QUOTE(Zuuuikis @ 2011 03 01, 11:17)
kada Bum darysies testa man atrodo kad mes panasiai turetume darytis, man isodino sekmadieni, vakar buvo varskingu isskyru , kazin ar cia nieko blogo, ir gal zinot gada jau tie zirniukai implantuojas
Galvoju reik pirmadienį kraują nuleisti Aišku jei durna galva anksčiau kokios nesąmonės nesugalvos
QUOTE(Justuteee @ 2011 03 01, 11:17)
labutis noriu pasiklausti patarimo,man siandien 5dpi su snaugutem ir nuo vakar atsirado sloga,gerkle skauda,temperatura nedidele 37,2,nesciosios vadove perskaiciau kad zoleliu nerekomenduojama gerti,tai ka man vartoti?gal koki juros vandeni i nosi purksti nusipirkti?ir pilvo siandien nebemaudzia kazkodel siandien...pradedu pergyventi.
Manau gerk šiaip šiltas arbatas su daug medaus, galima su citrina ir pan.. O į nosį purkšti vaistukus manau nieko blogo
QUOTE(Atiloja @ 2011 03 01, 11:25)
nieko blogo del crinono iskritimo. Pvz., pas mane per 1 IVF jis visai nekrito, per antra isodinima - krito..., deja abu rezultatai neigiami
taip kad nepergyvenk, joks tai ne rodiklis
taip kad nepergyvenk, joks tai ne rodiklis
O kaip atrodo kai jis krinta? Kažkaip pas mane viskas skystai išeina, tik vakar pastebėjau kažkokius ale gumulėlius - gal čia tai ir skaitosi?