Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai, 14 tema

QUOTE(Rasskee @ 2011 03 30, 19:17)
Oho, nieko sau, mums truputi daugoka būtų, jei su savo auksu ir šitiek dar mokėt  unsure.gif  juo labiau, nematau aš čia kažko sudėtingo, visas grožis paprastume smile.gif

O aš manau, kad kaip tik pigu smile.gif Darbas 700 Lt, nes visgi tai ne klasikiniai žiedai, o su išraižymais. Na auksas brangokai kainavo - 75 lt už gramą.

Tačiau parduotuvėje tokio pločio ir svorio žiedai kainuoja apie 3000 Lt

O tie kurie kainuoja apie 1000-1500 Lt - bent kiek žiūrėjom, tai labai lengvučiai ir siauri - max 5-6 g abu žiedai ir kokie 4 mm pločio, o mūsų sveria 14 g ir 6 mm pločio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatela @ 2011 03 31, 09:31)
O aš manau, kad kaip tik pigu smile.gif Darbas 700 Lt, nes visgi tai ne klasikiniai žiedai, o su išraižymais. Na auksas brangokai kainavo - 75 lt už gramą.

Tačiau parduotuvėje tokio pločio ir svorio žiedai kainuoja apie 3000 Lt

O tie kurie kainuoja apie 1000-1500 Lt - bent kiek žiūrėjom, tai labai lengvučiai ir siauri - max 5-6 g abu žiedai ir kokie 4 mm pločio, o mūsų sveria 14 g ir 6 mm pločio mirksiukas.gif

Na, aš turbūt netaip išsireiškiau smile.gif Turėjau omeny kad mums būtų brangu sad.gif nelabai galėtume sau leisti tokių, nors jūsų žiedukai labai gražūs... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(menuliodukra @ 2011 03 31, 10:03)
Labukas, jungiuosi prie Jusu smile.gif
As su tokiu klausimuku, ar brangakmeniai vestuviniuose zieduose tik mados vaikymasis, ar tai saves isreiskimas? Pastebejau, kad dauguma poru renkasi su brangakmeniais ziedelius...  Musu vestuves jau ne uz kalnu, bet  taip ir negalime apsispresti, kokius ziedus rinktis.  Suzadetinis dairosi i tuos, kurie su deimantukais, o man labiau mielesni klasikiniai....

Paskaitykit šį straipsnį ir savo sužadėtiniui duokit paskaityt mirksiukas.gif

http://www.alfa.lt/s...010-04-23_07-06
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 03 31, 11:00)

teisybe sako. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoduke` @ 2011 03 31, 12:59)
teisybe sako.  smile.gif

Nuostabus straipsnis. Mano išsakytoms mintims jis irgi pritaria smile.gif
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 03 31, 09:00)

Ačiū, tikrai naudingas straipsnis smile.gif jau atspausdinau ir vakare parodysiu brangiausiajam smile.gif
Atsakyti
Na, deimančiukai, už kuriuos mokėjote, turėtų būti IF, mažų mažiausiai VVS1 skaidrumo ir aukščiausių atspalvių baltos spalvos. Jei yra kitaip, kaip visada, permokėjote smile.gif

Jei ką nors domina, turiu deimančiukų pigiau, nei jums pasiūlys juvelyras. Minėjote, kad už 0.1ct mokėjote apie 6-7 šimtus litų. Nemažai smile.gif

Turiu labai gražių didesnių deimančiukų ir už tikrai pigiau, nei juvelyrai pasiūlytų. Ir kitų formų, nei vien apvalus ir kitų spalvų. Ir t.t. Ar jie TIKRAI tikri? Taip, jie tikrai tikri smile.gif

Galbūt kam nors įdomu, duokite žinią apie jūsų poreikius atitinkančius deimančiukus, nuo juvelyro kainos aš jums sutaupysiu apie 25-30proc. Ypač, kalbant apie didesnius akmenis.
Atsakyti
QUOTE(švytėjimas @ 2011 03 31, 14:21)
Na, deimančiukai, už kuriuos mokėjote, turėtų būti IF, mažų mažiausiai VVS1 skaidrumo ir aukščiausių atspalvių baltos spalvos. Jei yra kitaip, kaip visada, permokėjote smile.gif

Jei ką nors domina, turiu deimančiukų pigiau, nei jums pasiūlys juvelyras. Minėjote, kad už 0.1ct mokėjote apie 6-7 šimtus litų. Nemažai smile.gif

Turiu labai gražių didesnių deimančiukų ir už tikrai pigiau, nei juvelyrai pasiūlytų. Ir kitų formų, nei vien apvalus ir kitų spalvų. Ir t.t. Ar jie TIKRAI tikri? Taip, jie tikrai tikri smile.gif

Galbūt kam nors įdomu, duokite žinią apie jūsų poreikius atitinkančius deimančiukus, nuo juvelyro kainos aš jums sutaupysiu apie 25-30proc. Ypač, kalbant apie didesnius akmenis.

Taip, deimantai isimtinai balti. Puikiai zinau, kad jie yra brangiausi smile.gif

TIKRI tai sertifikuoti? Bent jau tie, kurie virs 0,3?
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2011 03 31, 15:27)
Taip, deimantai isimtinai balti. Puikiai zinau, kad jie yra brangiausi smile.gif

TIKRI tai sertifikuoti? Bent jau tie, kurie virs 0,3?

Dauguma turi tarptautinius sertifikatus, kiti neturi. Bet juos sertifikuojam prabavimo rūmuose.
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 03 31, 10:00)

Tikrai naudingas staripsnis smile.gif
Atsakyti
Labas merginos, perskaiciau visa jusu temuke,grozybiu prisiziurejau wub.gif wub.gif Musu ziedai tradiciniai geltono aukso 5mm plocio. Rugseji musu bendro gyvenimo 10m jubiliejus, turiu ideja kaip tai pamineti ir pagrazinti ziedus.
Gal zinote kokia dabar balto aukso rinkos kaina?
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2011 04 12, 19:34)
Labas merginos, perskaiciau visa jusu temuke,grozybiu prisiziurejau wub.gif  wub.gif Musu ziedai tradiciniai geltono aukso 5mm plocio. Rugseji musu bendro gyvenimo 10m jubiliejus, turiu ideja kaip tai pamineti ir pagrazinti ziedus.
Gal zinote kokia dabar balto aukso rinkos kaina?

Kaip nuostabu, sveikinu Jus su artėjančiu jubiliejumi smile.gif

Aš tai kiek žinau, tai tą baltą auksą padaro iš balto, vadinasi kaina tokia pati. Pas juvelyrus kiek merginos sakė, tai pigiausiai auksas būna 65-70 Lt/g.
Atsakyti