Sveikos,
QUOTE(Blizge @ 2011 03 01, 18:29)
šeštadieni išpunktavo 11 iš jų apsivaisino 7. Šiandien įsodinom 2 (labai geros kukybės) likusius auginam iki blastocistų. Viskas, kaip ir praėjusį kartą. Dar jei pasakys, kad liko tik du, tai visai mistika.
Geras, reiškias stabiliai pas tave viskas
Svarbu kad pabaiga būtų teisinga
QUOTE(*Gaja* @ 2011 03 01, 18:36)
Bum,ir as vis seku tavo kelia ir labai labai palaikau
O sakyk,man idomu,kodel viena nusprendet isodinti? Cia gyd.taip rekomendavo ar patys taip nusprendet?
Laba, ačiū už palaikymą. Mes du dėjom - vieną mažą ir kitą paaugintą iki blastocistos
Trijų nedėjo nes tipo labai geros kokybės šitie buvo tai bijojo kad trynukų nebūtų
QUOTE(Rute @ 2011 03 01, 20:54)
Paskui antrąkart skambinau tikslintis dėl vaistų, tai sesutė sakė, kad gydytis reiktų ir vyrui ir kad gydytojas (kuris mums darys IVF'ą) visada abiems skiria gydymą. Gaila, bet treisas atostogauja, o aš blaškausi dabar nežinodama kaip elgtis: Vyrui gerti antibiotikus ar negerti.. pakenks jie spermai ar nepakenks, ar ureplazmos negydytos nepakenks..
MB tai specialiai iki punkcijos gėrė paskirtus antibus ale 'profilaktiškai', bet turbūt ten buvo kitokie, lengvesni, nežinau..
QUOTE(Damute* @ 2011 03 01, 21:27)
Prisipažįstu - pasidariau ryte NT, pamačiau savo ryškų I jokių vaiduoklių, per pietus pridaviau kraują, atsakymas rytoj vakare.
Laukiam kraujo atsakymo
QUOTE(Adrija1 @ 2011 03 02, 08:20)
Labai tikesiuos kartu su Tavimi! Mano istorija su puodeliu tokia- paprastas Komfort testas parode antra juostele po 20min., nepatikejau, kita diena pasiradiau puodeli, jis neparode nieko, bet po savaites, pasidarius hcg jis buvo 25,5, tiesa istorijos pabaiga liudna, tada jis jau krito, nes PRG neuzteko. Taip kad siulyciau nelabai tais puodeliais pasitiketi. Kazkurioj temutej skaiciau, kad mergaitems tik nuo 100miu/l parode puodelis. Viliames ir laukiam!
Nesutinku. Su tuo Komfort tai išvis vos ne kas antras vaiduoklius parodo nors nėštumo ir nėra, iš tolo į juos nežiūrėčiau. O puodelis tai tikiu kad nieko nerodė jei tik po savaitės hcg buvo 25,5
Matomai buvo per mažas skaičiukas, iki 20 ten labai šešėliški šešėliai vaidenasi..