinau kad ziedai gana brangis tai ir ieskau pigesniu variantu, nesinori ir paprasciausius sumoket 500lt ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif va pigesnius ziedus ziurinejau situose psl www.overstock.com ir www.jewelryvortex.com bet dar neziurejau musu juvelyrinese, tai ner kaip palygint. rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(elenalovein @ 2011 05 05, 17:16)
na yra is titano ir pan. siaip yra ziurejau ir pigesniu ir brangesniu ir su nuolaidom nemazom. na mano vestuves tik kitais metais bet jau ziedus po biski ziurineju ir meginu skaiciuotis kiek reiks ant vestuviu. siaip zinau kad ziedai gana brangis tai ir ieskau pigesniu variantu, nesinori ir paprasciausius sumoket 500lt ax.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif  va pigesnius ziedus ziurinejau situose psl www.overstock.com ir www.jewelryvortex.com bet dar neziurejau musu juvelyrinese, tai ner kaip palygint. rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif

Neįsižeiskite, čia tik mano asmeninė nuomonė, bet, aš jau geriau pataupyčiau kur nors kitur, bet tik ne renkantis žiedus wink.gif..

Aj, o mūsų juvelyrinėse labai didelės, geriau jau patiems gamintis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neriuke: 05 gegužės 2011 - 19:59
QUOTE(ptashka @ 2011 05 05, 11:20)

ptashka, koks jusu ziedo plotis ir kiek karatu bei mm briliantukas turi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Neriuke @ 2011 05 05, 19:58)
Neįsižeiskite, čia tik mano asmeninė nuomonė, bet, aš jau geriau pataupyčiau kur nors kitur, bet tik ne renkantis žiedus wink.gif..

As esu lygiai tos pacios nuomones, visa svente, suknele, sukuosenos ir tt yra vienai dienai, o ziedai visam gyvenimui smile.gif
Atsakyti
na gal ir taip, bet kazin kiek kainuotu pasigamint be savo aukso? na 1000 uz paprastus ziedus tai nemanau kad pigu butu. blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif aisku ir kazko baisaus isigyt nesinoretu, kad paskiau nei sau nei kam blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
ptashka gražūs žiedeliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2011 05 05, 20:09)
ptashka, koks jusu ziedo plotis ir kiek karatu bei mm briliantukas turi  ax.gif

Isoreje 7 mm, viduje apie 5,5 mm (kaip matote, briauna istriza, kad matytusi briliantukai). Dydysis briliantukas 0,1 karato. Tiksliai mm dabar nepasakysiu del skersmens.

Rosebud1, aciu, mes esam be galo patenkinti wub.gif Jie tuo paciu ir klasikiniai, bet ir originalus. Nesigailiu nei cento

elenalovein - ziedu kaina priklauso nuo ju svorio, dydzio... pasidaryti galima ir labai papigiai 2-3 mm plocio saibytes turint savo aukso. As nesisiusciau is uzsienio nesimatavus. Geriau sutaupyti kitose vietose. Pvz. geriau maziau zmoniu ir mazesnis balius, negu taupymas ten, ka jus turesit visam gyvenimui.
Atsakyti
QUOTE(Neriuke @ 2011 05 05, 20:58)

Aj, o mūsų juvelyrinėse labai didelės, geriau jau patiems gamintis smile.gif

Pritariu ir as jums mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos,

Na mes jau pasigaminome žiedelius, mokėjom 700lt už gamybą, po vienos draugės pagyrų , kad už neeilinių žiedų gamyba sumokėjo 300lt (brolio vestuvėms) pagalvojau, kad mes čia baisiai prabangiai, nors man buvo sunku patikėt, nes draugai rudenį gaminosi pas pensininką juvelyrą, kuris gali pagaminti namie tik pagal standartinį šabloną kokio nori pločio žiedus, ir tai mokėjo 200lt už darbą. O draugė sako kad 300 už du žiedus, pas normaliai dirbantį juvelyrą, nu aš netikiu nors tu ką..
Taigi apie žiedus, mes darėm iš savo aukso, tik mainėm jį į geltoną auksą, nes jis mums dailesnis. Radau breuning puslapyje jų formytę, ir noriu parekomenduoti toms ir tiems, kurie nemėgsta juvelyrikos, nes šiti žiedai be galo smagūs, ir patogūs ant piršto, o ir forma neeilinė. Pasimatavę šablonus, nebenorėjome jų nusiimti, nes labai patogūs buvo.
Mes darėm lygius, be jokių deimantų, ir juostelių (per vidurį nėra to papildomo įdubimo), tik visą įdubusią dalį matu užpurškė. Ir mūsiškiai šiek tiek platesni už esančius nuotraukoj. Esu be galo patenkinta rezulatu smile.gif Žiedai paprasti, originalios formos, patogūs ir tikrai dailūs. thumbup.gif

user posted image

Atsakyti