Damos, turiu informacijos apie Kieva
Dar viena klinika
Nuoroda
41 910 grivnu uz 3 IVF ciklus tai apie 14 000 Lt.
Bet ten apribojimai yra
Sveikutes, dar nedrasiai, dar 100% neapsisprendus del IVF, po dvieju nesekmingu IUI, ateinu pas jus informacijos apie IVF Kaip vyksta stimuliacija? Taip pat kaip ir IUI: antra ciklo diena prasideda stimuliacija(clostas, gonalis, ovitrele), atvezi sperma(ar reikia ja isgauti klinikoj butinai?) sulauki kas uzauga, isodinimas? Su gyd dar neaptarem schemos, nes turiu menesiuka apsisprendimui. Papasakokit, kas netingit, labai aciu
680
Labas!
Pirmame puslapyje yra daug informacijos
Labas!
Pirmame puslapyje yra daug informacijos
Ačiū Viktoriuk Už visas Jus labai sergu
Aš pirmą turėjau LV EGV klinikoj. Nepavyko. Turim snaigiukų 2x2. Planavau šį mėnesį paimt , deja turiu pasiremontuot sveikatą, varstau medikų duris ir nežinau kas yra, skausmas pilve ir nerimas, kad viskas atsideda
Palaikau visas, žinau koks tai kelias
Aš pirmą turėjau LV EGV klinikoj. Nepavyko. Turim snaigiukų 2x2. Planavau šį mėnesį paimt , deja turiu pasiremontuot sveikatą, varstau medikų duris ir nežinau kas yra, skausmas pilve ir nerimas, kad viskas atsideda
Palaikau visas, žinau koks tai kelias
QUOTE(680 @ 2011 03 09, 11:40)
Sveikutes, dar nedrasiai, dar 100% neapsisprendus del IVF, po dvieju nesekmingu IUI, ateinu pas jus informacijos apie IVF Kaip vyksta stimuliacija? Taip pat kaip ir IUI: antra ciklo diena prasideda stimuliacija(clostas, gonalis, ovitrele), atvezi sperma(ar reikia ja isgauti klinikoj butinai?) sulauki kas uzauga, isodinimas? Su gyd dar neaptarem schemos, nes turiu menesiuka apsisprendimui. Papasakokit, kas netingit, labai aciu
Aš tai siūlyčiau bent 4 IUI išbandyti prieš tai, nebent spermos rodikliai labai ant ribos Stimuliacijai čia dozės dvigubos, punkcija daroma kaip operacija, po jos jausmas kaip po laparoskopijos, hiperstimuliacijos visokios, jei tik yra šansas viso to išvengti reikia jį išbandyti manau. Aišku geriausia įsigilinti į ginės patarimus
Spermą manau galima atvežti kaip ir IUI, visa kita kaip pati parašei
QUOTE(Citas @ 2011 03 08, 21:57)
Laimingai išnešioti ir pagimdyti
siunčiu virusiuką ir net neprileidžiu minties, kad tau šį kartą nepasiseks
QUOTE(liepa7 @ 2011 03 09, 12:48)
Laimingai išnešioti ir pagimdyti
Och velnias tai kaip as praleidau Sveikinu
Tai kelintas tavo pavyko? pasakok ka daret kitaip, nu negaliu kokia vepla pasijauciau
Aciu labai, kuo daugiau neprileis tos minties tuo daugiau sancu kad pasiseks
QUOTE(Warwara @ 2011 03 09, 12:34)
Damos, turiu informacijos apie Kieva
Dar viena klinika
Bet ten apribojimai yra
Dar viena klinika
Bet ten apribojimai yra
Jo, sita ir as maciau, irgi labai populiaru tarp briciu.
Bet as nezinau Vis tiek linkstu i sita: www.icsi.com.ua.....
Gal del to, kad zinau kas ten buvo ir kam labai pasiseke po daug ir dideliu nesekmiu LT..... Tai kazkaip motyvacijos daugiau atsiranda butent tai klinikai
Jauciu tuoj organizuosis SM forumo autobusa i Kijeva kolektyviai darytis IVF
Beje, Warwara, ko tu ten slankioji po tuos saitus ? Ka Taigi kiek suprantu pati esi dabar kazkokiam procese ir kol jame esi, galvok tik apie sekme
Beta1
As nesislankiajau, cia man ta drauge atsiunte
As kaip tik, kaip tu sakai, nekur neeinu. Tik i SM pasidziaugiti
As rami!
Aciu
As rami!
Aciu
QUOTE(Warwara @ 2011 03 09, 13:15)
Beta1
As rami!
Aciu
As rami!
Aciu
As kazkaip galvojau, kad tu jau ruosiesi isodinimui arba bent jau stimuliuojancius leidiesi ir ieskai kur cia Kijeve dar kokia programa pasiorganizuoti
Beta1
Nu ne, mano startas dar nezinomas... Viskas priklausis nuo gyd. plano. Man tai dabar labai nesti Bet ne kita men - tikrai. Gal balandzio viduri...
O del Kievo tai jus mane subalamutinot Jei varyti svetur, tai man Kievas vienas is priimtiniausiu variantu
Nu ne, mano startas dar nezinomas... Viskas priklausis nuo gyd. plano. Man tai dabar labai nesti Bet ne kita men - tikrai. Gal balandzio viduri...
O del Kievo tai jus mane subalamutinot Jei varyti svetur, tai man Kievas vienas is priimtiniausiu variantu
mergaites katik paskambinau idejo man zirniukus vasario 27d. du emrioniukus ,snd HCG yra 6,29.tikriausiai ar buvo am tokie mazi skaiciukai ir kad viskas klostytus gerai?aciu mergaites nuotaikeles nekokios:(