Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai namučiai

QUOTE(Beta1 @ 2011 03 08, 15:31)
Man tai cia tokie buitiniai rupesciai, kai yra noro, jie greit issiprendzia irnesakyk.gif As tai net nesuku sau galvos del tokiu dalyku  schmoll.gif  Ka reiks ta ir padarysiu. O kas liecia LV ar LT, tai jo, cia iseitu DUAG daugau ciklu nei vienas Kijeve.Bet man yra svarbiau tos technologijos, kuriu deka pasiekiamas daug aukstesnis rezultatas.O tu technologiju, deja neturim nei mes, nei LV.....Va cia ir yra mano didziausia apsisprendimo priezastis.As nenoriu skaiciuoti kiek IVF galiu pasidaryti pas latvius, noriu vieno, bet kokybisko ir rezultatyvaus  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Aš irgi labiausiai noriu to REZULTATO.
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 03 08, 15:40)
drinks_cheers.gif Aš irgi labiausiai noriu to REZULTATO.

Tu zinok mes ji butinai turesim drinks_cheers.gif Net neabejoju tuo.Reikia kuo maziau verkslenti, saves gailetis, ijungti visas imanomas priemones ir uztikrintai bei stabiliai eiti link to tikslo 4u.gif Tuoj pati save uzhipnotizuosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 03 08, 15:24)
Rosita, o tu gal daugiau žinai apie tą co-culturą? Ar tikrai ji tokia veiksminga? O 15000 litų? Tada nėra labai baisu biggrin.gif  O tu pati negalvojai?

cituoju inga2222, tikiuos nesupyks ax.gif : ''Turkijoje (Istanbule) Jie sioje srityje gana pazenge -perima visas naujoves is Amerikieciu. Taigi ten dariausi taip vadinama KO-Kulture.Kai menuo pries stimuliacija is jusu audinio-ten kur tvirtinasi embrionai-atpjaunamas gabaliukas. Ir veliau siame jusu audinyje yra kultyvuojamos kiausialastes. Tokiu budu organizmui sunkiau atmesti embrionus. Tai yra daroma vyresnems virs 38 metu, arba jaunesnems su 2 ir daugiau neg. bandymu moterims.Nera taip baisu, kaip atrodo.Nenuleisk ranku-ten beveik kas antra 41-42 moteris is pirmo karto tampa nescia. Buvo atvejis-kai po 23 nesekmingu atveju-moteriskei-1 kartas toje klinikoje-buvo sekmingas. Trumpai apie kainas KO-Kultura kainuoja 1350 Euru, Vaistai man tekainavo 600 Euru, Operacija IMSI+ICSI 2300 Euru''. Pasiteirauk jos issamiau jei nori kazka suzinot 4u.gif
pati tai nieko negalvoju toliau nei LV, nes nebeturiu jegu.
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 03 07, 22:50)
Primink po kiek laiko neatėjus mmm pradėjai gerti duphastoną?
Ir dar blondiniškas klausimas - biopsija ir abrazija tai gi skirtingi dalykai? Ar ne?

man viena gydytoja pasakė, 40dienų nuo mm praėjo, neatsiranda mmm ir reikia pradėti gerti dufastoną, sugeri 10dienų ir po to prasideda, kitoms prasideda dar begeriant duf. man visada sugėrus 10tab. po 2-3dienų
abrazija tai gimdos valymas,gali būti dalininė, man darė dalinę dėl randų gimdoje, kad nepradurti, biopsija gabaliuko gleivinės ar kito audinio atgnybimas

Atsakyti
Sveikos.
Su Moters diena jus 4u.gif
Su Užgavėnėm 4u.gif

Klausimas - matau po avatarais pas kai kurias yra prierašas sūnus, ar kitoks,liudijantis, kad vaikutį visgi turite. Ar jis atsirado tokiu keliu, apie kurį čia diskutuojama? Jei taip- tai ar neužtenka vieno vaikelio? Kodėl antras? Juk ir natūraliai pastojančios poros aukštu procentu augina tik po vieną vaikutį ir nemato problemų.
Tik neužmėtykit akmenimis- tiesiog klausimas, tiesiog bandymas suprasti, nes šis kelias pakankamai sunkus ir alinantis tiek dvasiškai tiek materialiai 4u.gif
Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Rimantė1 @ 2011 03 08, 16:15)
Sveikos.
Su Moters diena jus 4u.gif
Su Užgavėnėm 4u.gif

Klausimas - matau po avatarais pas kai kurias yra prierašas sūnus, ar kitoks,liudijantis, kad vaikutį visgi turite. Ar jis atsirado tokiu keliu, apie kurį čia diskutuojama? Jei taip- tai ar neužtenka vieno vaikelio? Kodėl antras? Juk ir natūraliai pastojančios poros aukštu procentu augina tik po vieną vaikutį ir nemato problemų.
Tik neužmėtykit akmenimis- tiesiog klausimas, tiesiog bandymas suprasti, nes šis kelias pakankamai sunkus ir alinantis tiek dvasiškai tiek materialiai 4u.gif
Ačiū.

Nu man tikrai neprotingas klausimas doh.gif O kodel jus turite 2 vaikus ? Nejaugi neuzteko vieno ? bigsmile.gif Kaip pati minejot, pilna poru, kur turi tik po viena ir jiems gana, tai kam jums 2 ? g.gif
O nepriklausomai nuo musu kelio, lengvas jis ar sunkus, norime tureti vaiku kaip ir visos kitos moterys, kurioms to kelio neriekia praeiti....Tai kodel mes kitokios ? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 08 kovo 2011 - 15:26
QUOTE(Beta1 @ 2011 03 08, 15:25)
Nu man tikrai neprotingas klausimas  doh.gif  O kodel jus turite 2 vaikus ? Nejaugi neuzteko vieno ?  bigsmile.gif  Kaip pati minejot, pilna poru, kur turi tik po viena ir jiems gana, tai kam jums 2 ?  g.gif
O nepriklausomai nuo musu kelio, lengvas jis ar sunkus, norime tureti vaiku kaip ir visos kitos moterys, kurioms to kelio neriekia praeiti....Tai kodel mes kitokios ? smile.gif

Gaila, bet jūs nesupratote mano klausmo ir atsakote pakankamai sarkastiškai. Suprantu nesivaldymą.

Yra šioks toks skirtumas- aš pastoju pakankamai lengvai natūraliai. Ir net stipriai saugomės, kad tai neįvyktų.

Toks klausimas natūraliai kyla, nes kalba eina apie tokį kelią.
Tada galima teigti, kad financiškai nepajėgios moterys išvis yra dar kitokios nei natūraliai pastojančios ar jūs.
Jūs neatsakėte man esmės. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2011 03 08, 09:30)
Sekmes ryt wink.gif T.y. jau snd biggrin.gif papasakosi kaip sekesi kai grisi wink.gif Ir laikysiu uz tave kumstukus wink.gif
O kur tu dareisi IVF?  rolleyes.gif

cikagoje
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 03 08, 15:25)
norime tureti vaiku kaip ir visos kitos moterys,

Reliatyvi savoka.
"Visos kitos" turi ir po 1 ir po 2 ir po 3 ir tt. Ar prioritetas tiesiog lygiuotis į "visas kitas"?
Todėl ir paklausiau.
Stengiuosi suprasti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimantė1 @ 2011 03 08, 16:37)
Gaila, bet jūs nesupratote mano klausmo ir atsakote pakankamai sarkastiškai. Suprantu nesivaldymą.

Yra šioks toks skirtumas- aš pastoju pakankamai lengvai natūraliai. Ir net stipriai saugomės, kad tai neįvyktų.

Tada galima teigti, kad financiškai nepajėgios moterys išvis yra dar kitokios nei natūraliai pastojančios ar jūs.

Bent jau man tai visos moterys yra vienodos smile.gif

Mano pirmas vaikas buvo "netyciukas", niekad nesvarciau apie tai, kad kada nors busiu situacijoj kokioj esu dabar.Linkiu ir jums joje neatsidurti, tada gal ir neteks patirti bei isitikinti, kad vis tik visos moterys vienodai nori vaiku 4u.gif O del to, kad kelias sunkus, to noro nemazina.
Papildyta:
QUOTE(Rimantė1 @ 2011 03 08, 16:41)
Reliatyvi savoka.
"Visos kitos" turi ir po 1 ir po 2 ir po 3 ir tt. Ar prioritetas tiesiog lygiuotis į "visas kitas"?
Todėl ir paklausiau.
Stengiuosi suprasti 4u.gif

Kaip suprast "lygiuotis" ? smile.gif As tiesiog noriu vaiku ir taskas, o kodel cia gali kilti klausimas kodel as ju noriu ? g.gif

Beje, jeigu taip jau nesuprantate kodel mes cia norime tu vaiku, tai gal nebesistenkit suprasti, tiek jau to..... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 08 kovo 2011 - 15:58
QUOTE(Rimantė1 @ 2011 03 08, 15:37)

?????????????????????kas cia dabar per PONIA?
tai Jus pakankamai sarkastiskai uzdavet LABAI LABAI Nesamoninga klausima,tai ko klausinejat tokiu dalyku jai nieko panausaus neteko Paciai Poniai patirt tai vos ne specialiai lipat ant ir taip skaudancios sirgelos???????????????????????????????????????
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 03 07, 22:16)
As jau antra savaite leidziuosi supercur ........

Citas, sėkmės kuo didžiausios šį kartą 4u.gif
Atsakyti