Įkraunama...
Įkraunama...

Indų filmai 2

QUOTE(Triumfante @ 2012 04 25, 14:26)
Prasau, gal nuoroda is kur siunciates?  unsure.gif Maciau anonsa ir isimylejau.  wub.gif

Pagaliau paziurejau, juokiausi ir verkiau, labai jausminga, labai grazu... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 25, 17:05)
Pagaliau paziurejau, juokiausi ir verkiau, labai jausminga, labai grazu...  wub.gif

BTT jei ką turiu tris pakvietimus 4u.gif rašykit į až mail ir atsiūsiu pakvietimą ax.gif jei ką spamu neusiimu mirksiukas.gif
Atsakyti
Ne visai indų filmas, bet pasakoja karo ir meilės istoriją, besivystančią tarp Indijos ir Pakistano 4u.gif Išsiskyrimas (2007)/ Partition
Atsakyti
as visad ziuriu per smailas.net ten yra gan nemazai indisku filmu 4u.gif
Atsakyti
sveikos,
noreciau truputeli prikelti tema ir paklausti, kokius naujus indiskus filmus ziurejote?ka galetumete parekomenduoti? smile.gif))
Atsakyti
Neseniai perziurejau housefull 2. Romantine komedija, verta perziuret.
Atsakyti
Man labai patiko filmas ''Gangster'' ir senas bet geras ''Macharadzos dukra''.Oi kaip noreciau paziureti ax.gif
Atsakyti
Jau kelis kartus ziurejau "Lusnynu milijonierius" thumb_yello.gif

O dar labai patinka filmai su Aishwarya Rai, man ji tokia grazi moteris, patiko sie filmai su ja:
"Mistress of Spices" (2006) bei "Bride and Prejudice" (Pride and Prejudice indiska versija).
Atsakyti
Ką tik pažiūrėjau "Ishaqzaade". Nu žinokit įspūdį nemenką paliko. Labai super filmas, net ašarą teko išspausti.
Atsakyti
Labai patiko filmas hindi kalba Black.
Atsakyti
paziurejau filma Jab.Tak.Hai.Jaan. ir svaigstu kaip noriu dar kažko tokio nerealaus biggrin.gif
Atsakyti
esu maciusi tris indų filmus.
my name is Khan
three friends
Barfi.
ypac rekomenduoju pastarąjį. ir šypsojausi ir verkiau. bet žinoma visi trys verti dėmesio. 4u.gif
Atsakyti