Įkraunama...
Įkraunama...

Indų filmai 2

As taip pat esu milziniska indisku filmu megeja smile.gif) paskutinis matytas filmas Action Replayy su aishwarya rai. Tikrai labai geras filmas, vertas demesio ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitra555: 19 gruodžio 2011 - 21:36
QUOTE(aitra555 @ 2011 12 19, 22:35)
As taip pat esu milziniska indisku filmu megeja smile.gif) paskutinis matytas filmas Action Replayy su aishwarya rai. Tikrai labai geras filmas, vertas demesio  ax.gif

Ačiū, būtinai pažiūrėsiu..
Atsakyti
QUOTE(Giedrime71 @ 2011 03 22, 15:33)
dar man labai patiko filmas " New York 2009"

Yra toks filmas "KITES".. Anglu, ispanu ir indu kalbu misinys, haha. Filmas neatrodo ypatingas, bet kazka turi, ka uzkabina.... thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

SENA TEMA
Atsakyti
Man pats graziausias filmas Om Shanti Om smile.gif Su Shahrukh Khan smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamzikas: 22 sausio 2012 - 17:32
Kamzikas, gal galetumete nuoroda? bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
O man tai geriausi indiski filmai kur vaidina HRITHIK ROSHAN,nu tiesiog dievinu sita aktoriu,o geriausias jo filmas DHOOM 2,Tikri jausmai. thumbup.gif

Atsakyti
O man tai geriausi indiski filmai kur vaidina HRITHIK ROSHAN,nu tiesiog dievinu sita aktoriu,o geriausias jo filmas DHOOM 2,Tikri jausmai.
Atsakyti
Su šiuo aktorium kaip tik neseniai žiūrėjau "Kites". Labai savotiškas, toks mix'as meksikietiško, amerikietiško ir indiško filmo. Labai labai patiko wub.gif
Atsakyti
Nezinau ar buvo paminetas filmas Neitiketina meile (2009). Gan smagus ir siuolaikiskas fimukas. Beje is kur jus siunciates indiskus filmus, nes pagal originalius pavadinimus per zMule nelabai ka meta?
Atsakyti
QUOTE(Ingulyte @ 2012 02 13, 23:35)
Nezinau ar buvo paminetas filmas Neitiketina meile (2009). Gan smagus ir siuolaikiskas fimukas. Beje is kur jus siunciates indiskus filmus, nes pagal originalius pavadinimus per zMule nelabai ka meta?

iš rusiškų torentų siunčiuosi, o koks būtų tikslus filmo Neitiketina meile indiškas pavadinimas, nerandu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedrime71: 14 vasario 2012 - 00:22
QUOTE(Giedrime71 @ 2012 02 13, 22:14)
iš rusiškų torentų siunčiuosi, o koks būtų tikslus filmo Neitiketina meile  indiškas pavadinimas, nerandu  4u.gif

gal Kambakkht Ishq?
Atsakyti