Įkraunama...
Įkraunama...

Išvažiavimas į UK

QUOTE(romuciukas @ 2011 03 02, 03:11)
zmogus pabuvo 5 dienas Londone,pamate viena seima,padare isvadas-visi jie tokie biggrin.gif  nu magistante,ir ne kitaip  biggrin.gif

butent, tikra magistrante su diplomais
QUOTE(liomi @ 2011 03 02, 03:31)
kas dar rytais kyla,be saules?..

as kaip ne magistrante, tai man tik nesvankios mintys sia tema aplanke, daugiau neismastau, kas ten dar rytais kyla biggrin.gif

QUOTE(Nulika @ 2011 03 02, 11:24)
o kiek LT YRA GAUNANCIU APIE 5000  LT, KURIU PAKAKTU SEIMAI PADORIAI GYVENTI ?,

5000 litu? nu blyn, kad 5 tukst uzdirbt LT, tai man regis ne tik tokios protingos magistrantes reiktu, ir vienam, tai gal ir galima padoriai is tos sumos gyvent, bet seimai, tai as net nezinau unsure.gif - kas tie 5000? maistas brangus, apranga brangi, mokesciai irgi..

I paneles salem teigima, kad ir cia mokeciai 'neverti' mokami, tai ir mokescius, ir paskola sumokam, ir namus remontuojam, ir masinos dvi, kur norim, kada norim, kiek norim vaziuojam(ta prasme nebaisu i degaline uzsukt- na gal siek tiek biggrin.gif - kai kainos taip sukilo dbr), ir remontai rimti vyksta. Ir juodai dienai yra. As neisivaizduoju, kaip LT mes ta butumem pasieke saziningu darbu.

siuo metu ne uz£ 900 dirbu, bet buvo laikas, kai ir tiek buvo visai gerai, mazesni poreikiai gal buvo, bet galvos neteko sukt, kaip cia ta galeciau ipirkt..

ir tikrai, nespjauk, oi nespjauk. As niekada nespjoviau ir nespjausiu, nes neimanoma zinot, kas rytoj taves laukia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oplia-lia: 02 kovo 2011 - 20:43
QUOTE(oplia-lia @ 2011 03 02, 21:38)
butent, tikra magistrante su diplomais

as kaip ne magistrante, tai man tik nesvankios mintys sia tema aplanke, daugiau neismastau, kas ten  dar rytais kyla  biggrin.gif
5000 litu? nu blyn, kad 5 tukst uzdirbt LT, tai man regis ne tik tokios protingos magistrantes reiktu, ir vienam, tai gal ir galima padoriai is tos sumos gyvent, bet seimai, tai as net nezinau  unsure.gif - kas tie 5000? maistas brangus, apranga brangi, mokesciai irgi..

I paneles salem teigima, kad ir cia mokeciai 'neverti' mokami, tai ir mokescius, ir paskola sumokam, ir namus remontuojam, ir masinos dvi, kur norim, kada norim, kiek norim vaziuojam(ta prasme nebaisu i degaline uzsukt- na gal siek tiek  biggrin.gif - kai kainos taip sukilo dbr), ir remontai rimti vyksta. Ir juodai dienai yra. As neisivaizduoju, kaip LT mes ta butumem pasieke saziningu darbu.

siuo metu ne uz£ 900 dirbu, bet buvo laikas, kai ir tiek buvo visai gerai, mazesni poreikiai gal buvo, bet galvos neteko sukt, kaip cia ta galeciau ipirkt..

ir tikrai, nespjauk, oi nespjauk. As niekada nespjoviau ir nespjausiu, nes neimanoma zinot, kas rytoj taves laukia  smile.gif

as nieko blogo nematau darbuotis UK, tik labai skaudi tema pasirode, kai pajudinau. Nebent esi papuoles i 90% =)))))))))))))
na manau ten gyventi nera blogai ir as to nesmerkiu, tik as kalbu apie tuos, kurie dirba be jokio tikslo kaip pelytes rateliuose. manau tureti ten gera darba ir gauti gera alga reikia sio to pasiekti. as nekalbu apie tuios, kurie turi tikslu ir pasiekia gero ten, tik nepatinika kai kalba, kad cia sudas toj LT.

mano noras buvo isvaziuoti i kita sali ir darbuotis pagal specialybe, ko lt negaliu padaryti, nes darbas mazai mokamas, as tikrai nespjaunu i tai...

as tik nesuprantu kur galima rasti laime fabrike, ravint braskes ar dirmant panasius darbus... juk cia kaip ratelyje sukiesi ir sukiesi, ka nusiperki geresni ruba... nemanau..

pasakyk kiek yra lietuviu su nuosavais bustais? tik keletas turi savo bustus, turi normale padeti. nera ten aukso kasykla ir jei pasieki to, kad turi nama, ar buta, tai jau nemazai...
Papildyta:
QUOTE(mazuliux @ 2011 03 02, 17:01)
Taip darbas turi patikti, bet neretai net ofise sedintys jauciasi ne savo vietoje, tad kiekvienam savo  rolleyes.gif
1. o lt mokesciai labai verti?  blink.gif
2. kas jums sake, kad taip gyventi reikia? manau savo bustus turintys/nuomojantys sudaro gerokai didesne dali nei gyvenantys kartu su kazkuo, kurie patys neisgali atskirai issinuomoti  cool.gif
5. o nemanot, kad dirbantys lt uz tuos 3000-4000 lt dirba/dirbtu tikrai ne uz 900 svaru atitinkamai  mirksiukas.gif
Nes turiu jautria mama, kuri visada asaroja, tad ir as asarele isspaudziu  4u.gif
drinks_cheers.gif

Tikrai taipo kaip jus suskaiciavote mazai ar daug? mano ziniomis su diplomais UK yra tikrai labai daug zmoniu, tad...
lotuliukas.gif  thumbup.gif

mano ziniomis, is kur tos zinios. www.lrytas.lt nemazai informacijos apie iseivius...
Papildyta:
QUOTE(LeSecret @ 2011 03 02, 16:28)
Siandien susirasiausu buvusia kolege,ji nuo liepos Uk,tai ka,kai uzklausiau ar galetu kuom padet,nes sake,darbo daug,eina papildomai ir t.t.o kai uzklausiau apie save,tyla..
Ir paskui prisipazino,kad net nezino ka atsakyt,pati kalbos nemoka,dar tik bando,visur sake reikejo daug skambint,reikia drasudimo,dokumentu sutvarkyt,supratau kad pagalbos tikrai reikia..
sake gavo nama,puse imokos tik moka,nes vyras nelegaliai remontais uzsiima,gauna pasalpas,lietuvoi nuonoja du butus,vo kur gyvenimas!
Ir kaip supratau,ji vaziavo per drauge,kuri viska jai ir dare,ir net savo tam fabryke del darbo buvo jai susitarus,bet..bet atvykus kaip supratau tiesiogiai nedarbina?reikejo vistiek anketa ta nelemta pildyt..ir dar laukt du menesius kol sutvarkys dokumentus..?
Tai supratau trumpam padirbet,paziuret,kas kaip ir neiseitu,nes ir darbo kad paskambintu reiktu palaukt ir dar kol dokumentus padarys?
Nejaugi man taip ir liks jusu ta uK svajone tik.. verysad.gif

kokia svajone, nelegaliu darbuotoju UK pilna. tik turek kur gyventi ir paprasyk, kad tau kazkas paieskotu be popieriu darbo.
o geriau vaziuoti i norvegija, geresni LT ant vasaros darbo ir tikrai nereikes laukti, nes nelegalus jie dievina =)))
Papildyta:
na kaip suprantu diplomas skaudi tema, tai ko nesirodote kokios gudrutes ir kokius mokslus esate pabaigusios? tik replikos, nusipirkti, 0 ziniu ir t.t.

viska galima nupirkti, net ir nenuperkamus dalykus tik kaina atitinkama turi buti...

manau Jus nenuvertinkit saves jeigu tokios gudrutes ir pasiekimai ten geri, juk as kalbu kur nieko nepasieke zmones ir sukasi narveliuose kaip pelytes...
Atsakyti
kokia tema ir kur rasote straipsni? mirksiukas.gif

siaip esu isitikinus ,kad esate vyras.toks ikyrus ,mokinantis ~ 35 m patinelis.mazai sarmingas,nes as net tingiu i pokalbius veltis .

Papildyta:
ir negalvokit ,kad esat labai issilavines ,as pabendrauciau protingai,bet nuobodokas esat
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2011 03 02, 23:59)
kokia tema ir kur rasote straipsni?  mirksiukas.gif

siaip esu isitikinus ,kad esate vyras.toks ikyrus ,mokinantis ~ 35 m patinelis.mazai sarmingas,nes as net tingiu i pokalbius veltis .

nu "mikalda" Jus suklydote =))))
Atsakyti
"mikalda" nes:

M-matau
I -is
K-kalbos
A-ar
L-labai
D-daug pasiekusi
A-asmenybe esi

?
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2011 03 03, 00:01)
kokia tema ir kur rasote straipsni?  mirksiukas.gif

as manau,kad toks tipiskas lietrycio personazas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
ziurekit,o jei mano vyras isvaziuoja dabar,o as su vaiku vaziuosiu vasara ar nereikia man tureti jo leidima vezti vaika i uzsieni? ax.gif seniau kazkas tokio budavo.
Atsakyti
QUOTE(*gitagita* @ 2011 03 03, 07:56)
ziurekit,o jei mano vyras isvaziuoja dabar,o as su vaiku vaziuosiu vasara ar nereikia man tureti jo leidima vezti vaika i uzsieni? ax.gif seniau kazkas tokio budavo.

Nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(netaa @ 2011 03 03, 10:58)

4u.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2011 03 03, 00:32)
"mikalda" nes:

M-matau
I -is
K-kalbos
A-ar
L-labai
D-daug pasiekusi
A-asmenybe esi 

?

neturiu zodziu. Tikrai gudresne uz 5ka =))))

nelabai matau tik Jusu pasiekimu, ko nepasigiri... pakomentuoti tai visi sugeba, visi gali pakritikuoti ir .t.t tik nematau Jusu visu postu, kad cia turiu diploma, turiu darba ... =)))
Atsakyti
QUOTE(salem @ 2011 03 03, 10:08)
tik nematau Jusu visu postu, kad cia turiu diploma, turiu darba ... =)))

Tai kad ne visi ''neprotingieji'' turi noro ir mato reikala girtis viesoje erdveje ka baige, kur dirba ir kiek uzdirba mirksiukas.gif Kam reikia tas zinos, pvz. apie mane ir mano seima, o kitiems zinoti nebutina .... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(salem @ 2011 03 03, 12:08)

OHO kokios čia verda diskucijos.... blink.gif blink.gif Aš ir ruošiuosiu emigruoti, o dėl ko?? Aš taip pat turiu bakalauro diplomą, bet kas iš to diplomo, kad visvien ariu už tuos 800 litų..... Niekas čia nevertina tu diplomų...... verysad.gif Niekas nepasikeitė turint diplomą rankoje... verysad.gif
Atsakyti