QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 02 28, 14:24)
Gaila labai
Pas mane panasiai buvo,tik su pakraujavimu,bent seseles ir gydytojai sake,kad ziureti i tai pozityviai,kad bent bande kabintis.Veliau gavau ir laiska is kliniko su aprasyta procedura-viskas labai labai teigiamai apibudinta,tik gydytojas paminejo,kad dazniausiai del tokiu biocheminiu nestumu buna ne pats sveikiausias embrioniukas kaltas.Reiskias butinai pasiseks kita karta
Beje mano mm taip ir nesirodo,nesuprantu nieko.Gal tas pakraujavimas ir uzsiskaite kaip mm,nors visai taip neatrode? Net nepanasau i tai
Kaip tik einu siandien pas seimos gyd,paklausiu.Nors ka jie ten zinos,gal tik prg pasiulytu?Ar cia nekokia mintis su PRG saukti mm po ivf?
gaila tikrai
turiu jau vieną lelių, tik tas ir guodžia
labai, labai norėjau, kad pasisektų, nes buvau nusprendusi, kad tai paskutinis kartas, dabar vėl mintys sukasi, bet...finansinė padėtis nekokia o ir man labai sunkiai vis sekasi punkcija, pastoviai praduria arteriją, žiauriai kraujuoju, pulsas krenta o ir hiperstimuliacija pastoviai būna, taip gaila pasidaro saves kai nepasiseka
o tu gal pasitark su gydytoju, gal tikrai reikėtų progesterono, man viena gydytopja pasakė, kad jei mmm, neateina40d. reikia jau gerti dufastoną
QUOTE(Beta1 @ 2011 02 28, 14:24)
Ai kaip gaila.....
Bet nenusimink labai, vadinas taip turejo buti.Bandykit dar karteli