Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai namučiai

QUOTE(kristiana1 @ 2011 03 04, 15:05)
labuka merginos. stai ir as vakar gryzau po susitikimo su  savo zirniuku  wub.gif  dideli skaiciukai mus apgavo.turim tik viena kleckiuka  smile.gif  sesute sako,kad tie skaiciai nieko nereiskia,tik parodo kad nestumas yra ir kad vystosi jei skaiciukai auga. mano skaiciukai ne ka skyresi nuo Kristuciukes,o va kleckiukas vienas.dziaugiames ir tuo vienu.o taip norejosi.... dar klausimelis.man punkcija buvo atlikta vasario 2d.pasiskaiciavau pagal IVF skaiciuokle man yra 6sav ir 2d. o sesute vakar skaiciavo sako tau 5sav5dienos.visai nesuprantu.sako susitiksim kovo 10d tada tau bus 7sav ir 2d. kaip cia taip  g.gif pasimetus visai.kazka jinai cia sumaise itariu  rolleyes.gif

Nu va kaip saunu, garsiai sveikinu, tai jau laukiam pas nestukes.. bigsmile.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2011 03 04, 13:41)
Sveika. MB baigia sugerti antiotiku kursa, kuris tesesi menesi. Vakar skambinau Zilaitienei, klaust- ar nepakenks IVF'ui tai, paklause kada jis? Atsakiau, kad balandi, tada sako viskas ok, turi menuo praeit. Aiskiu, dar ziurint kokie antibai. Tikekimes, kad nestos Jusu reikalai. O nuo ko gersit tuos antibiotikus, jei ne paslaptis?

Aisku,tai jei menesis tai valio butu!

Tirsiuos uzslepta chlamidija,siaip jos nera rade,bet uk klinikoj kurioj lankausi,gydytojas labai atidziai ziuri i sita tyrima nes pas daugeli is tepinelio ar kraujo ateina neigiama, pasirodo ji vis tiek yra.Sako jei jau turi ja ilgesni laika tai ji pereina i aukstesnius audinius ir paprastas tepinelis jos neranda.Man tas kaip ir laai aktualu butu del tu paciu negimdiniu,gal cia atsakymas ir butu.Na bent is UK forumieciu parasu matau,kad tikrai randa pas nemazai ka.Gydymas-berods 3 savaites antibais.O tiria is menesiniu kraujo,berods antra ciklo diena reikia surinkti i buteliuka ir issiusti i klinika.Tiria,beje,tik Graikijoje,uztai ir vadinasi graikiska chlamidija.Na vien zo,bandau primest ivairius scenarijus kas jei bus ir kas jei ne.Ir dar aisku labai butu gerai mm sulaukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liberi @ 2011 03 04, 14:34)
*Tai linkiu, kad II butu pati didziausia jubiliejaus dovana!!!

**Tai, kad padides zinau, bet gal taip bjauriai nebemaus smile.gif

aciuks.gif

Jo, maloniai skaudės tiktais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liberi @ 2011 03 04, 15:43)
Sveikinu, pamacius savo issvajotaji zirniuka! Linkiu jums sekmes!!! wub.gif
Kas liecia nestumo paskaciavima, tai man gyd aiskino taip, kad kai yra taikoma ilga schema, pirmoji stimuliacijos diena imama, kaip pirmoji ciklo diena. Su pirmuoju nestumo man taip skaiciavo, na ir pagimdziau tik viena diena veliau.

man tai kazkaip atrodo kad sesele suklydo cia kazka.ji man pries echo paskaiciavo kiek as laiko. 5sav 5d.bet kaip as uz savaites galiu buti 7sav2d sito nesuprantu?savaite turi 7dienas ne 10dienu.suklydo kazka.nu paziuresim ka pasakys ketvirtadieni man.dabar paziurejau i kalendoriu ji man nestuma paskaiciavo nuo pirmos stimuliacijos dienos smile.gif o pagal ivf kalendoriu kitaip gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(Liberi @ 2011 03 04, 14:15)
Sveikos smile.gif

Beta1 o tu ryt hcg ar testa?

As rytoj is pat ryto testuka (siandien jau leksiu pirkt), o po testuko tiesiu taikymu krajo nuleist.Cia nepriklausomai nuo to, ka testukas parodys arba ne.... ax.gif

Sekmes tau rytoj mirksiukas.gif Parasyk kai grisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2011 03 04, 15:09)
man tai kazkaip atrodo kad sesele suklydo cia kazka.ji man pries echo paskaiciavo kiek as laiko. 5sav 5d.bet kaip as uz savaites galiu buti 7sav2d sito nesuprantu?savaite turi 7dienas ne 10dienu.suklydo kazka.nu paziuresim ka pasakys ketvirtadieni man.dabar paziurejau i kalendoriu ji man nestuma paskaiciavo nuo pirmos stimuliacijos dienos  smile.gif  o pagal ivf kalendoriu kitaip gaunasi.

jei nori nueik cia ir pasiskaiciuosi.As kaip skaiciavausi tai man atitiko su nuotraukyciu parodymais, bet daktaras man dar nueme tris dienas nuo to laiko,jie pagal zirniuku matavimus nustato laika
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2011 03 04, 14:53)
aciuks.gif

Jo, maloniai skaudės tiktais lotuliukas.gif

Kaip ten bebutu- isgyvensim irnesakyk.gif

Beta1, Warwara aciu uz palinkejimus! Atsigausiu, prasinesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liberi @ 2011 03 04, 11:15)
O man rytoj jau punkcija ax.gif

Nu kaip aš čia tave pražiopsojau g.gif Kur tu daraisi? Čia tavo 1 IVF antro zuikio gaudymui? ax.gif

QUOTE(kristiana1 @ 2011 03 04, 12:05)
labuka merginos. stai ir as vakar gryzau po susitikimo su  savo zirniuku  wub.gif  dideli skaiciukai mus apgavo.turim tik viena kleckiuka  smile.gif  sesute sako,kad tie skaiciai nieko nereiskia,tik parodo kad nestumas yra ir kad vystosi jei skaiciukai auga. mano skaiciukai ne ka skyresi nuo Kristuciukes,o va kleckiukas vienas.dziaugiames ir tuo vienu.o taip norejosi.... dar klausimelis.man punkcija buvo atlikta vasario 2d.pasiskaiciavau pagal IVF skaiciuokle man yra 6sav ir 2d. o sesute vakar skaiciavo sako tau 5sav5dienos.visai nesuprantu.sako susitiksim kovo 10d tada tau bus 7sav ir 2d. kaip cia taip  g.gif pasimetus visai.kazka jinai cia sumaise itariu  rolleyes.gif

Daug kur skaičiuoja, kad punkcijos dieną yra lygiai 2 savaitės ax.gif Mano nuomone, šiandien yra 6 sav ir 2 dienos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2011 03 04, 15:05)

kaip faina saulele kad jum viskas einasi gerai taip ir toliau ir isivaizduoju kokia tu laiminga taip kad lengvo tau nesiojimo. 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir vis duok zionoti kaip jus abu laikotes su zirniuku

o as vis uzeinu pas jus pasiskaitineju...smagu kad musu visu brelis juda i prieki..ir vis daugeja nestukiu ir Sveikinu tas mergytes kuriom pavyko 4u.gif 4u.gif 4u.gif...sekmiukes tom kurios tik startuoja,as ir laukiu savo kitu memiu ir startuosim toliau...si men leidziu pailset organizmui,smegenims ir kiausidems sedziu ant kontaceptiku tongue.gif ax.gif lotuliukas.gif visa gyvenima nedraugavau su tom tabletem o dar pradedu po biskiuka susidraugaut tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2011 03 04, 16:09)
Nu kaip aš čia tave pražiopsojau g.gif Kur tu daraisi? Čia tavo 1 IVF antro zuikio gaudymui? ax.gif

Aha, Viktoriuk, 1 IVF antram zuikiui ax.gif Darom Klaipedos Jolsanoj
Atsakyti
QUOTE(Liberi @ 2011 03 04, 17:52)
Aha, Viktoriuk, 1 IVF antram zuikiui ax.gif Darom Klaipedos Jolsanoj

O kaip pirma zuiki pagavot ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2011 03 04, 04:05)
as vakar gryzau po susitikimo su  savo zirniuku 

Sveikinimai!!! 4u.gif 4u.gif wub.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 03 04, 05:11)
As rytoj is pat ryto testuka (siandien jau leksiu pirkt), o po testuko tiesiu taikymu krajo nuleist.

Oi lauksiu!!! Kumsciai suspausti!!! mirksiukas.gif
Atsakyti