patiko ir man šitas straipsnis dėl to galutinai nusprendžiau, kad imsim visiškai klasikinius žiedus
taip, ir aš žinau kaip konfetee, kad kaina berods tokia pati kaip ir geltono aukso
QUOTE(konfetee @ 2011 04 12, 21:27)
Kaip nuostabu, sveikinu Jus su artėjančiu jubiliejumi
Aš tai kiek žinau, tai tą baltą auksą padaro iš balto, vadinasi kaina tokia pati. Pas juvelyrus kiek merginos sakė, tai pigiausiai auksas būna 65-70 Lt/g.
Aš tai kiek žinau, tai tą baltą auksą padaro iš balto, vadinasi kaina tokia pati. Pas juvelyrus kiek merginos sakė, tai pigiausiai auksas būna 65-70 Lt/g.
Aciu uz info, reiskia reikia teirautis pas vietinius juvelyrus. Ar teisingai supratau is geltono aukso padaro balta
QUOTE(egluti @ 2011 04 13, 00:37)
patiko ir man šitas straipsnis dėl to galutinai nusprendžiau, kad imsim visiškai klasikinius žiedus
taip, ir aš žinau kaip konfetee, kad kaina berods tokia pati kaip ir geltono aukso
dekoju
QUOTE(emigrante @ 2011 04 13, 09:15)
Aciu uz info, reiskia reikia teirautis pas vietinius juvelyrus. Ar teisingai supratau is geltono aukso padaro balta
dekoju
dekoju
Is geltono aukso gali padaryt geltona balta arba raudona, dedasi tam tikros priemaisos ir isgaunama, kokia tik nori, spalva.
QUOTE(Juoduke` @ 2011 04 13, 13:11)
Is geltono aukso gali padaryt geltona balta arba raudona, dedasi tam tikros priemaisos ir isgaunama, kokia tik nori, spalva.
Kaip viska aiskiai isdestete, aciu dabar jau aisku
QUOTE(emigrante @ 2011 04 12, 17:34)
Labas merginos, perskaiciau visa jusu temuke,grozybiu prisiziurejau Musu ziedai tradiciniai geltono aukso 5mm plocio. Rugseji musu bendro gyvenimo 10m jubiliejus, turiu ideja kaip tai pamineti ir pagrazinti ziedus.
Gal zinote kokia dabar balto aukso rinkos kaina?
Gal zinote kokia dabar balto aukso rinkos kaina?
sveikinu
Sveikos merginos
Gal kartais žinote kiek kainuoja auksinio žiedo prabavimas? Mums reikia savo žiedukus vežti prabuoti
Gal kartais žinote kiek kainuoja auksinio žiedo prabavimas? Mums reikia savo žiedukus vežti prabuoti
QUOTE(Juoduke` @ 2011 04 13, 12:11)
o iš viso auksas turi berods net 14 atspalvių
QUOTE(Nosiukas @ 2011 04 19, 20:52)
Sveikos merginos
Šiandieną kaip tik mums tai ir skaičiavo. Tai Juozapavičiaus gatvėje Vilniuje kur yra vestuvinių žiedų salonas, prabavimas 60lt, jei daraisi pas juos žiedukus.
QUOTE(Ievaa @ 2011 04 19, 22:34)
Šiandieną kaip tik mums tai ir skaičiavo. Tai Juozapavičiaus gatvėje Vilniuje kur yra vestuvinių žiedų salonas, prabavimas 60lt, jei daraisi pas juos žiedukus.
Dėkuj už info
QUOTE(werda @ 2011 04 21, 20:31)
Sveikos, po kiek pas juvelyra aukso kainos, mums sake supirktu ziedams lauza po 60 litu. Nes ziedai bus is paladzio.
Musu ziedukai brangoki, tad nenorim permoketi uz kiekviena smulkmena. Ir kokios deimantuku kainos 0,1 ct
Musu ziedukai brangoki, tad nenorim permoketi uz kiekviena smulkmena. Ir kokios deimantuku kainos 0,1 ct
Nezinau, kaip Vilniuje, bet Utenoje aukso supirkimas siuo metu 40lt/g, o pardavimas 60lt/g. Kaune klausiau aukso pardavimo kainos vienoj juvelyrinej, tai irgi sake 65Lt/g.