QUOTE(aitra555 @ 2011 12 19, 22:35)
As taip pat esu milziniska indisku filmu megeja ) paskutinis matytas filmas Action Replayy su aishwarya rai. Tikrai labai geras filmas, vertas demesio
Ačiū, būtinai pažiūrėsiu..
QUOTE(Giedrime71 @ 2011 03 22, 15:33)
dar man labai patiko filmas " New York 2009"
Yra toks filmas "KITES".. Anglu, ispanu ir indu kalbu misinys, haha. Filmas neatrodo ypatingas, bet kazka turi, ka uzkabina....
Man pats graziausias filmas Om Shanti Om Su Shahrukh Khan
O man tai geriausi indiski filmai kur vaidina HRITHIK ROSHAN,nu tiesiog dievinu sita aktoriu,o geriausias jo filmas DHOOM 2,Tikri jausmai.
O man tai geriausi indiski filmai kur vaidina HRITHIK ROSHAN,nu tiesiog dievinu sita aktoriu,o geriausias jo filmas DHOOM 2,Tikri jausmai.
Nezinau ar buvo paminetas filmas Neitiketina meile (2009). Gan smagus ir siuolaikiskas fimukas. Beje is kur jus siunciates indiskus filmus, nes pagal originalius pavadinimus per zMule nelabai ka meta?
QUOTE(Ingulyte @ 2012 02 13, 23:35)
Nezinau ar buvo paminetas filmas Neitiketina meile (2009). Gan smagus ir siuolaikiskas fimukas. Beje is kur jus siunciates indiskus filmus, nes pagal originalius pavadinimus per zMule nelabai ka meta?
iš rusiškų torentų siunčiuosi, o koks būtų tikslus filmo Neitiketina meile indiškas pavadinimas, nerandu
QUOTE(Giedrime71 @ 2012 02 13, 22:14)
iš rusiškų torentų siunčiuosi, o koks būtų tikslus filmo Neitiketina meile indiškas pavadinimas, nerandu
gal Kambakkht Ishq?