QUOTE(RositaK @ 2011 03 08, 16:20)
Rimante1, o gal gali atsakyti, kodel tavo drauge pati neprisijungia ir neiesko info apie IVF, bet ipareigoja tave? man tai atrodo laabai keistai beje, tau ji galetu asakyti i daugeli klausimu jei ju kyla.
noras tureti antra vaika yra visiskai suprantamas net ir tada, kai to antro sulauki IVf pagalba. Tik skirtumas tas, kad daugeliui galinciu tureti vaiku nesamoningai jis ateina-neplanuotai arba be pastangu; o negalincios tureti vaiku poros samoningai to siekia kiek leidzia sveikata ir finansine situacija. Tas skirtumas veliau manau atsispindi vaiko auklejime, vertinant kiekvieną sekundę praleista su juo, beauginant ji, atiduodant jam visa sirdi.
beje, esi arba turetum buti labai laiminga, kad turi/gali tureti du vaikus
noras tureti antra vaika yra visiskai suprantamas net ir tada, kai to antro sulauki IVf pagalba. Tik skirtumas tas, kad daugeliui galinciu tureti vaiku nesamoningai jis ateina-neplanuotai arba be pastangu; o negalincios tureti vaiku poros samoningai to siekia kiek leidzia sveikata ir finansine situacija. Tas skirtumas veliau manau atsispindi vaiko auklejime, vertinant kiekvieną sekundę praleista su juo, beauginant ji, atiduodant jam visa sirdi.
beje, esi arba turetum buti labai laiminga, kad turi/gali tureti du vaikus
Galiu atsakyti drąsiai- turiu medicininį išsilavinimą. Turbūt jau supratote, nes neklausiu apie techninę pusę ir nesigilinu terminuose.
Ji visada šalia manęs, kai bendrauju su jumis. Tačiau ji yra silpnai besigaudanti medicininėse vingrybėse. Be to- kaip pačios suprantate ir tikiu, kad pačios visgi argumentavote kažkam savo pasiryžimą būtent tokiu keliu eiti, norim sužinot visas puses, norim išklausyt begalės įvairios nuomonės, tegu klausimai ir ne visada būna "iš lengvesnių" visom prasmėm
Vaikus, mano nuomone, mylim ir auklėjam nepriklausomai nuo to kokiu keliu jų sulaukėme.
Atsakymas apie supratimą- jis yra, tiesiog mano klausimai labai "sausi", konkretūs ir nepersunkti jausmų- nesugebu dirbtinai tai padaryti. Iš anksto atsiprašau, jei jie šiek tiek skirsis nuo tikrai realioj situacijoj esančių žmonių
Papildyta:
QUOTE(egk @ 2011 03 08, 16:27)
Pas mane atsirado natūraliu keliu,
Ačiū labai už išsamų atsakyme
Duphaston hormoninis, tik receptinis vaistas.