Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai, 14 tema

Diskutuojam, aptarinėjam ir rodomės toliau...

user posted image

SENA TEMA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo konfetee: 01 kovo 2011 - 13:49
kam reikia - super juvelyras Kaune mirksiukas.gif
http://www.facebook....p:/.../&h=7c98d
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mabi: 01 kovo 2011 - 15:20
QUOTE(mabi @ 2011 03 01, 15:16)
kam reikia - super juvelyras Kaune  mirksiukas.gif
http://www.facebook....p:/.../&h=7c98d

Man babute aukso dave ziedams liko tik pagaminti, gal ka parekomenduosite Vilniuje.
Atsakyti
QUOTE(kristina-kukuskina @ 2011 03 01, 19:11)
Man babute aukso dave ziedams liko tik pagaminti, gal ka parekomenduosite Vilniuje.

mes zadejom darytis ziedus, tai buvom nueje pas juvelyra Rotundos gatvej. pasirode, labai neblogas, ismanantis savo darba vyriskis.
Atsakyti
QUOTE(kristina-kukuskina @ 2011 03 01, 20:11)

Mes gaminames tavostudio.lt, geras juvelyras girdeje. Draugai gaminosi pas Raimunda Miliauska, irgi liko patenkinti rezultatu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-kukuskina @ 2011 03 01, 21:11)

Mes prieš pusantrų metų darėmės pas Dalių Kudabą. Likom labai patenkinti, padarė tokius kokių ir norėjom thumbup.gif
Atsakyti
mes irgi buvome nueje pas "Rotundo auksakalius" Rotundo g. Gal juvelyras ir ismano savo darba, bet kad kantrybes neturi aiskinti tai jau tikrai, o ta moteriske salia jo sedinti tai isvis be zodziu, nesiskaito su klientais. Apsitarem ir buvom pasiruose cia daryti, bet kai pradejo skubinti, kad greiciau sakykit ziedu dydzius ir net nepadejo dydzio issirinkt, tai atsiprasau. Tada taip ir isejom, taciau kita diena nuejom ir atsiemem uzsakyma. Yra simtai juvelytu, kurie tikrai bus suinteresuoti ir paaiskins kas ir kaip, o ne greiciau sakykit. Tai vat tokia mano patirtis
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 03 02, 17:39)
mes irgi buvome nueje pas "Rotundo auksakalius" Rotundo g. Gal juvelyras ir ismano savo darba, bet kad kantrybes neturi aiskinti tai jau tikrai, o ta moteriske salia jo sedinti tai isvis be zodziu, nesiskaito su klientais. Apsitarem ir buvom pasiruose cia daryti, bet kai pradejo skubinti, kad greiciau sakykit ziedu dydzius ir net nepadejo dydzio issirinkt, tai atsiprasau. Tada taip ir isejom, taciau kita diena nuejom ir atsiemem uzsakyma. Yra simtai juvelytu, kurie tikrai bus suinteresuoti ir paaiskins kas ir kaip, o ne greiciau sakykit. Tai vat tokia mano patirtis

o geras... o mums kaip tik daug ka patare, viska apskaiciavo, ismatavo... bet, kai suzinojo, kad norim nusikopijuot Georgio Visconti ziedus, patare geriau pirkti tikrus... tai taip ir padarem... nu matyt visko pasitaiko, nenuotaikoj zmogus buvo...
Atsakyti
Gal kas pirkote vestvinius žiedus iš volframo karbido ir jau turite? Sugalvojom, kad nors ir apsiženyjom su auksiniais, bet labai norim pasikeisti. Randu tik žinutes planuojančių, bet jau įsigijusių nieko nėra. Būkit geros, kas jau turite, nepatingėkite parašyti, kaip nešiojasi ir t.t. 4u.gif

Lietuvoje randu tik "OG rings" salone tokius žiedus. Gal yra dar kažkur tik aš nesugebu rasti?
Atsakyti
Sveikos,
Stai musu ziedai smile.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos, labai grazus ziedukai smile.gif mes ziedus nusipirkome gruodzio menesi pataikem per ispardavimu smile.gif su baltu auksu, su rasteliu tarsi pynimu smile.gif wub.gif
Atsakyti
Su akutemis moteriskas gal i grazu, bet, mano manymu, nepraktiska, nes cia toks ziedas, kurio nenusiimineji, ir gaves karscio, salcio, muilo ir pan tos akytes iskrenta. Pradziai irgi norejau darytis su akmenuku, bet geriau koks rastelis ar is dvieju spalvu, bus maziau problemu. mirksiukas.gif
Atsakyti