QUOTE(Beta1 @ 2011 03 07, 15:11)
Va cia tai aukso zodziai
Aciu tau labai....
QUOTE(Beta1 @ 2011 03 07, 18:56)
Warwara, ko tik nepadarysi del maziuku....
as tai dabar turiu tiksla ir man gali dangus griuti, bet man jau einant link tos svajones nei pinigai svarbu nei dar kas nors.Ne del to, kad mes ju turetumem (nes tikrai neturiu
), bet del to, kad pinigai yra labai reliatyvus dalykas.Man tinka bet kokios priemones dabar susilaukti vaiku.....
Ner uz ka mazute, apskritai tavo nusiteikimas mane zavi, ir del pinigu tu labai labai teisi, nes jie tikrai nors ir nelengvai uzdirbami. Zinau kad tau pasiseks, nes su tokiu pozityviu mastymu kitaip ior negali buti.
QUOTE(bum @ 2011 03 07, 15:13)
113,4
14 d po punkcijos, 11 d po embrionuko įsodinimo ir 9 d po blasto įsodinimo
Puikus atpildas uz ilga laukima
Laukiu svieziu virusiuku
QUOTE(spurguliukas29 @ 2011 03 07, 19:34)
Gryzau is ligonines visa apmokyta,istreniruota
,manau nieko nebus sudetingo paciai susileisti vaistus kaip maniau
,tai 21c.d.pradesiu leistis BUSERELIN'a,klimaksuosiu,tai baisu pagalvot kas laukia mb
.Sakykit,ar teko kuriai naudot sita geri
?
As jau antra savaite leidziuosi supercur (buserelino tipo vaistukai) tai zinok nieko baisaus su tuo klimaksu, bijojau ir as ir gasdinau MB. Tik va miego tai ziauriai noriu, galeciau atrodo tik atsikelus ryte ir vel eiti miegoti
Tik va nezinau ar del vaistu tu ar siaip koks nesusipratimas, bet jau mmm kol atejo tai maniau numirsiu nuo galvos skausmo ir net fizinio pykinimo, o anksciau net nejausdavau kaip jos ateidavo. tai va tokia mano patirtis. Kita savaitele jau keliausiu pas dr ir tikiuosi leis pradet Gonal leistis.
Žiedlapėli skrisk toli, kiek tik užmatyt gali, skrisk į šiaurę, į pietus, aplink žemę tris kartus! Aš matau, aš jaučiu, išsipildys ko geidžiu!!!