Bum sveikinimai Dideliu skaiciuku ryt
Beta1,as vis del to dar laikau kumscius uz padidejusius skaicius.Gal tikrai per anksti viska nurasyti ,skaiciukai mazi bet svarbu butu didejantys
Bum Sveikinimai didziausi ,lauksim dideliu skaiciuku
QUOTE(jurgele77 @ 2011 03 06, 12:41)
Bum Sveikinimai didziausi ,lauksim dideliu skaiciuku
Aš tai dar ne Buvai parašius man, o ne bum. Bet nieko , priimsiu avansu
QUOTE(bum @ 2011 03 06, 12:13)
Sveikos,
Šaunuoliai, daug kiaušialąsčių, o dar savijauta gera tai išvis puiku
Nu nu, aš irgi nesiruošiu tavęs guosti, nes skaičiukai tikrai reiškia nėštumą Žiūrėsim po 2 dienų, kaip sakant 'it's not over till it's over', tikiu gera pabaiga
Aš tai prisipažinsiu kad neiškenčiau ir pasidariau testą šiandien
Šaunuoliai, daug kiaušialąsčių, o dar savijauta gera tai išvis puiku
Nu nu, aš irgi nesiruošiu tavęs guosti, nes skaičiukai tikrai reiškia nėštumą Žiūrėsim po 2 dienų, kaip sakant 'it's not over till it's over', tikiu gera pabaiga
Aš tai prisipažinsiu kad neiškenčiau ir pasidariau testą šiandien
labai sveikinu is visos sirdies,lengvu 9men.
Ačiū, mergytės, galima žvaigžde taip pasijusti :
Bijau aišku dar visa širdim džiaugtis, tiesiog viliuosi kad šįkart viskas bus gerai, o kas belieka
Bijau aišku dar visa širdim džiaugtis, tiesiog viliuosi kad šįkart viskas bus gerai, o kas belieka
QUOTE(bum @ 2011 03 06, 11:54)
Kokios puikios naujienos tyliai sveikinu ir lauksim tavo HCG skaiciuku
QUOTE(bum @ 2011 03 06, 12:13)
Va jetus kaip smagu Tyliai sveikinu laukiam ryt aukstu skaiciuku..
Beta1, laukiam ir tavo didejanciu skaiciuku..
QUOTE(bum @ 2011 03 06, 12:54)
Turi teisę jaustis ne šiaip žvaigžde, o žvaigžde, kuri už visas savo pastangas laimėjo oskarą dar kartelį sveikinu!
BUM
Sveikinu
Sveikinu
BUM,as irgi labai labai uz tave visada sirgau...Gal tu manes ir neprisimeni,bet as visada uzeinu paskaitinet kaip tau sekasi. Va cia tai naujiena Labai labai smagu Linkiu geru skaiciuku.Saugok save ir zirniuka Laikykites
QUOTE(bum @ 2011 03 06, 11:26)
Ačiū, mergytės, turbūt nieko naujo nepasakysiu - sunku patikėti Tikiuosi ryt skaičiukus išgirdus realiau viskas atrodys
Bum tyliai sveikinu
(vigi nuojauta manes neapgavo,kai praeita savaite pamacius tavo liniuote,kazkodel pagalvojau, kad uz 10 dienu pakeisi ja i liniuote) ir dar 2 * )
kai parasiau zinute, taip saule nusvito pro langa geras zenklas