Pavelavau ant karstu peiliu
QUOTE(liomi @ 2011 03 02, 01:05)
Pavelavau ant karstu peiliu
tai kur prapuolus,ar tik nevergauji kam nors
vergauju ,atsiveze mane bagazinej,mokykloj nei vokieciu ,nei anglu ,belarusu Halios turguj ismokus tebuvau.ir ka ? apgavo,pribure,uzbure ir sedziu cia (a cia vis dar uk?) .kaip istrukt ? ei tikrai kaip man i lt grist geriau pasakykit,kur kreiptis,kiek pasalpu duos,reik namo Antakalnio councile ..
Romuciukas
Romuciukas
QUOTE(Nulika @ 2011 03 01, 22:31)
ne nu tikrai vaiku daineles.... o tamsta pati bent dirbi LT? ar tik vadovelius skaitai apie darbo salygas ir ekonomine padeti?
LT geda dirbti uz 800 lt po 10 val. nes tokios sumos neuztenka NIEKAM,
Papildyta:
koks cia jokas gali buti? yra taip kaip yra....
LT geda dirbti uz 800 lt po 10 val. nes tokios sumos neuztenka NIEKAM,
Papildyta:
koks cia jokas gali buti? yra taip kaip yra....
merguzeles.... as esu su bakalauro ir magistro doiplomu. dirbu nuo 17 metu ir kai mokinausi mokykloje. man 28. pradejau nuo valytojo darbo uz 350 lt. na o dabar mokslai dave peno!!! niekas nekalba apie 800 lt ko Jus i tokius darbus ziurite, vaikai, juk tam ir duoti mokslai, kad pasiektum kazko! ka Jus cia uzsiciklinot apie tuos 800 lt, yra geru darbu, tik man labai smalsu "gudrutes ir su patirtimi" ka Jus esate baigusios, kad taip mokat kritikuoti...
badas-maras, manau darbas kuri tu dirbi turi ir tau patikti, nemanau, kad gali patikti valyti tualetus....
Papildyta:
1. Jus neverskite tos valiutos, juk ten reikia moketi mokesciu nevertus...
2. gyventi UK viename kotedze su 3-5 nepazystamais... sorry! lt taip bent nereikia
3. nuoma ir t.t. 900 svaru tau mazai, uz ka valgysi...
4. nemanau, kad reikia ziureti darbo uz 800 lt, bet pirma darba gauti uz 5000 nesitikek, bukite Jus blaivaus mastymo!!!
5. Nemanot, kad yra darbu ir lt uz 3000-4000 lt psiverskite, stai ir Jusu tie 900 svaru!!!
6. nesusijautrinkite dirbancios UK!!!
=))))))
ir?
QUOTE(pelytea. @ 2011 03 01, 22:56)
aha.. mano drauge, taip 3 metus darbo ieskojo, ko tais dar iki siol nerado.. o priezastys - patirties nera.. Jeigu nori, prasom 800lt neatskaicius mokesciu, o waika is ko pamaitint? pasakyt, palauk dukrele as karjeros laiptais lipu, walgyt bus po to? dabar dirba olandijoj fabrike waikas pamaitintas mokesciai sumoketi(paskola lt uz buta taip pat) , o dirbant LT (welniai nemate, tegul ir ne pagal specialybe walgyt gi reik) ar is tu 800lt atskaicius mokescius isgywentumet?
aha mano drauge 3 metus iesko, ar Ji iesko, kaip Ji iesko ir t.t. ka cia kalbate apie ka mano babute ar senele sako, Jus pacios pabandykite atsidaryti ir paziutei Lt darbu ir pamatysite, kad nera tokia bloga padetis, bet jeigu neesi dirbusi niekada ir ziuri tik valytojo darbo, manau sunku bus =))))
fabrike olandijoje, tikiuosi Tau gerai.
Jus ivertinkite save ir tada pykite ant LT!!!! jeigu nera mokslu ir niekada nedirbus normalaus darbo, tai nenorekite, kad Jus imtu i darba uz 5000 lt!!!!
ir?
QUOTE(arlete @ 2011 03 01, 18:45)
gal darbai ir prasti,bet uz juos laiku sumoka atlyginimus. nereikia vaikscioti is paskos kokiam nors direktoriui ir prasyt,kad tau sumoketu,uz tavo atlikta darba
del to sutinku, nes tikrai beda imonese del mokejimu, nes LT neriboja joks istatymas del mokumo. Ka turi kitos ES salys...
zmogus pabuvo 5 dienas Londone,pamate viena seima,padare isvadas-visi jie tokie nu magistante,ir ne kitaip
man tik gaila tu draugu,pas kuriuos ji sveciavosi,gi ji juos vadina vargsiukais vergiukais,bet atvaziuot nepasikuklino,kaip kokia gyvate uzantyje
man tik gaila tu draugu,pas kuriuos ji sveciavosi,gi ji juos vadina vargsiukais vergiukais,bet atvaziuot nepasikuklino,kaip kokia gyvate uzantyje
dar bus? parasykit dar ,prasau.
QUOTE(jearmaine @ 2011 03 01, 23:46)
negaliu neisikisti. kad valytoju buti geriau Uk nei Lietuvoj, visiskai sutinku, kad nekvalifkuoti darbai cia vertinami labiau, taip pat. taciau Lietuvoj irgi gyventi galima, ir galima gyventi gerai, ypac turint aukstaji issilavinima. (Nors aisku kai ten tiek universitetu aukstasis aukstajam nelygu). ta mineta drauge, kuri per tris metus darbo neranda, nes patirties neturi, ka ji veike vasarom tarp studiju? dinderi muse? reikejo susirasti praktika, butu spejus tris praktikas atlikti ir patirties tikrai pakankamai butu. paskola pasiimti neturint pagrindo po kojom irgi ne genijaus sprendimas. as pazistu daug zmoniu, kurie baige universitetus pradeda nuo 2000 algos ir neskuba imti paskolu. aisku, i tai jie idejo pastangu ir darbo, daznai neatlygintino, pvz, - mano minetos praktikos.
MOTERYS-MERGAITES-VAIKAI
stai Jums protinga mintis!!!!!!!
o salem ,kodel jusu nickas is kitos puses slaitosi MELAS -> SALEM ??