QUOTE(*Ciau ciau* @ 2014 01 14, 16:21)
Kadangi si tema apie baldus, tai rasau cia, nes panasiu temu neberandu. Gaminomes pgl uzsakyma miegamojo rubu spinta ir nepagalvoje pasigaminome stalcius kojinems labai didelius ir gilius. Db problema ta, kad stalcius toks DIIIIDELIS kad kojines sudejus tenka gerai ju ten paieskoti. Bandeme ieskoti IKEA balduose skyriu stalciui, bet matmenys neatitinka-visi per mazi. Ka patartumet? Nebematau kitos iseities kaip pirkti plokste ir darytis viduje skyrius paciai.
del stalciu suskirstymo, tai toj pacioj ikejoj pilna medziaginiu dezuciu...pas mane visu komodu stalciuose apatiniai ir kojines tokiose ishrushiuoti....
Ar, taupant galima bet kokias nedideles kartonines dezutes susidet/kartonu perskirt...
Bet va kad per gilus, tai jau blogai. Gal verta vietoj 1 stalciaus 2 negilius daryt, ar kitaip kaip perskirstyt
Kreipkites kur daret, gal ka patartu/perdarytu. Man visada gaila nenaudojamos vietos
QUOTE(Rutele_S @ 2014 01 18, 14:13)
Ateinu su klausimu. Nezinau kiek reikia sveisti si daikta...Pasveiciau, pavaliau dulkes, rodau. Kai kur, ant kanteliu, dazai patrupeje, tai ten sviesiau, matosi. Na ir dabar galvoju ar man viska ant tiek sveist kad liktu nat medzio spalva, ar pakanka va kiek ten pasveiciau ir pavaliau dulkes
ten db svelnu svelnu
Zodziu nzn ka daryt toliau? O galutiniam variante nenoriu
dazais storai uzvaryt. Grazu kaip sios temos pirmam psl tas baltas kreslas, kuom patapo
Beicuot ir lakuot? Tai kaip dabar kad suvienodinti spalva? nes kantukai daugiau pasideveje... Nesu turejus reikalu su tais beicais, jei ji spalvota imti, tai nebus taip kad vistiek liks sviesiau kru db sviesesnes vietos? Ir paskui lakuociau, ieskociau dregmei atsparaus lako nes spintele bus vonioje, ten dregmes daug.
as tai nesuprantu ka jus su juo daryt norit? dazyt ar beicuot ir lakuot? nes jei beicuot, tai zinoma, reikia nusveist iki pat medienos, jei dazysit, tai nereikia, svarbu susiausti pavirsiu....
QUOTE(Rutele_S @ 2014 01 18, 19:54)
kas zinot sitam video kokius produktus ji naudoja? nuo 1 minutes kazkur ir nuo 1.27 bei 2.32 minutes ?
kokiam video? linko truksta