QUOTE(uups @ 2012 09 03, 09:30)
as tai esu aliejaus gerbeja
mano virtuves stalas ir visi darbastaliai ialiejuoti,- man labai patinka
apie vashka nezinau
gal galit pasidalinti koki naudojate?
ir kaip tai darote? su kempynele per pavirsiu vozoti ir viskas
ir taip pora kartu?
tikrai nesinoretu kazkokio blizgancio pavirsiau, nenoriu kad stalo rastas matytusi kaip per stikla.
Papildyta:
QUOTE(Daina76 @ 2012 09 03, 09:57)
...O apie šio stalo galutinę spalvą, mes nieko spręsti negalime, nes nežinome kokioje aplinkoje jis stovės. Jums geriau matyti. Tikrai lietuviško stalo nedažyčiau balta (kad ir permatomu medžio raštu) spalva. Taip senovėje lietuviai nedarė, taip nereikia ir dabar iš baldo juoktis
. Na, ir kam
spygliuotį dažyti riešuto spalvos beicu?
...
Visi lakai, aliejai ir vaškai turi daug privalumų ir maždaug tiek pat minusų. Nuo visų bėdų nė vienas iš jų neapsaugos ir mūsų patarimai nedaug padės. Jei būtų vienas kažkos superinis paviršiaus fiksatorius, tai tų kitų niekas ir negamintų. O dabar turime galimybę rinktis, ginčytis ir vėl šveisti, keisti paviršius....
*aplinkos dar tam stalui nera, nes namas dar tik statomas ir kuriamas. yra tik uzmatymai, vizija. Zinau kad sienos bus balintu dailylenciu
**is baldo bandysim nesijuokti
sitas stalas isviso buves melynas, paskui ryzas/rudas ir galiausiai pilkas
todel manau bet kokiu atveju jam dabar bus kvepuoti lengviau kai nusveiciau ir nubeicavau
mano mociutes spinta-podelis balta buvo ir indauja balta buvo, saliono baldai tamsiai tamsiai bordiniai , vos ne juodi, skrynia bordo su melynais rastais
***kaiptai egles spalvos beico neuzmaciau