Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai namučiai

QUOTE(Damute* @ 2011 03 08, 22:03)
Net padalinai ir padauginai dėl manęs blush2.gif Kažkokia panika tiesiog apėmė. Crinono dar turiu savaitei, tik mano ginius LV ir dabar atostogauja. Nusprendžiau ryt ryte skambint į kliniką, pasikonsultuosiu su jo kolegomis ir jei priims lėksiu pas juos.

Nusprendziau nuraminti, nes vat panika pats blogiausias pakeleivis tau dabar 4u.gif Nusiramink smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 03 08, 22:06)
Nusprendziau nuraminti, nes vat panika pats blogiausias pakeleivis tau dabar 4u.gif  Nusiramink  smile.gif

Tau tikrai pavyko blush2.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Damute* @ 2011 03 08, 19:37)
Turiu skaičius - 16 d. po įsodinimo: 278,50. O 12-tą dpį buvo 103,80; 10-tą - 51,36.
Kažkoks nerimas širdy unsure.gif
Merginos, o kelinta man skaitės savaitė, jei punkcija buvo vas.16, o įsodinimas vas.19?
Ir dar klausiau - ar Crinone parduoda vaistinėse be recepto?

į dvynukus nepanašu, bet skaičiukai kuo puikiausiai didėja thumbup.gif thumbup.gif
vaistinėj kiek žinau crinone neparduoda išvis, tik vaisingumo klinikose, nors gal ir klystu, neteko susidurti
o po savaitėlės Treijs jau dirbs, tada ir nulėksi, dabar vistiek dar gemalinė pūslytė net gali nesimatyti, mano skaičiavimais tau rytoj bus 5savaitės, tai reiktų tą savaitėlę kažkaip ištverti, žinau sunku, iki to laiko pasidaryk dar hcg gal bus ramiau, jei pas jus ten ilgai daro, tai ryt pakartok, nes paskui ilgasis savaitgalis
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2011 03 08, 22:25)
į dvynukus nepanašu, bet skaičiukai kuo puikiausiai didėja  thumbup.gif  thumbup.gif

ar tikrai? ar čia mane raminat? blush2.gif Įsikaliau į galvą kad turi dvigubėt kas 2 dienas unsure.gif
Jo, rytoj pasuksiu iš ryt į kliniką, vistiek gal kas patars ką. Ir dar HCG pasidarysiu
Atsakyti
esamos ir busimos mamytes, 4u.gif
noriu jusu paklausti ar jums po IVF budavo temperatura? ar eidavot dazniau i toleta? blush2.gif nes man vasario 27 dare antra IVF ir jau manau kaip ir galeciau eit HCG darytis ,bet vis nedristu ,bijau blogu ziniu:(, verysad.gif kakina mane tie du nezinau geri ar blogi "negalavimai",nzn ka galvot,gal nera nieko cia bloga?kaip manot mergaites?aciu jums uz atsakyma wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2011 03 08, 22:48)
esamos ir busimos mamytes,  4u.gif
noriu jusu paklausti ar jums po IVF budavo temperatura? ar  eidavot dazniau i toleta?  blush2.gif nes man vasario 27 dare antra IVF ir jau manau kaip ir galeciau eit HCG darytis ,bet vis nedristu ,bijau blogu ziniu:(,  verysad.gif kakina mane tie du nezinau geri ar blogi "negalavimai",nzn ka galvot,gal nera nieko cia bloga?kaip manot mergaites?aciu jums uz atsakyma wub.gif

Temperatura netgi turi pakilti (bazine butu gerai pamatuoti, ji turi buti virs 37, nors aisku ir cia isimciu buna ax.gif )

Keliauk daryti HCG arba bent testuka pasidaryk isidrasinimui bigsmile.gif Laukiam geru ziniu ir tik geru 4u.gif
Atsakyti
[quote=Rimantė1,2011 03 08, 16:30]
4u.gif Klaiku, bet tai visgi yra kažkur šalia mūsų. Ne anapus verysad.gif

JI labai labai labai nori. Džiaugiuosi, kad ne dėl ambicijų, kai tokia aplinka doh.gif

Dabar vėl klausimais apipilsiu oh doh.gif
Kaip kelio pradžią pasirinkom Vaisingumo kliniką, Kaune, šv. Gertrūdos gatvėje. Aš pati kaunietė.
Kokie atsiliepimai apie šią kliniką (grynai iš patirties), kokią gydytoją ten rinktis (jei reiks rinktis).

JAU GYDZIAUSI TEN 3ivf PLIUS 2 SALDYTI,BE JOKIU REZULTATU,ANTRA KARTA TEN NEBEGRYSCIAU,NEPATINKA GYDITOJAI NEPASITIKIU JU KOMPETENCIJA,TIK TIEK.. GILINTIS NEBENORIU.PATARCIAU EITI KITUR.
Atsakyti
QUOTE(Damute* @ 2011 03 08, 20:28)
ar tikrai? ar čia mane raminat?  blush2.gif Įsikaliau į galvą kad turi dvigubėt kas 2 dienas unsure.gif
Jo, rytoj pasuksiu iš ryt į kliniką, vistiek gal kas patars ką. Ir dar HCG pasidarysiu

Ne visai dvigubet. Viskas gerai, svarbu dabar dziaugtis, nestresuot. Taip kad sekmes auginant pilveli!! nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimantė1 @ 2011 03 08, 19:30)
4u.gif  Klaiku, bet tai visgi yra kažkur šalia mūsų. Ne anapus verysad.gif

Abu netirti. Ir tebetūpčioja kaip pelikanai N metų. Ir skaldosi kas ir kokiu laipsniu kaltas tiesiog "iš oro". Gyvena "kažkur girdėjau". Ir taip jau 5 metai doh.gif

Bet kaip tada kažkuo kaltinti doh.gif Rašėt apie pasisakymus net prie pašalinių žmonių. Kažkaip labai baisu. Pav pas mus kažkokios apčiuopiamos blogybės nerasta, bet pas vyrą rezultatai donoriniai, o pas mane kiaušialąstės nebuvo kažkodėl labai kokybiškos, tai logiška tada būtų kaltinti mane ar ne? Tikiuosi, kad niekada nesulaukiu vyro žodžių, kad aš kalta, kad mes nebeturim daugiau vaikų doh.gif Tikrai neišsivaizduoju....
Bet kaip tada kartu gyventi kaltinant dėl tokių dalykų? Tada logiška būtų kaltinti net susirgus...

mmm - mėnesinės 4u.gif

QUOTE(ailima @ 2011 03 08, 19:39)
nieko blogo ir 50 bet kam laukti, jei gali nelaukti
aš ne kartą pasiskyriau, parduoda be recepto, tik reikia užtikrintai sakyti ko nori, jei mėtysies, neparduos  4u.gif

Tai aišku - kam. Bet gi aš išvažiuoju atostogauti, tai man patogiau nelabųjų būtų ieškoti grįžus 4u.gif Tada taip ir darysiu. Be to gi ir parsivilkti gali kiekvieną dieną. Jaučiu lėktuve doh.gif

QUOTE(Damute* @ 2011 03 08, 20:37)
Turiu skaičius - 16 d. po įsodinimo: 278,50. O 12-tą dpį buvo 103,80; 10-tą - 51,36.
Kažkoks nerimas širdy unsure.gif

Koks dar nerimas? Dabar tu tik džiaukis. Skaičiukai kyla. Sėkmės ir toliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2011 03 08, 19:48)
esamos ir busimos mamytes,  4u.gif
noriu jusu paklausti ar jums po IVF budavo temperatura? ar  eidavot dazniau i toleta?  blush2.gif nes man vasario 27 dare antra IVF ir jau manau kaip ir galeciau eit HCG darytis ,bet vis nedristu ,bijau blogu ziniu:(,  verysad.gif kakina mane tie du nezinau geri ar blogi "negalavimai",nzn ka galvot,gal nera nieko cia bloga?kaip manot mergaites?aciu jums uz atsakyma wub.gif

Taip taip taip smile.gif ir i toleta eidavau ir temperatura pakilus buvo..o testuka jau tikrai tikrai gali gadinti sekmyte tau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Damute* @ 2011 03 08, 21:28)
ar tikrai? ar čia mane raminat?  blush2.gif Įsikaliau į galvą kad turi dvigubėt kas 2 dienas unsure.gif

dvigubėti turi kas 48-72val, tau jau Citas pacitavo apie tuos dvigubėjimus
o čia ir kalkuliatorių gali rasti http://www.babymed.com/hcg-calculator
Atsakyti
LABAI ACIU MERGAITES wub.gif
rytoj begsiu pirkti testo,o jai isdrasesiu ir HCG pasidarysiu. labai jau bijau to jausmo kai suzinai,kad nieko pas mane nera:(
Atsakyti