QUOTE(egk @ 2011 03 08, 14:56)
Na aš jei kur važiuočiau, tai tikriausiai būtent dėl tos programos. Tas nepasisekimas labai jau tiesiog užmuša. O įdomu mano 2IVF atveju užskaitytų kaip nepasisekusį? Esu skaičiusi, man rodos apie Amerikos klinikas, kad jei tik kyla sakičiukai bent kiek, reiškia IVF pasisekė, nors realiai rezultato tai nėr.
O kalba tai, žinoma, rusiškai?
Nu matai, jeigu pagal ta programa, tai tavo sekmes jie nepatvirtina tol, kol tavo vaikas negimsta.T.y. jeigu tu ir pastoji, bet veliau/bet kuriuo nestumo metu ivyksta persileidimas, viskas daroma is naujo, be papildomo mokescio. Taip kad nesvarbu, ar tau skaiciukai kilo ar krito, vaikucio tu neturi dar, vadinasi su tavim dirba, kol tu ji turi
O kalba tai jo, rusu.Tik as ja nesneku
Angliskai tiktai
Bet be problemu padarem ir tai, nors jie mieliau noretu sneketis rusiskai.Taciau su manim kantriai snekejo angliskai tol, kol neatsake i visus mano klausimus
Papildyta:
QUOTE(egk @ 2011 03 08, 14:56)
Oi dar prisiminiau
Kažkada šiame forume rašė viena mergaitė apie IVF beroda Turkijoe? ten taikoma kažkokia co-culture? - esmė, kad paimama gimdos lopinėlis ir atgal įsodinama tas lopinėlis su embrionuku. Gal kas atsimena? Kuri mergaitė ten rašė? Prisimenu, kad jis siūlė suteikti daugiau informacijos kam įdomu, bet tuo metu buvau tikra, kad man tai nereiks
Dar kažkuri rašė apie IVF Kaire.
O kodel dabar galvoji, kad jau prireike ?