Įkraunama...
Įkraunama...

Indų filmai 2

QUOTE(maria0812 @ 2012 02 14, 03:31)
gal Kambakkht Ishq?

Taip.
Atsakyti
QUOTE(maria0812 @ 2012 02 14, 03:31)
gal Kambakkht Ishq?

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal imestumete kokia nuoroda per kur ziureti. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,paskaitinėjau jūsų temukę ir pažiūrėjau sekmadienį Molba žiūrėjom visos aš ir mano mergytės praverkėm didžiają dalį kino blush2.gif dar labai patiko Mano vardas Khanas jei kam reikia turiu 3 pakvietimus į btt mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos visos smile.gif
labai patariu paziureti filma love aaj kal... na tikrai netipinio siuzeto, mane labai sudomino, jau net pora kartu teko ziureti smile.gif
kitas taip pat labai geras filmas butu Mere Brother Ki Dulhan.
Norejau paklausti, gal kuri zinote dar kokiu filmu, kur butu galima isspausti asarele?? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aitra555 @ 2012 03 06, 17:47)
sveikos visos  smile.gif
labai patariu paziureti filma love aaj kal... na tikrai netipinio siuzeto, mane labai sudomino, jau net pora kartu teko ziureti smile.gif
kitas taip pat labai geras filmas butu Mere Brother Ki Dulhan.
Norejau paklausti, gal kuri zinote dar kokiu filmu, kur butu galima isspausti asarele?? mirksiukas.gif

Man Love Aaj Kal siaip sau(gal, kad Deepika Padukone nelabai man patinka wink.gif )
Man asaros liejasi laisvai ziurint senesnius filmus.
Devdas
Kal ho naa ho
Fanaa
Baghban
kabhi khushi kabhie gham
Veer Zara
Waqt: The Race Against Time
Zindagi rocks
Taare Zameen Par
Ghajini
Kurbaan
my name is Khan

Atsakyti
Labas ,Mere Brother Ki Dulhan žiūrėjau ,nu nieko,bet (My name Khan) tikrai daug geresnis 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. Man asmeniskai Molba nelabai patiko, labai jau viskas niuriai ten. Rekomenduoju Desi boyz paziureti, toks nuotaikingas filmas.
Atsakyti
Man dar labai patiko neseniai matytas
Sadiyaan: Boundaries Divide... Love Unites
Atsakyti
vakar ziurejau desi boyz, tikrai labai juokingas filmas ir grazus vyrukai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes. Ka tik paziurejau filma Force (indisko pavadinimo nezinau), nu ka galiu pasakyt toks bajavykas visai nieko, o ir meiles netruksta. Man kazkaip tokie lengvesni indiski patinka, vienas tokiu Dostana (ale komedija apie meile). Maciau jau yra anonsas Dhoom3, nu idomu ka kurejai bus sugalvoje. Dhoom nelabai ispudi paliko, bet uztat Dhoom2 dar ir dabar muzika skamba ausyse.
Atsakyti
QUOTE(volungele @ 2012 02 28, 11:34)
Sveikos,paskaitinėjau jūsų temukę ir pažiūrėjau sekmadienį Molba žiūrėjom visos aš ir mano mergytės praverkėm didžiają dalį kino blush2.gif dar labai patiko Mano vardas Khanas jei kam reikia turiu 3 pakvietimus į btt mirksiukas.gif

Prasau, gal nuoroda is kur siunciates? unsure.gif Maciau anonsa ir isimylejau. wub.gif
Atsakyti