QUOTE(Beta1 @ 2011 03 08, 15:45)
Tu zinok mes ji butinai turesim
Net neabejoju tuo.Reikia kuo maziau verkslenti, saves gailetis, ijungti visas imanomas priemones ir uztikrintai bei stabiliai eiti link to tikslo
Tuoj pati save uzhipnotizuosiu
Na o tu tikra šaunuolė
Sėkmės tau
QUOTE(RositaK @ 2011 03 08, 16:10)
cituoju inga2222, tikiuos nesupyks
:
Va apie šitą ir kalbėjau
Ačiū Rosita. Aš sekantį irgi, manau, dar pas latviukus
Labai man ten viskas pateinka
Na bet reikia susidėlioti ir paskutinį planą, nu kritiškam atvejui, kurio tikiuosi neprireiks
QUOTE(ailima @ 2011 03 08, 16:12)
man viena gydytoja pasakė, 40dienų nuo mm praėjo, neatsiranda mmm ir reikia pradėti gerti dufastoną, sugeri 10dienų ir po to prasideda, kitoms prasideda dar begeriant duf. man visada sugėrus 10tab. po 2-3dienų
abrazija tai gimdos valymas,gali būti dalininė, man darė dalinę dėl randų gimdoje, kad nepradurti, biopsija gabaliuko gleivinės ar kito audinio atgnybimas
Tik 40? O jei 50 jau blogai? O ką manai jei pati sau paskirčiau duphastoną? Tik ar jį parduos be recepto?
QUOTE(Rimantė1 @ 2011 03 08, 16:15)
Klausimas - matau po avatarais pas kai kurias yra prierašas sūnus, ar kitoks,liudijantis, kad vaikutį visgi turite. Ar jis atsirado tokiu keliu, apie kurį čia diskutuojama? Jei taip- tai ar neužtenka vieno vaikelio? Kodėl antras? Juk ir natūraliai pastojančios poros aukštu procentu augina tik po vieną vaikutį ir nemato problemų.
Tik neužmėtykit akmenimis- tiesiog klausimas, tiesiog bandymas suprasti, nes šis kelias pakankamai sunkus ir alinantis tiek dvasiškai tiek materialiai
Ačiū.
Pas mane atsirado natūraliu keliu, praktiškai iš karto pradėjus nesisaugoti. O vaikų planavau visada turėti 3, tik su antru užstrigau. Aišku per tuos metus buvo visko - nėra riškia ir apsieisim, o gal dar gausis, bet kai metai pradėjo spausti, supratom, kad jei tikrai taip norim vaikų tai turim kreiptis pagalbos, savo jėgom tikrai nieko nebebus. O jei jau kreipėmės, tai turim eiti iki galo, nieks ir nežadėjo, kad pasiseks iš pirmo karto.
Be to yra mergaičių, kurios pirmo vaikelio susilaukė su kitu vyru, tai tada išeitų, kad kažkuriam šeimoj tai tik pirmas vaikelis būtų
QUOTE(olialia2001 @ 2011 03 08, 17:16)
mergaitės , gal kam pravers informacija (jei jau šnekat apie klinikas kitose šalyse)
http://www.kriobank.pl/ čia klinika Lenkijoje . IVF kaina apie 14500zl. (tai apie 3450euro) . Klinika turi patirties nuo 1989 m.
Ačiū. Gal ir pravers